Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties tonen een consistente focus op duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering. Klanten waarderen de rust en duidelijke uitleg bij complexe onderwerpen, tijdige reactie op vragen en transparantie. De notarispraktijk wordt gezien als professioneel en klantgericht, met aandacht voor individuele wensen. Al met al een positieve ervaring die vertrouwen geeft en aan te bevelen is.
Super slecht. Offerte gehad en aantal vragen gekregen. Deze netjes beantwoord daarna geen reactie meer. Gemaild, gebeld en wordt iedere keer beloofd dat ze terug gaan bellen. Gewoon helemaal niets. Dus nee zeker niet aan te bevelen.
Beveelt niet aan
18 June 2026
Henri
GENDEREN
Een heldere uitleg is ons gegeven en zeer vriendelijk Geadviseerd door mr Mariska Dalmijn-Verkooijen
22 December 2025
Carla en Eduard
Waalwijk
Wij zijn fijn geholpen . Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en er was alle ruimte om vragen te stellen. Toen we telefonisch nog een vraag hadden werd dit ook snel afgehandeld De begeleiding voelde persoonlijk en was ook zakelijk
Juliette
Alblasserdam
Is van harte aan te raden zijn zeer duidelijk ,alles tot in de puntjes geregeld en zeer vriendelijk een aanrader als je een notaris zoekt
Jan Gerrit Noorloos
Almkerk
Zeer professioneel. Knap om deze moeilijk materie op een begrijpelijke manier uit te leggen. We zijn zeer tevreden
Renate
Zwijndrecht
We hebben een geweldige ervaring gehad bij Rivieren Notarissen, met name met Petra. Het was professioneel, betrouwbaar, transparant en vriendelijk. Indien nodig, komen we hier graag terug.
27 August 2025
Celia Lepelaars
Rotterdam
Uitstekende en duidelijke uitleg, advies zonder ambtelijke wartaal. Ook een herhaalde terugkoppeling of er vragen zijn. Prettig gesprek met een vakvrouw.
31 July 2025
Dinand
Nieuwendijk
We hebben het als zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg gekregen over testamenten. Er wordt de tijd voor je genomen en denken met je mee. Kortom fijn dat we het hier geregeld hebben. Met het pontje vanuit Dordrecht ben je zo over!
18 July 2025
Boertje
Dordrecht
Korte lijnen, alles duidelijk en goed geregeld.
15 July 2025
Eljo Exalto
Brakel
De notaris heeft ons vriendelijk van advies voorzien bij het afsluiten van een hypotheek en het opstellen van een testament en levenstestament. Alle mogelijkheden werden toegelicht en de voors en tegens afgewogen. De rust waarmee dit gebeurde was prettig en open. Bij vragen konden we altijd bellen en kregen we duidelijkheid.
11 July 2025
W.J.
Wijk en Aalburg
Zeer positief!!’
17 June 2025
JWL van Ooijen
Woudrichem
Alles was prima in orde , een ervaren notaris .
12 June 2025
Miriam
Sleeuwijk
Goede duidelijke uitleg gekregen bij toch wel ingewikkelde beslissingen. Alle tijd voor gesprek genomen. Fijn contact.
11 June 2025
H
Werkendam
Ons is in Hollandse taal duidelijk gemaakt hoe onze [levens]testament eruit zien. Alles wat ons belangrijk leek is benoemd en omschreven. We hebben het gevoel dat er tijd is genomen om alles goed door te spreken. Wij zijn blij met de gemaakte afspraken in onze testamenten.
10 June 2025
Ine Brugmans
Nieuwendijk
Eerste gesprek was geheel vrijblijvend waarin veel informatie en advies werd gegeven. Op basis van dat eerste vrijblijvende gesprek zijn we in een 2e gesprek de diepte in gegaan vanuit onze persoonlijke situatie. Prima verwerking van onze wensen in de uiteindelijke akten. Enige punt van kritiek is de toch wat lange termijnen waarop afspraken gemaakt kunnen worden. Blijkbaar een drukke praktijk wat op zich wel weer een goed teken is.
5 June 2025
J.
Werkendam
Keurig al onze wensen geregeld in duidelijke taal ! Wij zijn er blij mee .
5 June 2025
Conni
Werkendam
Dit was onze ervaring. Het was een vriendelijke, duidelijke en professionele benadering rondom onze zoektocht naar het levenstestament en testament wat wij wilden op laten stellen. We werden gehoord, er werd regelmatig gevraagd of we het ermee eens waren. En het belangrijkste hierin: we werden in onze waarde gelaten.
15 May 2025
M. de Graaff
Woudrichem
Goed geholpen en ze denken met je mee
27 March 2025
Meeuwis
Werkendam
Hier geweest i.v.m. (levens)testament. Goed voorgelicht, denken met je mee. Voor vragen altijd bereikbaar. Eigen online omgeving.
22 March 2025
Ina
Werkendam
Ik als leek in deze materie begreep precies wat er bedoeld werd en tevens een relaxen sfeer. Dus top service in Jip en Janneke taal.
21 March 2025
bert
Werkendam
We zijn enorm vriendelijk en duidelijk geholpen
3 March 2025
Marijke
Zeer tevreden Alles goed uitgelegd
3 March 2025
Henk
Werkenda
de notaris was zeer vriendelijk en ze heeft de tijd genomen om alles netjes uit te leggen. ik zou in de toekomst zeker weer gebruik maken van de rivieren notarissen mocht dit nodig zijn
26 February 2025
erik
delwijnen
Wij hebben onlangs een testament op laten maken en zijn heel fijn geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om duidelijk uitleg te geven over de betreffende zaken. Wij raden ook iedereen aan om hier naar toe te gaan voor notarieel advies.
4 February 2025
Sven
Papendrecht
Prettig contact en laagdrempelig, snel antwoord op e-mails en goed telefonisch bereikbaar..
3 February 2025
Dick