Uitstekende service
Ben zeer te spreken, goede service. Klantvriendelijk, snelle oplossing voor reparatie,dus een aanrader !
27 June 2026
Cees
Laden reviews...
238 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 990 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen open communicatie en eerlijke afhandeling. De algehele ervaring wordt gekenmerkt als vlekkeloos, professioneel en klantgericht. De onderneming wordt gezien als betrouwbaar en meedenkend.
27 June 2026
Cees
Oud-Beijerland
Betrouwbaar bedrijf al vele jaren, kom voor onderhoud altijd naar deze garage ook al woon ik in Capelle aan den IJssel
26 June 2026
Dick
Capelle aan den IJssel
Heel fijn
26 June 2026
Dick van Leenen,
S,gravendeel
Zeer professioneel uitleg en begeleiding tijdens de hele traject. Vriendelijk en persoonlijke aandacht tot in de details. Bedankt team van Dijk
Emmanuel
Duivendrecht
Beste Emmanuel, enorm bedankt voor deze lovende woorden! Namens het gehele Autohuis van Dijk team nogmaals heel veel rijplezier toegewenst. Groetjes, Oscar
Duidelijkheid in afspraken en het nakomen hiervan. Het geven van advies, toekomsterverwachting en gebruik van de auto. Het accepteren van de aanwezigheid van de client in de werkplaats. En dat alles in een goede samenspraak met de receptie en monteurs. Ga zo door met deze betrokkenheid bij de client.
Gijs
s'Gravendeel
Begreep dat het heel druk was en vond het fijn dat jullie deze tussen alle afspraken ingepland hebben. Vriendelijke mensen
ELS Kraak
Nieuw-Beijerland
Wanneer ik bel voor een beurt op reparatie word ik altijd voorkomend en hartelijk geholpen.
14 June 2026
Peter
Westmaas
Geen onzin of flauwekul kletspraatjes, maar gewoon een goed advies en een prima product voor een correcte prijs. Geen woorden maar daden. Mijn volgende auto komt zeker weer bij jullie vandaan
10 June 2026
Bras
Hilversum
Goedemiddag Bras, hartelijk dank voor deze mooie review. We hebben leuk zaken gedaan en ik wens jullie dan ook nogmaals heel veel rijplezier met de nieuwe auto. Groetjes, Oscar
Wij waren op zoek naar een betrouwbare hybride/benzine auto en mijn vrouw kwam daarbij op de site van ViaBovag.nl en vond een advertentie van een occasion die wij erg mooi vonden. Van daaruit kwamen op de betreffende dealer van Dijk en ik maakte een proefrit afspraak waarvoor ik eerst 90 km moest rijden. Maar omdat ik de site en het telefonisch gesprek voorafgaand erg prettig en netjes vond, had ik het daarvoor over. We (een vriend van mij en ik) werden erg netjes en hartelijk ontvangen met een bakkie verse koffie en een vriendelijk gesprek. De showroom was enorm netjes en de prachtige auto's van het hoger segment stonden er als nieuw bij. Na de proefrit en een aangeboden frisje heb ik de betreffende auto gekocht waarbij alles enorm fijn, uitgebreid werd uitgelegd en geregeld en hebben we keurige afspraken gemaakt die op paier werden vastgelegd. Voordat we gingen vertrekken met de nieuwe auto, kreeg ik nog een mooi ingepakte fles lekkere sparkling rose mee als felicitatie. Ik had en heb er alle vertrouwen in. Zelden of eigenlijk nooit op zo'n prettige en betrouwbare manier een occasion gekocht.
8 June 2026
Gert
Lithoijen
De service bij Autohuis van Dijk is echt heel goed. Ze reageren snel, hebben enorm veel verstand van zaken en geven direct een duidelijk antwoord op al je vragen. Je merkt dat ze hun research doen en alle afspraken worden keurig nagekomen. Daarnaast is Henk Jan als persoon heel vriendelijk en prettig in de omgang. Zoek je een betrouwbaar adres om een auto te kopen? Dan is dit absoluut een aanrader!
7 June 2026
Rigberto
Maastricht
Prettige ontvangst,vriendelijk. Goede uitleg over de beurt van de auto.
5 June 2026
Rob
Barendrecht
Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd in overleg.
3 June 2026
P Havermans
S,Gravendeel
Prima en deskundig!
1 June 2026
Gerard
Waddinxveen
De manier van het tegemoettreden van de klant, bevalt mij heel goed !
31 May 2026
Sjaak
Oud-Beijerland
Voor apk en kleine beurt langs geweest. Offerte vooraf duidelijk. Koffie was ook weer goed. Weer perfect geholpen, Ga zo door Mvrgr John
29 May 2026
John
Barendrecht
Goeie service. Volgens afspraak uitgevoerd. Prijs is wel aan hoge kant maar kwaliteit en service is perfect.
26 May 2026
Radomir
Rotterdam
Kom al vele jaren bij dit bedrijf en altijd zeer klantvriendelijk.
Iris
prima bedrijf
Randjid
Heinenoord
Auto APK laten keuren met een kleine beurt, prima uitgevoerd door dit autobedrijf. Leggen alles goed uit wat er uitgevoerd is, zeker een bedrijf om zaken mee te doen.
Marcel
Oud-Beijerland
Een goede service zoals ik gewend ben
21 May 2026
Ron
Mookhoek
Fijn contact, snel opgelost !
20 May 2026
Lindsey
Puttershoek
jammer dat beurten steeds duurder worden; maar kunnen jullie daar iets aan doen?
17 May 2026
Dick
Heinenoord
Hele goede ervaring met Auto huis van Dijk. Eerlijk en oprecht is denk ik heel erg toepasselijk. De auto voorraad is groot en divers. Ik denk dat de verkoopprijzen stevig zijn, maar toch redelijk gezien de kwaliteit van de aangeboden auto’s Dhr. van Dijk heeft alle tijd voor ons gekomen om tot een passend voorstel te komen. Dit is gelukt en wij zijn met een mooie en fijne auto vertrokken.
17 May 2026
Daan
Strijensas
Mijn ervaring is dat wat er moet gebeuren ook gebeurt.
16 May 2026
Henny