Spontane en snelle ondersteuning en hulp bij melding van vonnis op een tijd dat iedereen het weekend ingaat en later beroep instellen niet meer mogelijk is. Tijdens hoger beroep in strafzaak uitstekende adviezen en begeleiding door advocaat. Aangegeven gewenste resultaat is gehaald in hoger beroep.
Sürecin her aşamasında çok yardımcı oldular. Profesyonel destekleri sayesinde zor bir dönemi en iyi şekilde tamamladık. Teşekkür ederim.
Alina, is een top advocate en een geweldig persoon die er echt voor je is. Geeft advies en doet precies dat wat nodig is.
Zeer tevreden over hoe onze zoon is bijgestaan door Alveo. Onze eerste advocaat ( ook van Alveo )was na een aantal maanden ons vertegenwoordigd te hebben uit de advocatuur gestapt. Dit vonden we erg jammer omdat we een goede band met elkaar hadden opgebouwd. Toen kregen we Alina en we hadden ons niet beters kunnen wensen. Zeer professioneel en echt een aanpakker. Er staat iemand met duidelijke taal en die geen onzin duld. Wat ons betreft echt een aanrader.
We zijn erg tevreden over begeleiding en afhandeling van de scheiding van mijn ouders. Kaltoum heeft vanaf dag 1 het dossier met de nodige professionaliteit aangepakt en tegelijkertijd de nodige empathie en haar menselijkheid niet uit het oog verloren. Onduidelijkheden en vragen mbt de nodige stappen in het proces werden op een begrijpelijke manier uitgelegd. Mijn ouders hebben zich gedurende het hele proces gehoord en begrepen gevoeld.
In een van mijn moeilijkste periode heeft zij mijn altijd bij gestaan. Ze heeft me geholpen en stond voor je klaar wanneer ze kon. Gaf goed advies, meelevend en betrokken. Ze nam de tijd voor je en heeft ons zeker goed geholpen. We zullen haar aan iedereen aanbevelen. ook was ze heel erg betrokken en dat vond ik op dat moment erg fijn.
In situaties die kinderen aangaan, zoek je steun en goed advies in toch al onzekere en moeilijke tijden. Wij hebben de diensteverlening als zeer professioneel. Met een goed luisterend oor, aandacht voor jou als client voor alle zaken en vragen die op je afkomen, goed juridisch advies als opvolging richting instanties. Je staat er niet alleen meer voor. Wij kunnen Alveo dan ook zeker aanraden, in ons geval heeft mr. Limbourg ons uitstekend bijgestaan.
nou betrokken met mijn als persoon heel meelevend, komt altijd netjes alle afspraken naar zat eerst bij een anderen advocaten kantoor maar heb speciaal voor nicky gekozen omdat ze meelevend is en altijd de alles best doet voot haar clienten. Graag gedaan. tot nu toe dankjewel voor alles
De beste advocate
De zaak is vooraf goed besproken en heb advies gekregen . De advocaat heeft alles uitgezocht en tijdens de rechtzaak uitgelegd . Ze gaf me vertrouwen dat de zaak goed zo aflopen en dat is ook gelukt . Bedankt voor al de hulp .
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met alle kennis en ervaring is er een goed resultaat behaald, ik voelde me gesteund en uitstekend bijgestaan. Alina en haar collega's zijn zeer betrokken.
Ondanks een voor ons moeilijke periode is de werkwijze ons goed bevallen.
Wij zijn echt blij dat we deze advocate toegewezen hebben gekregen! Ze is heel eerlijk en direct en komt op voor de belangen van haar cliënt! Haar ervaring in dit vak van ruim 20 jaar is duidelijk merkbaar. Bedankt Alina namens 2 tevreden ouders!
Wij hebben dit als zeer prettig ervaren En echt één met ons En heel warm en vertrouwd
Fijn advocatenkantoor. Ik zou hem aanraden
Alina heeft mijn zo goed geholpen waardoor ik gewoon met een gerust hart verder kan! Bedankt voor alles!
Ik kan niks anders zeggen dan geweldig! Mijn advocaat is Alina en ik heb oprecht geen betere keuze kunnen maken. Wat een geweldige, sterke, pittige powervrouw is dat! Zo’n persoon heb je ook naast je nodig in een rechtszaal. Ze is erg betrokken, luistert naar je wensen, is realistisch en wat heel belangrijk is, een hele eerlijke ervaren vrouw! Samen met Sanne stelt ze me altijd gerust en kan ik de lopende zaak toch een beetje links laten liggen. Ze geven me enorm veel vertrouwen en ben oprecht super dankbaar dat ze me helpen. Dat stukje vertrouwen wat weg was, geven hun je weer terug! Zoek je een goede ervaren advocaat? Geloof me en maak de keuze om bij Alina te gaan! Je zal er geen spijt van krijgen!
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Nicky. Ze heeft onze cliënt op uitstekende wijze bijgestaan, haar werk met grote toewijding uitgevoerd en hard gevochten voor zijn belangen. Dankzij haar inzet is onze cliënt in hoger beroep vrijgesproken. Hartelijk dank, Nicky!
Mijn ervaring wat ik heb overgehouden aan de afgelopen tijd/zaken waarbij ik geholpen ben is positief. Naast het feit dat zaken waarbij een advocaat te pas komt nooit leuk zijn, heb ik wel het idee gehad dat er altijd iemand met begrip en een luisterend oor voor me klaarstond.
Ik heb van begin af aan het gevoel gehad dat Gizem volledig grip had op de zaak, mij goed begreep en met haar kennis en kunde, wij tot een goed resultaat zouden komen en dat is ook gebeurd! Dankjewel Gizem!!
Wij hebben echt een hele goede ervaring met Alveo advocaten. Als ze ergens hun tanden in zetten dan laten ze niet meer los, ze vechten echt voor hun cliënten. Als ik in de toekomst weer een advocaat nodig zou hebben, dan zou ik zeker terug gaan.
De omgang met hen verloopt heel prettig en mijn advocaat en haar collega hebben het werk perfect, vakkundig, zorgvuldig en met voldoende uitleg gedaan. Ze stonden echt als een strijder achter mij in deze zaak. Ik ben je echt dankbaar.
Alina van Alveo Advocaten & Mediators heeft mij uitstekend bijgestaan. Ze combineert vakkundige juridische expertise met oprechte betrokkenheid en empathie. Gedurende het hele proces was ze goed bereikbaar, gaf ze heldere uitleg en bood ze praktische oplossingen die perfect pasten bij mijn situatie. Wat mij vooral raakte was haar persoonlijke aanpak. Ze luisterde écht naar mijn verhaal en begreep de impact die de zaak op mij had. Dankzij haar deskundige begeleiding en mensgerichte benadering is mijn zaak succesvol afgerond. Ik beveel Alina van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een advocaat die zowel professioneel als betrokken is.
Mijn ervaring met Alina als mijn advocaat is buitengewoon positief geweest. Tijdens mijn echtscheiding heeft zij mij niet alleen juridisch uitstekend bijgestaan, maar ook moreel ondersteund. Ze is professioneel, doortastend en altijd straight to the point – precies wat je nodig hebt in zo’n moeilijke periode. Wat Alina bijzonder maakt, is haar menselijke benadering: vriendelijk, motiverend en altijd betrokken. Ze weet op het juiste moment de juiste woorden te vinden en gaf mij het vertrouwen en de kracht om door te zetten. Ik kan oprecht zeggen dat haar begeleiding voor mij een life changer is geweest. Dankzij haar inzet, kennis en empathie kijk ik nu met vertrouwen naar de toekomst.
Alina heeft ons voortreffelijk bijgestaan. Ze is doortastend, betrokken, duidelijk en gedreven. Ze weet de juiste toon te zetten bij jongeren, wind er geen doekjes om en door haar passie voor haar werk, heeft ze ons vanaf het eerste uur het gevoel gegeven dat we op haar konden vertrouwen.