Wetende dat ik twee zware chemo’ s zou krijgen waarbij ik mijn eigen haren zou verliezen en ik geen pruik wilde, heb ik voor de chemo’ s mijn haren af laten knippen. Toupim heeft dit in een prachtige haarband verwerkt. Zo ontzettend blij mee. Ik was weer compleet.
Mijn ervaring met Toupim kan ik niet anders beschrijven dan ontzettend goed. In een moeilijke en donkere periode zo bij de hand worden genomen is heel erg fijn en waardevol.
Omdat ik borst****** kreeg moest ik chemo en was het onvermijdelijk dat mijn haar eraf ging. De horror. Via via kwam ik bij Toupim terecht. Ik vond dit eerst eng omdat je vooraf stoer moet zijn en je haar af moet knippen voordat het uitvalt. Dit was dan ook een erg emotionele dag. Dit heb ik gedaan bij een speciale Toupim kapper. Ik heb het haar zelf gebracht en gehaald, stel dat het kwijtraakt met de post! De dag dat ik mijn haarband kreeg was ik zo blij. Ik was weer mezelf. Toupim heeft zelfs een pony gemaakt! Ik heb meerdere pruiken maar de Toupim is mijn favoriet. De service is ook echt top. Ze staan altijd voor je klaar. Kortom: de beste keuze!
Fijn dat ik ondanks mijn kortere haren toch een haarband heb. Ik krijg veel complimenten. Je ziet er toch minder ziek uit als er haren onder je mutsje uit komen.
Uiteindelijk toch naast toupim gekozen voor haarwerk, omdat hoofddeksels niet bevielen en met fietsen haar omhoog waait en kaal bolletje is te zien. Maaaar geen spijt van! Zeker in zomer, windstil en zeker na eerste chemo is het zo fijn om je eigen haar te voelen! Je eigen kleur en structuur.. zorgt beetje dat je je eigen identiteit terug krijgt! De service was top! Ik werd goed op de hoogte gehouden en de mailtjes tussendoor waren erg lief! Ook het filmpje over de toupim is lekker luchtig en met beetje humor! Dat sprak mij erg aan!
Fijn contact. Ik werd heel fijn op de hoogte gehouden van alle stappen en kreeg vervolgens iets prachtigs thuis gestuurd! Wanneer ik nu in de spiegel kijk, zie ik mezelf weer!
Na het horen van de diagnose borst****** dacht ik in eerste instantie, als ik kaal wordt dan draag ik een doek oid. Maar toen ik op t punt stond begon t kale idee mij te bekruipen. T voelde niet goed. Op zoek naar mogelijkheden kwam ik Toupim op t spoor. Ik deelde t met vriendinnen en zei direct, ik Heb t gevonden!! Dit wil ik. Ik hield de regie over mijn haar en mijn proces. Dat voelde fantastisch. Mijn dochter en moeder knipten mijn haar, we hebben er een soort feestje van gemaakt, want het idee dat ik Mijn eigen haar weer terug zou krijgen voelde ontzettend fijn. En t korte koppie dat ik na de knipbeurt overhield was eigenlijk zo gek nog niet. Een troost als mijn haar weer gaat groeien. Ik heb mijn haar samen met mijn man naar Toupim gebracht en een aantal weken later opgehaald. Ik vond de post wat spannend en wilde graag persoonlijkheid ervaren. Ik wilde t voelen. Zowel brengen als ophalen verliep prettig en met aandacht. Tijdens het ophalen van mijn haar zag ik mijn stuk op een pop zitten. Ik Herkende mijn haar meteen! Heb t opgezet en was zo blij als een klein kind. En nog!! Ik draag de band iedere dag met trots! Voel mij hierdoor heel erg mijzelf. Vrienden en mensen om Mij heen geven me nog altijd complimenten. Ondanks de chemo blijf ik stralen. Mede door mijn mooie haar. Ik heb (helaas) meerdere vrouwen al laten weten dat Toupim voor mij op mijn pad kwam En dat ik met deze keuze meer dan blij ben. Alleen maar lof.
Toupim heeft mij gedurende het proces zeer goed van advies voorzien en “begeleid”. Er was een snelle terugkoppeling op mijn vragen en ook het melden dat mijn haar was aangekomen en dat ze bezig waren met mijn band heb ik als heel prettig ervaren. Het moment dat ik mijn band opzette, was een moment met een grote glimlach.
Het is erg fijn om je eigen haren te kunnen dragen wanneer je hele lichaam verandert. Het voelt vertrouwd en bijna gewoon om je eigen haren op te hebben.
Zo handig dat je eigen haar onder een pet of mutsje vandaan komt. Lekker warm straks sls het wat kouder wordt.
Zowel het knippen van mijn haar als het ophalen van de band was voor mij een enorm plezierige en zelfs vrolijke ervaring. Het meedenken, moeite voor je doen alsof het geen moeite kost en het warme onthaal heb ik als zeer fijn ervaren!
Prima dienstverlening. Snel. Alleen erg jammer dat aan mijn wens voor een pony werd voldaan. Waarom. Kan dit nog steeds?
Ik heb enorm getwijfeld, want wat een stap is het om je haar er af te laten knippen. Stel dat het niet uitvalt. Het persoonlijke contact met Sylvia en het team voelde heel goed en vertrouwd. Het heeft mij geholpen om deze keus te maken. Geen seconde spijt gehad! Het feit dat niet alleen ik mezelf weer zie in de spiegel, maar ook m’n zoon z’n moeder weer ziet zoals ze was is echt onbetaalbaar. Ik heb m’n haarband elke dag op met een mutsje, pet of hoed.
Wat een mooi bedrijf. Het kortwieken van mijn haar was door de mogelijkheid van mijn haarband geen probleem voor mij. Ik was zelfs wel blij met mn korte koppie, in de wetenschap dat Toupim van mijn eigen haar de haarband aan het maken was. Ik had hem ook snel, al voordat mijn haar ook echt uit begon te vallen. Zo fijn!
Ik ervaar het dragen van de haarband met mijn eigen haar als positief. Ik krijg veel complimentjes. Men vindt het resultaat verrassend. Ik kan het een ieder aanraden.
Nadat ik wist dat de chemokuren waarschijnlijk voor haar uitval gingen zorgen , kreeg ik van meerdere vrienden de tip om eens naar de haarband van Toupim te kijken . De natuurlijke uitstraling en gebruik van eigen haar stond me direct aan. Het was wel spannend om direct al in week 1 mij haar af te knippen, na 40 jaar lang haar plots een kort koppie dat ook leuk bleek te staan. De haarband was al na 5 dagen binnen , maar ben hem pas na 3 weken gaan gebruiken, mede omdat mijn haar pas na enkele weken echt ging uitvallen. En het vaak buiten erg warm was ( > 25 graden) De eerste keer was toen ik een dagdeel ging werken, als arts ging ik spreekuur doen met ouders en kinderen, dus wilde niet zelf het onderwerp zijn. Daarna ook vaker mijn haarband bij bv uitje met vrienden, borrel op werk. Ik wissel ook vaak naar alleen het mutsje , bv bij veel wind of regen. Bij veel zon draag ik een hoedje tegen zonnebrand. Kortom, mijn Toupim haarband wordt nu afwisselend gebruikt, naast ook gewoon een mutsje, hoedje of thuis lekker niets
In een onzekere periode was het heel fijn om rustig en uitgebreid uitleg te krijgen door het team van Toupim. Oprechte betrokkenheid van begin tot het moment van ophalen van de haarband. Het was voor mij een positieve keuze om een haarband te laten maken van mijn eigen haar, het gevoel van mijn eigen haar rond mijn gezicht te zien en te voelen. En zo is het ook. Sjawls, bucket heads, rieten hoeden, ik krijg veel complimenten en dat voelt zo goed, juist in deze periode.
Ik ben erg blij met mijn keuze voor een haarband van mijn eigen haar. Het is vertrouwd en heerlijk eigen om m'n haar zo nog te kunnen dragen. De haarband is me dan ook zeer dierbaar. Ik ben tevreden over de communicatie voorafgaand aan mijn keuze. Ook daarna werd ik klantvriendelijk en prettig geholpen.
Ik ben super blij met mijn Toupim en gebruik hem dagelijks. Hij zit lekker en vind het fijn om mijn eigen haar te kunnen dragen. De service van het Toupim team was subliem, van begin tot einde. Super bereikbaar ook via Whatsapp en ik ben door het Toupim team geknipt, zag er heel goed uit en kreeg toen mijn Toupim supersnel. Nogmaals, de liefde waarmee de team dit doet is indrukwekkend.
Ze zijn daar erg behulpzaam, nemen op tijd contact op voor overleg en een prima eindresultaat
Van een enorme stap om mijn haar eraf te knippen tot het overweldigend gevoel om het weer terug te krijgen. Elke dag ben ik blij dat ik mijn eigen haar in mijn nek kan voelen
Mette is super blij met haar haarband
Erg blij met de prachtige haarband van mijn eigen haar. Door de plotselinge diagnose, moest ik heel snel schakelen. Toupim heeft me hierin prettig begeleid, heel menselijk en zorgvuldig, maar ook snel. De haarband is erg mooi geworden en is prettig en gemakkelijk te dragen. Ik hoop dat niemand die ik ken het nodig heeft, maar ik raad Toupim aan iedereen aan!
Als moeder van een dochter van bijna 11 jaar was het moeilijk om te zien dat haar haar steeds verder ging uitvallen. In mijn zoektocht naar een passende oplossing ben ik dankbaar dat ik Toupim ben tegen gekomen. In het contact zijn ze zo prettig, meedenkend en lief. Er is naar een hele mooie oplossing voor haar gezocht met donorhaar. Vanaf het eerste moment vindt ze de haarband heel fijn zitten.
Ik vind het een prachtige oplossing dat ik met mijn haarband helemaal mijzelf ben. Het is een prachtige oplossing en ik krijg alleen en maar complimenten. Ik gebruik de losse voor lokken op een andere haarband zodat ik met warm weer en een mooie tulbandsjaal net lijkt of ik mijn haar omhoog heb gestoken.
Jan Everstenstraat 725
1061 XZ Amsterdam