Ik ben erg tevreden over het contact, de informatie tijdens het proces en de betrokkenheid nadat de haarband is opgehaald.
ik vondst prettig de keuze te kunnen maken dat ze thuis je haren af knippen en dat je dan binnen de 48 uur de haarband in bezit heb!!
Persoonlijke aandacht, snel en vakkundig. En zo, zo heerlijk om mijn eigen haren weer om me heen te hebben!
Ik ben erg blij met mijn eigen haarband. Communicatie en service was prima.
Respectvol en een warme bejegening in een moeilijke tijd. Heel persoonlijk. De haarband is prachtig. Als ik'm op heb lijkt het alsof er niets is gebeurd... En dat is soms heel pettig...
Mooie haarband. Heel kundig gemaakt. Zit prettig en blijft ook goed zitten. Leuk om te kunnen combineren met verschillende mutsjes.
Dankzij Toupim had ik de keuze om iets waardevols van mezelf te behouden: mijn eigen haar. In plaats van het zomaar te verliezen, heb ik er bewust voor gekozen om er een haarband van te laten maken. Het contact met Toupim was prettig, ik voelde me goed begeleid in de voorbereidingen en kon met al mijn vragen terecht . Ook de ervaring bij de Toupim kapper heb ik als zeer prettig ervaren . Het geeft me een vertrouwd gevoel in een onzekere periode. Niet steeds bezig hoeven zijn met mijn haar zorgt voor rust en dat helpt om alle energie op herstel te richten. Zó blij dat deze mogelijkheid er is. Dankjewel, Toupim!
Ik spreek nu als kapper uit naam van mijn zus. Het was de eerste keer dat ik van toupim las. Ik heb in het verleden regelmatig klanten gehad waarbij ik hielp een haarwerk uit te zoeken. Vaak was dat erg mooi maar comfortabel was het niet. Met deze haarband voelt het heel comfortabel en het ziet er leuk uit. We hebben een goede service ervaren. Kortom zeer tevreden!
Nadat ik me in haarwerk (pruik) had verdiept, bleek dat voor mij geen optie. Ik had Toupim ontdekt in een magazine en ben me vervolgens gaan inlezen op de website. Een dag later heb ik gebeld en is alles in werking gezet. Omdat ik het fijn vond dat een kapper mijn haar zou afknippen heb ik voor die optie gekozen. Het afknippen van mijn haar was geen verdrietig moment. Ik vond het juist fijn dat ik, in een periode waarin je zoveel moet ondergaan, hierin weer een beetje ‘eigen regie’ had. Want ik koos wanneer ik mijn haar liet afknippen. Precies een week later was mijn eigen-haarband klaar! In deze week ben ik door de medewerkers van Toupim van iedere stap op de hoogte gehouden, via de app. Bij vragen werd er tussentijds gebeld. Op de dag dat de band klaar was kreeg ik alvast foto’s toegestuurd, dat was ontzettend leuk. Wij hebben ervoor gekozen om de haarband zelf op te halen bij Toupim. Ik heb dat beleeft als een feestelijk moment en zo kijk ik er ook op terug. De haarband voelde direct als eigen en vertrouwd. Ik heb niet hoeven wennen en draag hem met veel plezier! De aandacht, de tijd die genomen werd, het fijne contact en de korte lijnen met de medewerkers van Toupim heb ik echt als meerwaarde ervaren. Dank jullie wel voor de goede zorgen, fijne communicatie, jullie vakwerk en het prachtige eindresultaat! Jullie zijn voor mij lichtpuntjes in een donkere periode✨.
Het contact heb ik als heel fijn ervaren. Er wordt naar je geluisterd en meegedacht. Daarnaast was de haar band super snel klaar. Wat ook heel fijn was is dat er foto’s werden gedeeld dat ze mijn haar binnen hadden. En hoe ze het verwerkte
Mijn vragen werden snel beantwoord, de communicatie is goed. Met een kleine 3 weken kreeg ik mijn haarband en ik ben er heel tevreden mee! Heel mooi gemaakt! Krijg veel complimenten.
Het was even doorzetten om al zo vroeg in het proces mijn haren af te knippen maar het eindresultaat is prachtig. De mensen achter Toupim zijn prettig, warm en begripvol en de haarband was sneller klaar dan verwacht. Een echte aanrader!
Je raakt al zoveel kwijt en zij geven je weer een stukje van jezelf terug.
Ik heb er nooit bij stil gestaan wat ****** betekend totdat je het zelf overkomt. Het verliezen van je haar heeft daarin een grote impact. Want dan ben je opeens zichtbaar ziek. Gelukkig was ik op tijd voor een haar-band. Het hele traject was fijn, ook de snelle levering. Het was zo fijn om mijn eigen haar weer te voelen en te dragen. Dankbaar dat jullie dit voor mij kunnen doen en ook voor anderen! Dikke kus, Dewi
Super dat het mogelijk is om met je eigen haren deze haarband te laten maken voelt zo eigen, heel blij mee, alleen maar goede reacties, Toupim jullie hebben dit keurig gemaakt, echt toppie, dikke duim
Ik vond het heel fijn om mijn eigen haar te kunnen gebruiken. Als ik mijn band aan doe, dan voel ik me ook weer meer mezelf. De hulp en uitleg van Toupim was heel fijn en je merkt dat alles met liefde wordt gedaan.
Het hebben van een haarband met eigen haar maakt echt zo veel verschil, ik voel me erdoor gewoon mezelf. Ik heb ook een pruik gekocht, maar draag hem nooit, de haarband is zoveel fijner. De mensen bij het team van Toupim waren ook zo behulpzaam, prettig en fijn. Het is even moeilijk omdat je meteen je haar op 1 cm moet afknippen, maar het is het dubbel en dwars waard. Ik zou het iedereen die voor de moeilijke periode van cehmo staat en haarverlies zal hebben, enorm aanraden, super fijn!
Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad bij Toupim. Tijdens het knippen van mijn haar werd ik met enorm veel respect en liefde begeleid, waardoor het hele proces niet zwaar maar juist warm en zorgzaam aanvoelde. Er werd echt de tijd genomen. Ik ben ook heel blij met de haarband die ik heb gekregen. Die helpt me om mezelf weer helemaal te herkennen en geeft me vertrouwen. Het is een heel een mooi product!
Wetende dat ik twee zware chemo’ s zou krijgen waarbij ik mijn eigen haren zou verliezen en ik geen pruik wilde, heb ik voor de chemo’ s mijn haren af laten knippen. Toupim heeft dit in een prachtige haarband verwerkt. Zo ontzettend blij mee. Ik was weer compleet.
Mijn ervaring met Toupim kan ik niet anders beschrijven dan ontzettend goed. In een moeilijke en donkere periode zo bij de hand worden genomen is heel erg fijn en waardevol.
Omdat ik borst****** kreeg moest ik chemo en was het onvermijdelijk dat mijn haar eraf ging. De horror. Via via kwam ik bij Toupim terecht. Ik vond dit eerst eng omdat je vooraf stoer moet zijn en je haar af moet knippen voordat het uitvalt. Dit was dan ook een erg emotionele dag. Dit heb ik gedaan bij een speciale Toupim kapper. Ik heb het haar zelf gebracht en gehaald, stel dat het kwijtraakt met de post! De dag dat ik mijn haarband kreeg was ik zo blij. Ik was weer mezelf. Toupim heeft zelfs een pony gemaakt! Ik heb meerdere pruiken maar de Toupim is mijn favoriet. De service is ook echt top. Ze staan altijd voor je klaar. Kortom: de beste keuze!
Fijn dat ik ondanks mijn kortere haren toch een haarband heb. Ik krijg veel complimenten. Je ziet er toch minder ziek uit als er haren onder je mutsje uit komen.
Uiteindelijk toch naast toupim gekozen voor haarwerk, omdat hoofddeksels niet bevielen en met fietsen haar omhoog waait en kaal bolletje is te zien. Maaaar geen spijt van! Zeker in zomer, windstil en zeker na eerste chemo is het zo fijn om je eigen haar te voelen! Je eigen kleur en structuur.. zorgt beetje dat je je eigen identiteit terug krijgt! De service was top! Ik werd goed op de hoogte gehouden en de mailtjes tussendoor waren erg lief! Ook het filmpje over de toupim is lekker luchtig en met beetje humor! Dat sprak mij erg aan!
Fijn contact. Ik werd heel fijn op de hoogte gehouden van alle stappen en kreeg vervolgens iets prachtigs thuis gestuurd! Wanneer ik nu in de spiegel kijk, zie ik mezelf weer!
Na het horen van de diagnose borst****** dacht ik in eerste instantie, als ik kaal wordt dan draag ik een doek oid. Maar toen ik op t punt stond begon t kale idee mij te bekruipen. T voelde niet goed. Op zoek naar mogelijkheden kwam ik Toupim op t spoor. Ik deelde t met vriendinnen en zei direct, ik Heb t gevonden!! Dit wil ik. Ik hield de regie over mijn haar en mijn proces. Dat voelde fantastisch. Mijn dochter en moeder knipten mijn haar, we hebben er een soort feestje van gemaakt, want het idee dat ik Mijn eigen haar weer terug zou krijgen voelde ontzettend fijn. En t korte koppie dat ik na de knipbeurt overhield was eigenlijk zo gek nog niet. Een troost als mijn haar weer gaat groeien. Ik heb mijn haar samen met mijn man naar Toupim gebracht en een aantal weken later opgehaald. Ik vond de post wat spannend en wilde graag persoonlijkheid ervaren. Ik wilde t voelen. Zowel brengen als ophalen verliep prettig en met aandacht. Tijdens het ophalen van mijn haar zag ik mijn stuk op een pop zitten. Ik Herkende mijn haar meteen! Heb t opgezet en was zo blij als een klein kind. En nog!! Ik draag de band iedere dag met trots! Voel mij hierdoor heel erg mijzelf. Vrienden en mensen om Mij heen geven me nog altijd complimenten. Ondanks de chemo blijf ik stralen. Mede door mijn mooie haar. Ik heb (helaas) meerdere vrouwen al laten weten dat Toupim voor mij op mijn pad kwam En dat ik met deze keuze meer dan blij ben. Alleen maar lof.
Jan Everstenstraat 725
1061 XZ Amsterdam