Ik twijfelde over het bestellen van een Toupim vanwege de kosten, maar het is het dubbel en dwars waard. De toupim van eigen haar maakt het veel makkelijker om naar buiten te gaan en ik voel me er weer een beetje mezelf door. Ik gebruik de haarband heel vaak. De Toupim kapper was aardig, maar wel iets slordig met knippen (paar plukken fout geknipt). De haarband was iets te groot en de geboden oplossing (met klein elastiek) was niet afdoende. Jammer, zeker gezien het betaalde bedrag. Gelukkig zelf kunnen oplossen door een stukje haarband dubbel te stikken en nu zit de haarband heel comfortabel. De levering van de haarband was snel en de mensen van Toupim allemaal erg vriendelijk.
Ik ben heel blij met m'n haarband, hij zit lekker en ziet er natuurlijk uit. Sylvia en Simon zijn heel erg betrokken en denken echt met je mee. Ze hebben me zo liefdevol geholpen en ik had m'n haarband heel snel in huis. Dank voor jullie super service!
fijne begeleiding denken goed met je mee.
Duidelijke instructies en prima kontakt via app en mail
Ben er heel blij mee
Naast een pruik heb ik de Toupim haarband met mijn eigen haren. Wanneer ik deze op heb voel ik me meer mezelf en ben ik trots op het mooie haar wat ik had en nog steeds heb. Ik droeg met regelmaat petjes en hoedjes dus het voelt heel natuurlijk.
Warme en begripvolle mensen. Hebben mij heel goed begeleid! De haarband geeft mij mijn vertrouwen weer terug. Heel erg bedankt!
Haarband is prachtig mooi geworden.
Goed advies en leveren perfect werk af.
Geweldig om na een aantal dagen wachten jouw eigen haar weer om je gezicht en hoofd te voelen. Met een muts, hoed of ander hoofddeksel zie je er weer "gewoon" uit dat geeft echt zelfvertrouwen.
Met mijn eigen blonde krullen onder een petje, alpino of hoed wordt de suggestie gewekt dat ik mijn haar nog volledig heb. Het valt de buitenwacht niet op dat er iets mist. Voordat ik de deur uitga roep ik soms, waar is mijn haar? Er is geen haartje op mijn hoofd om uit de kast te komen. Lang leve mijn haarband. Een onmisbaar stukje van mezelf.
We kwamen voor een haarband voor onze dochter. Natuurlijk was het emotioneel, maar ondanks dat werden we heel liefdevol geholpen. Onze dochter was nieuwsgierig en ze namen de tijd om haar de aandacht te geven. Alles werd heel helder en rustig uitgelegd. Binnen een week konden we de haarband ophalen. Nou dat was natuurlijk ontzettend spannend en emotioneel. Wat was het mooi geworden! Heel heel fijn. Wij willen jullie bedanken voor de warme ontvangst en het prachtige resultaat.
Hele goede en duidelijke communicatie en snelle service.
Geweldig gemaakt met je eigen haar Heb er veel succes mee, het voelt ook eigen
Als je kinderen hebt, of natuurlijk voor jezelf, is dit erg fijn. Mijn dochter zei gelijk: ‘je bent weer mijn mama’. Daar doe je het voor! Mijn zoontje (toen bijna 2) vond het maar raar, want alles was toch afgeknipt. Maar ondertussen is hij helemaal gewend. Ik had de band graag vaker gedragen, maar ik kan met een muts op mijn hoofd moeilijk de warmte kwijt. Misschien nu ik een wolzijde muts heb (zelfgemaakt) dat het wat beter gaat!
Mijn ervaring is ontzettend goed! De algehele communicatie in het traject is ontzettend goed. Uitzonderlijk goed wil ik zelfs zeggen! De haarband is heel mooi geworden. Ik zou iedereen die het nodig heeft een haarband van Toupim aanraden
Echt wat een uitvinding, zo ongelofelijk mooi dat dit gewoon mogelijk is.
Ik ben ontzettend dankbaar dat iemand mij heeft gewezen op Toupim. In een periode die toch al erg chaotisch en onzeker voelde, gaf het mij een fijn gevoel dat ik op deze manier toch weer een beetje controle over mijn haar kon hebben. Het contact was vanaf het begin heel warm en prettig. Ik ben enorm blij met mijn haarband. Het moment dat ik hem voor het eerst opzette en in de spiegel keek, was heel bijzonder, ik herkende mezelf gewoon weer. Dat gaf me zoveel vertrouwen en een stukje van mezelf terug. Ik kan het daarom echt iedereen aanraden die in een soortgelijke situatie terechtkomt. Het kan net dat beetje zelfvertrouwen en herkenning teruggeven dat je soms zo nodig hebt.
Makkelijk contact te krijgen, denken mee. Prettig gevoel.
Ze hebben me bij Toupim geweldig geholpen. Niet alleen door een prachtige haarband te maken van mijn eigen haar maar ook met de zorgverzekering die vreselijk moeilijk deed. Ze hebben bij Toupim echt oog voor je in een tijd waarin alles in je leven op zijn kop staat.
Ik kreeg eind november 2025 te horen dat ik mijn haar zou verliezen door de chemokuur. Het nieuws sloeg bij mij in als een bom, want zonder haar door het leven was toch wel mijn grootste nachtmerrie. Op internet zocht ik naar pruiken, maar kwam al heel snel op de site van Toupim terecht. Meteen contact opgenomen om te kijken wat de mogelijkheden waren. Wat word je lief geholpen! Ik heb mijn haar door een Toupimkapper laten knippen. Dit gebeurde in een aparte ruimte en er werd echt de tijd voor genomen. Bij Toupim is er binnen een week een haarband van gemaakt. Ik draag hem nu ruim 3 maanden en ben er nog steeds helemaal blij mee. Naast de haarband heb ik ook een pruik aangeschaft. Deze draag ik ook, maar de Toupim zit zoveel lekkerder!
In een moeilijke periode is mijn haarband van mijn eigen haar een groot lichtpunt!
Vanaf het eerste moment dat ik jullie belde had ik een goed gevoel. Zo warm en begripvol aan de andere kant vd lijn. Met hele korte lijntjes is er een mooie haarband gemaakt voor mij waar ik ontzettend blij mee ben en tevens trots op ben! Met elke vraag kan je terecht bij jullie en krijg je snel antwoord. Wij zijn zelf naar Amsterdam gereden om de haarband op te halen omdat dit voor ons belangrijk was. Ook daarin was alles mogelijk! Een super tevreden klant dus!
Ik ben onder de indruk over hoe mooi de Toupim is gemaakt! Lieve mensen die daar werken en vakkundig. Ik kan weer de deur uit zonder het gevoel te hebben dat ik eigenlijk kaal ben.
Professioneel kapsalon. Duidelijk vakmanschap. Prima begeleiding. Mooi resultaat.
Jan Everstenstraat 725
1061 XZ Amsterdam