Geweldig!!!

Mooie auto gekocht bij dit familie bedrijf. Zeer klantvriendelijk en een super goeie service.

Eerlijk en professioneel

Geen hijgende autoverkoper in je nek met mooie praatjes! Eerlijk en professioneel geholpen, nemen de tijd voor je.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Veel waarde voor je geld.

Mooie zaak met kennis van en liefde voor auto's. Het aanbod is uitgebreid en de auto's zorgvuldig geselecteerd. De prijzen zijn reëel en acceptabel. Al met al veel waar voor je geld.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima service geleverd !!

Ik ging alleen om remblokken te laten vervangen, koplampen werden zonder extra kosten gepolijst, vriendelijke mensen , één aanrader !!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hele fijne garage met erg servicegericht personeel. Aanrader !

vertouwd

zoals we gewend zijn

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals ik gewend ben: goede service, betrouwbaar en fijne sfeer.

Klantgericht, denkt mee, geeft goede adviezen. En fijn dat de garage weer op zijn oude stek zit op de Boonsweg in Heinenoord.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Eerlijk en betrouwbaar. Goede service.

Op basis van reviews ben ik daar terecht gekomen. Geen woord van gelogen. Top.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service als vanouds , prima in orde.

Weer terug op oude locatie en of we niet zijn weggeweest. Prima geholpen en naar volle tevredenheid.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Afspraken worden nagekomen. Wel had ik wat meer duidelijkheid verwacht over de nota.

Top service

Geweldig en eerlijk.

Eerlijke aardige monteurs. Niet duur. Zeker aan te bevelen voor Nissan rijders. Toppie.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

We zijn zeer goed geholpen. We hebben de tijd kunnen nemen om een keuze te kunnen maken. Er werd geen druk opgezet. Goede service en een geweldige aflevering van de auto. TOP

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Gewoon goed, op tijd geregeld en overlegd

Goede communicatie en op tijd alles geregeld.

Uitstekende service!

Vriendelijke mensen en een perfekte en deskundige service! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima!

Mooie auto gekocht,goed geholpen en snel afgeleverd!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Waanzinnige kwaliteit, service en vertrouwen

Als gezin zijnde voelde het direct bij binnenkomst als vertrouwd. Een hele fijne en gemoedelijke sfeer onder de mensen die er werken, echt een familiebedrijf, dat straalt uit op de klant. De auto waar wij voor kwamen was verkocht, daar baalden wij ontzettend van. Binnen een paar dagen had Hans een andere voor ons gevonden. Ons geluk kon niet op! Nu zijn wij de trotse eigenaar van een hele mooie en fijne auto.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

De koffie is goed en je gelijk geholpen

Ik had een afspraak voor een kleine beurt je kan wachten en de koffie Is goed het is er top

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prettige sfeer en goede service.

Persoonlijke benadering en er wordt mee gedacht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Buitengewone goede aandacht voor de klant

We hadden er 3 auto's op het oog. Eerst maar 's informeren naar de plussen en de minnen en daarbij werd op een prettige manier met ons meegedacht. Eenmaal keuze gemaakt, was het afleveren van de auto een klein "feestje" de de onthulling van onze auto. Paar kleine probleempjes daarna werden snel en vakkundig opgelost. De klantvriendelijkheid is hoog!

Goed op weg geholpen

Gaven ons goed de gelegenheid om zelf rond te kijken en hebben ons vervolgens goed uitleg gegeven over de auto van onze voorkeur. Hebben ruime keus uit mooie occasions in verschillende prijsklassen. Proefrit kon snel geregeld worden. Vervolgens kon er flexibel omgegaan worden met de afleverdatum. Ook goede voorlichting bij aflevering en ruim tijd om alles goed door te nemen. Auto is keurig afgeleverd. En ze konden ook nog een aantrekkelijk aanbod doen voor verzekeren. Scheelde zeker 10 euro per mnd met andere verzekeraars. Top service zover. Ben benieuwd naar de verdere dienstverlening bij onderhoud.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Nette prijs voor mooie auto

Super goed geholpen. Laat je in alle rust nadenken en loop je niet te pushen of te haasten over je beslissing .

• Service N.v.t.

Professionals en vriendelijk

Prima verlopen!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed en deskundig geholpen

Zeer prettig en goed advies , reële prijzen wij zijn zeer tevreden

Vriendelijke benadering van klanten

Ben netjes te woord gestaan. Geven goede indruk af.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.