Uitstekende service

Zeer vriendelijk en kundig

Autohuis van dijk heeft mij goed geholpen in mijn keuze van een nieuwe auto. Zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Na een slechte ervaring bij de nissan dealer in Dordrecht Kon ik bij AutoHuis van dijk nog de zelfde week terecht voor mijn grote beurt en apk top Service. Heel erg goed geholpen zo als gewent bij van Dijk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hier is de klant nog koning

Goed geholpen met een eerlijk verhaal!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service duidelijke communicatie en eerlijk

Auto voor APK en beurt gebracht. Duidelijke en eerlijke uitleg, afspraken worden nagekomen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals al jaren zeer goed en behulpzaam!

Altijd meedenkend en meewerkend, zeer vriendelijk personeel en een fijne garage, waar ik graag kom voor ooit in een ver verleden de aanschaf van mijn auto en nu het onderhoud van nog steeds dezelfde auto!

Klant gericht en deskundig

De oplevering van onze nieuwe auto, was tot in de puntjes verzorgd

Prima garage,vakmensen.

Apk uit laten voeren. Was snel geregeld. Alles prima gedaan. Ook kleine noodzakelijke reparatie was binnen een week geregeld.

Uitstekend!

Na gebeld te hebben met autohuis van Dijk ben ik naar de garage gereden en daar uiterst vriendelijk geholpen. Petje af voor de monteur die er die dag alleen voor stond. Ik ben heel tevreden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

gewoon ouderwets goed en prettig geholpen

vriendelijk en deskundig te woord gestaan en geholpen.Wat een groot probleem leek bij mijn Suzuki was buiten verwachting toch snel gevonden en opgelost.Dit was een eerste kennismaking globaal zeer tevreden een serieuze test een volgend keer bij een onderhoudsbeurt

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden.

• Deskundigheid N.v.t.

Vertrouwd

Ik was klant bij Autobedrijf Binnenmaas. Ik zie bij Autohuis van Dijk de vertrouwde gezichten weer terug en dat voelt goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

Prima service ! Blij met Autohuis van Dijk.

Er word goed geluisterd en mee gedacht. Duidelijke uitleg over verwachte kosten. Telefonisch contact na aantreffen onverwachte problemen. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel geholpen en netjes thuisgebracht en opgehaald.

Aardige mensen en goede service.

Uitstekend geholpen.

Ik ben en blijf klant. Uitstekende uitvoering en service.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed gevoel

Hans is een fijne autoverkoper. Altijd in voor een praatje en komt gemaakte afspraken na!

• Deskundigheid N.v.t.

Van a tot z geregeld

Zeer vriendelijk personeel mooie selectie aan autos Tijdens de aankoop ontbrak het aan niets Werd echt de tijd voor je genomen allevragen werden serieus behandeld en beandwoord en zonodig uitgezocht Ik kom hier zeker nog eens terug aan kan het iedereen aanrade

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk en deskundig peroneel. Prima bedrijf!

We zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk ontvangen. Vrijblijvend goede informatie ontvangen. Deskundig geadviseerd bij de aankoop van een auto.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

ik werd snel en goed geholpen het was top

ik werd snel goed geholpen

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prettige ontvangst en dienstverlening

Goede voorlichting

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super mooi bedrijf met vriendelijk en professioneel personeel

Hele mooie showroom met veel mooi gepoetste occasions, Autohuis van Dijk komt op mij heel professioneel en betrouwbaar over en ik ben erg goed geholpen voor een eerlijke prijs! Aanbeveling 100% en een dikke 10 voor Autohuis van Dijk, ga zo door! Ps. De bubbels smaakte héérlijk!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk, netje en klantvriendelijk geholpen

Na een paar auto’s gereden te hebben uitgekomen bij Autohuis van Dijk en ik kreeg meteen een goede indruk van het nette bedrijf. Bij de aankoop een heerlijk flesje bubbels gekregen en een telefoontje na 2 maanden gekregen hoe de ervaring is met de auto. Dus zeker aan te raden als nette, betrouwbaar autobedrijf

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Goede garage

Heel goede team perfect mensen

Gemoedelijk en laagdrempelig.

Onlangs een gebruikte wagen bij van Dijk gekocht. Werd erg goed geholpen. Was ook geen probleem om na sluitingstijd even met de wagen naar huis te rijden. De wagen werd zeer netjes op de afgesproken dag en tijd afgeleverd.

gastvrij bekwaam personeel

Ik heb mijn auto nog maar net, tot nu toe heeeeeel blij. Ik ben nu voor een jaar rijklaar, hoef nergens meer naar om te kijken.

Boonsweg 9

3274 LH Heinenoord