Goede service. Altijd weer een goede auto. Afkloppen, nooit tussentijds reparaties nodig
Mijn eerste auto en dan volle aandacht, goed advies en eerlijk. Mijn ervaring is heel erg goed.
Beste Stephan, bedankt voor deze positieve review. Namens het gehele autohuis van Dijk team nogmaals heel veel rijplezier toegewenst. Met hartelijke groet, Oscar Brouwer
Betrouwbaar en vakkundig personeel.
Vanaf het eerste contactmoment voelde het meteen vertrouwd en prettig. Duidelijke communicatie, vriendelijke ontvangst en een professionele benadering. Mijn auto is keurig en grondig nagekeken tijdens de beurt, met transparante uitleg over wat er gedaan is en wat eventueel later aandacht vraagt. Geen onnodige verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en vakkundig advies. Dat geeft vertrouwen — en dat is precies wat je zoekt bij auto-onderhoud. Kortom: ik ben zeer tevreden en kom hier zeker terug.
Snel en duidelijke afspraak gemaakt bevestigd door een mail en op afspraak snel geholpen. Kon wachten op de apk keuring.
Altijd goede hulp en advies,
Reparatie goed. Onderdeel aanwezig. Snel
Komen afspraken goed na
Ik kon snel terecht voor de APK en een kleine beurt en ze kwamen er ook achter dat de airco extra gas nodig had. Nu rijdt mijn 13 jaar oude auto weer als nieuw.
Ben netjes ontvangen door de verkoper,auto stond gereed voor de proefrit,na de proefrit snel tot een deal gekomen. Auto is keurig afgeleverd zoals we hadden afgesproken
Beste Adrie, Bedankt voor deze mooie review. Het is altijd fijn om met gezellige klanten zoals jullie tot zaken te komen. Nogmaals heel veel rijplezier toegewenst met jullie nieuwe auto! Groetjes Oscar
Netjes geholpen Komen afspraken na. Goed advies Vriendelijk. Wordt koffie aangeboden. Geen lange wachttijden
Prima en deskundig klantvriendelijk
Na op het internet te hebben gezzocht vonden we de auto, van onze keuze bij Autohuis van Dijk. Gebeld zonder te komen kijken de deal gemaakt en afgelopen dinsdag de auto opgehaald. Dezestond al te glimmem voor de showroom.. Binnen gelijk koffie en. Daarna de overschrijving, uitleg van de auto. Een mooie fles champagne als kado. Kortom een hele prettige ervaring. Auto rijdt fantastich. we zijn er erg blij mee
Deze eigenaar wil en denkt echt met je mee geef je alle ruimte en gelegenheid om te beslissen wat je wil… ik ben echt super geholpen en erg blij met mijn mooie auto!
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen, bedankt !
Bij binnnkomst goed ontvangen en dhr nam de vriendelijke tijd om mij goed te informeren. Geslaagd met een mooie auto die bij mij past!
Hele goeie service. Vriendelijk personeel , je wordt top behandelt. Garage waar het niet gaat alleen om zsm auto aan je te verkopen maar ook dat je tevreden bent met wat je koopt. Prijs van auto's zijn scherp en realistisch wordt alles met kop koffie besproken en uitgelegd. Auto wordt geleverd volgens afspraak.
Er hangt een prettige sfeer en de verkoper, Oscar, is heel vriendelijk en nam, heel laat in de middag, alle tijd om alles uit te leggen over de jong gebruikte en scherp geprijsde cabrio die we op het oog hadden en al onze vragen te beantwoorden onder het genot van een goede bak koffie. Toen we de auto op gingen halen was het wederom hetzelfde. Oscar nam alle tijd om alles mbt garantie, onderhoud, etc uit te leggen en met ons door te nemen. Al met al een zeer prettige ervaring!
Goedemorgen Dirk en Maja, Wat leuk om zo'n goede review te mogen ontvangen! Met zo'n prachtige cabrio als die jullie bij ons hebben gekocht, kan het niet anders dan dat jullie heel veel zullen gaan genieten van deze auto. Zeker gezien het heerlijk weer van dit moment. Namens het gehele Autohuis van Dijk team nogmaals veel veilige kilometers en heel veel rijplezier toegewenst. Groetjes, Oscar
De meest vriendelijke en beste garage die geheel voor je klaar staat en zeer goede service verlenen
Storing uitgelezen Direct duidelijk wat er aan de hand was
We konden al snel terecht voor een grote beurt voor de auto. Prettig geholpen, goed advies gekregen en er zijn geen onnodige dingen gedaan. Het blijkt dat er een bushalte voor de buurtbus naar Barendrecht vlakbij is en dat je gemakkelijk naar de garage kan komen.
Fijne ontvangst,vriendelijk geholpen. Mooie garage met een mooi net assortiment.
Goedemiddag mevrouw Bulken e/v Kapaan, bedankt voor deze enthousiaste reactie! Namens het gehele Autohuis van Dijk team nogmaals heel veel plezier met de nieuwe auto toegewenst. Groetjes, Oscar
Vanmorgen wezen kijken en vanmiddag al opgehaald. Keurige behandeling door Oscar, auto net jes afgeleverd met zelf nog boven verwachting een verse APK. Verwachting is zeker overtroffen en hier kunnen andere autobedrijven een voorbeeld aannemen. Top!
Beste Elly, bedankt voor deze positieve terugkoppeling. Jullie hebben een erg leuke auto gekocht en ik wens jullie nogmaals heel veel rijplezier en veilige kilometers toe. Groetjes, Oscar
Goede service voor een acceptabele prijs!