adequate vriendelijke service en men doet wat men belooft.
Uitstekende service en competente medewerkers.
We hebben er een Lexus RZ gekocht, Inruil ging soepel en zonder koehandel, gewoon een eerlijke inruil met zorg. Door extra eisen moest de levering even wachten, maar dat was geen probleem. Een aanrader voor wie bij een prettige, betrouwbare zaak een gebruikte auto zoekt.
Goed behandeld
Mooi bedrijf en een heel vriendelijk personeel ook de bedrijfsleider een man waar je gesprek mee kan voeren en eerlijk advies
Duidelijke afspraken en ook nagekomen!
goede service, prettig geholpen.
Autohuis van Dijk maakte indruk door de presentatie van auto's in de showroom, de kwaliteit van de auto's en ondanks dat ik interesse had in een auto in de lagere prijsklasse werd ik met veel aandacht en tijd te woord gestaan. De auto had alle historie inzichtelijk, ik kreeg de tijd om met een proefrit de auto te ervaren en op alle vragen kwam een heel eerlijk antwoord. Het was een prettige ervaring dat het kopen van een occasion ook op deze manier kan.
Een prachtige auto gekocht. Verkoper had expertise, bood service en was respectvol (niet opdringerig!) er werd goed geluisterd naar mijn wensen en een deal was snel gemaakt. Mooie prijs en goede inruil gedaan.
Goedemorgen Natalie, Bedankt voor deze lovende woorden. Je hebt een prachtige auto gekocht en namens het gehele Autohuis van Dijk team nogmaals heel veel rijplezier toegewenst. Groetjes, Oscar.
Wederom weer keurig geholpen door Oscar en Rogier en er samen uitgekomen met de aanschaf van onze andere auto.
Goedemorgen Walter, jullie bedankt voor het wederom in ons gestelde vertrouwen. Erg leuk om jullie weer een auto te mogen leveren. Heel veel rijplezier toegewenst! Groetjes Oscar en Rogier.
Auto gekocht en auto ingeruild. Heel goed geholpen en perfecte service. Zou er zo weer een auto kopen.
Goedemorgen heer van Wijhe, Bedankt voor deze positieve review. Het was leuk zaken doen met jullie en ik wens jullie nogmaals heel veel rijplezier met de mini Clubman toe. Groetjes, Oscar Brouwer
Het eerste contact was goed. Ik denk dat we een fijne auto gekocht hebben bij hun.
Degelijk en betrouwbaar
Band reparatie
Apk en reparaties weer naar tevredenheid uitgevoerd. Altijd vriendelijk te woord gestaan.
vakmensen
wat is duur ? iets is duur als het niet aan de verwachting voldoet. kreeg zonder te vragen een vervangende auto i.v.m. het langer duren van de onderhoudt beurt. er wordt met je mee gedacht om je mobiliteit mogelijk te maken
We hebben de samenwerking met Autohuis van Dijk en verkoper Rogier als erg prettig ervaren. Het waren fijne, eerlijke en prettige gesprekken. Met uiteindelijk een mooie deal.
Top ervaring
Ik heb onlangs een mercedes b klasse gekocht en ben hierbij erg goed geholpen en zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Vanaf het begin voel je je gehoord en je voelt je meteen thuis. Voor mij is dit een belangrijk aspect bij de aankoop van zoiets groots. Hiervoor rijd ik graag een stuk verder. Al met al een goede keuze
Ondanks drukte zorgt Nico dat je snel weer de weg op kunt. Top service!
Wat fijn om zo goed geholpen te worden. De auto staat klaar, proefrit snel gemaakt. Ook met het afleveren van de auto wordt alles goed geregeld en uitgelegd.
Goedemiddag Stefanie, heel erg bedankt voor jullie positieve review. Jullie hebben een prachtige auto gekocht en namens het gehele Autohuis van Dijk team dan ook nogmaals heel veel rijplezier toegewenst! Groetjes, Oscar
Wij zijn al meer dan 20 jaar klant. Vanaf de eerste auto tot nu toe. We hebben 1x een uitstapje gemaakt naar een andere dealer i.v.m. de aankoop van een nieuwe auto, maar uiteindelijk, nadat de garantietermijn voorbij was toch weer teruggekeerd, omdat de service bij de andere dealer totaal niet beviel. Hier wordt je netjes behandeld en serieus genomen.
Goedemiddag Stefan en Maureen, Wat ontzettend leuk dat wij ook nu weer jullie nieuwe auto mochten leveren. Als ik het goed heb al weer voor de 7e keer! Namens het gehele Autohuis van Dijk team bedankt voor jullie vertrouwen in ons en nogmaals heel veel rijplezier toegewenst. Groetjes, Oscar
Ik wordt altijd goed voorgelicht en duidelijke uitleg.
Goede service, denken mee.