Wat super dat ik door Toupim mijn haar kon redden en ik me zo nog een beetje mezelf kan voelen

Fijn en persoonlijk contact; oog voor de ander

uitstekend

Van het begin: kennismaking via een brochure kegregen van het ziekenhuis, de informatie op internet, de aanwijzing in de video's en de snelle bezorging van mijn Toepim: alleen maar positief.

Toupim maakt alles waar

Mijn haarband was heel snel klaar en helemaal naar wens. Het voelt zo natuurlijk aan. Heerlijk, ook al heb ik een moeilijke huid, ik heb nergens last van. Een pruik, daar begin ik dan ook niet aan. Dit is voor mij de oplossing! Het knippen viel ook erg mee. Als het eenmaal gebeurd is wen je er snel aan en is het niet meer zo belangrijk. Ik kan iedereen die in deze nare situatie zit Toupim aanbevelen.

Geweldig!

Mooie haarband van eigen haar, waardoor je je weer een beetje jezelf voelt als je in de spiegel kijkt. De levering van de haarband was zelfs een stuk eerder dan verwacht! De service van de Toupim medewerkers is geweldig. Ze zijn in het contact warm, persoonlijk en reageren snel!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Super vriendelijke informatie en begeleiding telefonisch en via app

Het geduld en begrip waarmee ik te woord gestaan ben was erg prettig. Goede instructies. Snelle service. De haarband was veel eerder klaar dan verwacht.

Gewoon mezelf zijn!!

Even niet ziek voelen en naar mijn eigen vertrouwde haren te kunnen kijken.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Snel, vriendelijk met een heel.mooi resultaat

Vriendelijk in contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces; van ontvangen van het haar tot het eindresultaat. Blij met mijn haarband!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Heerlijk om mijn eigen haar te voelen en ruiken!

Heel blij met mijn eigen haarband, nu mijn haar is uitgevallen door chemotherapie. Ik vond de begeleiding door Toupim heel liefdevol en zorgvuldig.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Voor zoiets naars als het vooruitzicht dat je je haar gaat verliezen is Toupim een warm bad

Na aanmelding kreeg ik duidelijke instructies. Het is moeilijk om vrolijke 'voor' foto's te maken. De 'na' foto's en video zijn makkelijker. De Toupim kapper waar ik een afspraak had was zo ongelooflijk lief. De haarband zelf is echt super. Met mijn muts op ben ik gewoon mezelf weer.

Top service en kwaliteit

De informatie die ik vooraf kreeg was uitstekend. Ook het knippen van mijn haar heb ik als zeer prettig ervaren. Dit werd gedaan door een lieve kapster met kennis van zaken hoe het precies geknipt moest worden voor de Haarband. Na 1 week kreeg ik mijn eigen haar Inc Haarband thuisgestuurd. Echt prachtig gedaan en superblij mee. Ik zou het een ieder aanraden die hier mee te maken krijgt. Ik draag het met een mutsje of hoed. Je kunt veel met de Haarband en blijft stevig op je hoofd zitten. Het is gewoon. Fijn dat je je haar weer zo kunt dragen zoals je het voor de situatie droeg. Het maakt de nare situatie iets fijner merk ik.

Heel blij mee

Ben super blij met de haarband van mijn eigen haar! Ik had al een haakwerk aangeschaft maar wilde graag mijn haar eigen haar ook behouden. Het is lang en was altijd met de Dyson in de weer en zat iedere 6 weken bij de kapper. Daarom besloten om via Toupim de band op de laten maken. Omdat ik geen haast had, koos ik voor het basispakket. Ondanks dit, had ik de haarband op zaterdag al binnen nadat zij het zelf donderdag binnen hadden gekregen. Wat een service! Ook fijn dat er een Whatsapp berichtje werd verstuurd op de dag dat mijn haar geknipt zou worden. De mails met instructies zijn ook als super positief ervaren. Ik ben er echt gigantisch blij mee!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Heel snel geleverd. En het resultaat is prachtig

• Voldoet je eigen-haarband aan de verwachtingen? Ja
  • Was het duidelijk wanneer je het haar af moest knippen? Nee

helemaal gelukkig mee

Ik heb mijn haar laten knippen net na de eerste chemo. 3 weken later had ik mijn haarband met haar, De haarband zit comfortabel en is precies wat ik er van verwacht had. Mijn dochter zei ook mam het voelt ook gewoon of je je eigen haar nog hebt. Iedereen vind het een hele mooie oplossing.

Geweldig.

Geweldig en liefdevol geholpen!

• Voldoet je eigen-haarband aan de verwachtingen? Ja
  • Was het duidelijk wanneer je het haar af moest knippen? N.v.t.

Heel klantgericht en meelevend

Toupim heeft erg meegeleefd in het proces naar het afknippen van het haar van mijn 14-jarige dochter tot het snel verzenden van de haarband.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Fijn om je eigen haar te kunnen behouden

Erg fijn om tegen een betaalbare prijs de mogelijkheid te hebben tot een haarstuk met je eigen haar. Ik was niet helemaal tevreden toen liep ik er wel tegenaan dat de afstand wel een nadeel is wanneer je service nodig hebt. Zoals een aanpassing aan je haarband bijvoorbeeld. Je rijdt niet even op en neer naar Amsterdam wanneer je chemo krijgt. Dit heb ik zelf opgelost bij een locale kapsalon. Er was onenigheid met mijn zorgverzekering, hier heeft toupim me erg goed bij geholpen. Zijn hebben het contact overgenomen met cz en binnen 2 weken werd de vergoeding alsnog gestort op mijn rekening.

Fantastisch

Ik ben super blij met m'n eigenhaarband. Het is makkelijk in gebruik en voel me er heel zeker mee.

Heel mooi❤️

Het is heel verdrietig om je haar te moeten verliezen door ziekte en chemo. Ik was er vrij snel uit dat ik het heft in eigen hand wilde nemen en niet ging afwachten tot het uit zou vallen. Ik wist al van het bestaan van Toupim en vond het een fijn idee om mijn haar toch te kunnen "houden", ook al zat het niet meer vast in mijn hoofd. De haarband was snel klaar en is prachtig geworden. De mensen van Toupim zijn heel betrokken. Als ik mijn haarband draag met mijn eigen krullen ben ik weer 100% mezelf. Ik ga hem bewaren. Ook als ik straks weer haar heb blijft het voor mij een waardevolle herinnering aan een zware periode.

Wonderlijk

Ik kan geen groter compliment krijgen dan wanneer iemand zegt 'ach straks verlies je ook je mooie haar nog'. En dat terwijl ik de haarband al draag.

• Voldoet je eigen-haarband aan de verwachtingen? Ja
  • Was het duidelijk wanneer je het haar af moest knippen? N.v.t.
  • Waren de afknipinstructies duidelijk? N.v.t.
  • Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Een verdrietig moment wordt zo dragelijk mogelijk gemaakt!

Fijn hoe er op een moment van haarverlies snel maar zeker ook nog heel menselijk gecommuniceerd wordt en er samen wordt gekeken naar de meest passende oplossing. Ieder moment van de dag kun je vragen stellen en wordt er met je meegedacht. Heel het proces ben ik op de hoogte gehouden en werd ik blij toen ik de eerste foto’s zag van mijn haren. Nu ik de Toupim heb en draag, vergeet ik regelmatig even dat de haren niet meer vast zitten op mijn hoofd en dat is een heel fijn gevoel!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Zo mooi, gelijk een glimlach op mijn dochters gezicht.

Super hoe er meegedacht wordt en hoe mooi het resultaat is. Mijn dochter had gelijk een glimlach op haar gezicht toen ze de toupim op had! We zijn naar Amsterdam gereden om hem persoonlijk op te halen, hier konden we ook zien met welke passie iedereen daar bezig is om iets heel moois te maken. Bedankt!

In 1 woord geweldig!

Je wordt zo ontzettend liefdevol opgevangen en er wordt met zoveel liefde en passie voor jou de mooiste haarband gemaakt. Daarnaast nemen ze je ook helemaal mee in het proces, alleen maar liefde en met een prachtig eindresultaat Ontzettend veel dank❤️!!!!!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

erg blij dat deze mogelijkheid bestaat

Omdat er werd gezegd dat ik bij de tweede chemo kaal zou worden, kozen we voor de 'luxe' variant. Hier kozen we ook voor, omdat ik het wel prettig vond als een kapster mijn haar zou knippen. Wat ik niet had voorzien, is dat ik het kort geknipte kapsel niet zo vervelend vond als ik had verwacht. Hierdoor en doordat mijn haar pas veel later uit begon te vallen, ben ik vrij laat begonnen met het dragen. Door een soort van haarpijn kan ik de haarband niet de hele dag op hebben, maar de paar uurtjes naar m'n werk of naar een feestje voelen erg goed!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Geweldig om mijn eigen haar direct weer terug te krijgen!!

Ik ben heel blij met mijn Toupim band. Mijn haar ziet er geweldig uit en ik vind het heerlijk om het weer te kunnen dragen. De service was ook heel warm en direct.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Super goed geholpen door hele lieve mensen!

Ik ben erg blij dat ik met mijn haarband er ondanks mijn uitgevallen haar nog zoveel mogelijk uitzie als mezelf. De service was goed, fijn contact en bij vragen ben ik snel geholpen! Heel erg bedankt!!

Jan Everstenstraat 725

1061 XZ Amsterdam