Het team Toupim is zo warm en inlevend

Warm, persoonlijk en laagdrempelig in het contact.

fijne en snelle samenwerking

De instructies via WhatsApp waren niet altijd even adequaat en liepen soms achter op de feiten. De instructies zijn goed, wanneer je ze op het juiste moment op de goed plek kon vinden; dat was soms verwarrend. Het persoonlijk contact echter was uitermate vriendelijk en sympathiek. Ook de levering van de haarband was supersnel. Hij ziet er goed uit en zit comfortabel. Na enige tijd knelt hij wel 'n beetje, dus ik draag 'm niet te lang, maar voor op de momenten dat ik 'm graag wil dragen is hij heel fijn!

• Waren de afknipinstructies duidelijk? Nee

Fantastisch

In het hele ziekte proces ,waar ik nu helaas inzit ben ik toch af en toe blij en dankbaar door de haarband van Toupim , omdat ze een haarwerk (haarband) hebben gemaakt ,die mij de kracht geeft om door te gaan en straks een blijvende herinnering . Succes Toupim en ik hoop ,dat heel veel meer mensen die in hetzelfde schuitje zitten dit mogen ervaren , liefs Annemiek .

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Prettig contact en behulpzaam. Blij met de haarband.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Top, super mooie haarband.

De haarband is super mooi ben er heel blij mee. Het is super fijn dat je nog een stukje van je zelf heb en dat je er nog steeds hetzelfde uit ziet in deze moeilijke tijd. Toupim heel er bedankt!!!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Heel fijn om mijn eigen haar te kunnen behouden

Van tevoren contact gehad over het juiste afknipmoment en ook om in te plannen wanneer ze je haarband voor je kunnen maken. Het contact is heel fijn, met veel tips en ze zijn heel betrokken bij het emotionele proces van je haar te verliezen. Ook tijdens het maken van de haarband houden ze je op de hoogte wat er gebeurd. En het proces was supersnel. Ik heb binnen een week mijn haarband thuis gestuurd gekregen. En ik krijg altijd heel veel complimenten, dat het er zo mooi en normaal uit ziet. Ik ben er heel erg blij mee. Zo kan ik toch een klein beetje incognito over straat, zonder dat mensen me zielig aankijken. Ik ben heel benieuwd als mijn haar weer gaat aangroeien of het lijkt op mijn oude haar.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Zo blij met mijn haarband

Toupim kwam op het juiste moment in mijn leven. De communicatie was vanaf het begin uitstekend. Door het dragen van de haarband heb ik mijn eigen identiteit weer terug. Dit maakt het accepteren van mijn ziekte een stuk draaglijker. Ik wil Toupim hiervoor hartelijk bedanken!!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Super tevreden, zeker een aanrader

De mensen van toupim zijn heel behulpzaam en respectvol. Ik ben heel blij met de haarband, ik voel me weer mezelf als ik de haarband op zet. Ik zou dit echt andere mensen aanraden. Het is echt zo’n goed idee dit en alles word ook duidelijk uitgelegd. Ik ben heel tevreden en blij met mijn keuze

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Super fijne service en mooie haarband

Heb alleen maar goede ervaringen met Toupim. Denken heel goed met je mee en beloven wat ze doen. Zijn vakmensen met hart voor hun vak.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Geweldig! Hele fijne begeleiding, super snelle service en een prachtige haarband als resultaat.

Ik vond het een hele fijne ervaring. Jullie zijn heel fijn en makkelijk te bereiken, reageren snel op vragen en zoeken ook zelf contact om eventuele vragen te beantwoorden. Het waren hele duidelijke instructies voor bijv. Het opmeten van het hoofd en het afknippen van het haar. Ook super fijn dat je op de hoogte gehouden wordt zodra je het haar hebt opgestuurd. Dat jullie het ontvangen hebben en hoever jullie er mee zijn. Uiteindelijk eerder als verwacht de haarband al thuis gestuurd gekregen. Wat een prachtig product hebben jullie! Ik draag mijn haarband elke dag en krijg er ongelooflijk veel complimenten over. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken. Het was super zwaar en moeilijk dat ik mijn haar moest verliezen maar ik ben zo trots en blij met het eindresultaat. Ik zou het echt iedereen aanraden.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Supervriendelijk door een naar proces heen geholpen door de medewerkers van Toupim

Ik ben erg blij met mijn toupim-band. Het is heel fijn om mijn eigen haar te hebben!

Top ervaring

Toupim Vanaf het eerste contact tot en met het ontvangen van mijn eigen haar stuk chapeau !! Wat een fijn team, mensen die je zekerheid geven in een periode waarin het niet goed met je gaat. Een goed geoliede organisatie die zorgt dat je in een mum van tijd weer jezelf kunt voelen. Ga zo door Toupim, jullie maken een hop mensen blij.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Net en erg vriendelijk contact met Toupim

Het afknippen van mijn haar was voor mij erg moeilijk. Het voelde aan de telefoon meteen vertrouwd en na het doornemen wat ik graag zou willen heb ik mijn haar opgestuurd. Omdat mijn haar al heel snel zou uitvallen door de chemo hebben zij hun best gedaan om mijn haarband zo snel mogelijk klaar te krijgen. Hij was precies op tijd klaar hier ben ik hun erg dankbaar voor. Hij is prachtig geworden

Persoonlijke benadering

Fantastische team bij Toupim en echt mooie oplossing. Het voelt zoveel beter om je eigen haar om je heen te hebben dan een pruik. En het ziet er zo natuurlijk uit, fijn dat dit bestaat.

Zo blij mee!

Je haar eraf halen is best even confronterend maar..! Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Je eigen haar terug! Daarbij ook een super fijne communicatie. Bedankt!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Snelle service en een prachtig resultaat!

Onze dochter van 12 jaar heeft door de chemokuren haar haren verloren. In het Prinses Maxima Centrum hebben ze de Toupim aan haar laten zien. Ze was direct enthousiast. Vooral omdat de Toupim gemaakt wordt van haar eigen haar. Nadat we haar haren opgestuurd hebben, kregen we snel een bericht dat het pakketje was ontvangen en de haren waren goedgekeurd. Binnen 1,5 week kwam de Toupim binnen. Het resultaat is prachtig, onze dochter is er heel erg blij mee!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

In een zeer moeilijke tijd was mijn ervaring met Toupim heel fijn en rustgevend.

Doordat je weet dat je je haar gaat verliezen word je heel onzeker. Ga ik een pruik nemen of een haarstuk? Ik heb voor een haarband gekozen en ben vanaf het begin heel goed geholpen door Toupim. Ik mailde ze wat ik graag wilde en kreeg direct antwoord. Dit gaf mij een houvast. Ik heb mijn haar laten knippen voordat het uitviel, wat best heel emotioneel was. Maar werd heel vriendelijk geholpen door de eigenaar. Ik voelde me af en toe niet lekker tijdens het knippen en zij kwam heel vriendelijk met een krentenbol aan. Dit hielp mij enorm. Ben heel erg tevreden met m’n haarband en draag deze elke dag met verschillende petjes om af te wisselen. Niemand die het opmerkt. Kortom een heel fijne ervaring!

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Voel me weer meer mijzelf

Hele goede service door Toupim. De toupim kapster was flexibel, heeft mijn haren goed geknipt, was vriendelijk en mijn haarband is heel snel geleverd. Ik kreeg een bosje bloemen bij de levering, wat ik heel attent vond. Ik ben ontzettend blij met mijn haarband, voel me weer een beetje mijzelf in deze periode waarin je jezelf lijkt te verliezen.

• Was het duidelijk wanneer je het haar af moest knippen? Ja
  • Waren de afknipinstructies duidelijk? N.v.t.
  • Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Persoonlijke benadering en goed meedenken.

Vanaf het moment dat ik had besloten dat ik voor de haarband te gaan werd er goed meegedacht over het gehele proces . Dat is heel fijn, want decsutuatie waarin een ieder zit die deze beslissing moet nemen is al heftig genoeg.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Heel prettig contact en de haarband maakt groot verschil.

Met de haarband krijg je niet alleen je haar terug, Je ziet je ‘oude zelf’ weer. Je kunt weer jezelf zijn. Ik heb het contact met Toupim als zeer positief ervaren.

Wauw!

Nadat wij voor ons dochtertje de nare diagnose botkanker te horen kregen, moesten we snel handelen. Binnen een week werden haar haren afgeknipt. Een hele moeilijke stap, maar wel de juiste. Ze heeft nu een prachtige band met haar eigen haren thuis, die ze op kan zetten wanneer ze wil. Bij toupim werken hele lieve mensen, die voor je klaarstaan en weten hoe ingrijpend het allemaal is.

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Super blij met het resultaat

Vlotte en nette afhandeling, super blij met het resultaat .

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

Superblij dat ik mijn eigen haar kan dragen

Het was even een stap om mijn haar vooraf te moeten afknippen. Maar wat ben ik hier ontzettend blij mee! Hier kan geen haarwerk tegen op

• Ben je tevreden met de levertijd? Ja

In deze moeilijke tijd was het warme contact met Toupim en het resultaat een groot cadeau.

De 1e keer dat het woord chemotherapie in het ziekenhuis viel, hoorde ik van mijn schoondochter van de eigen haar-band. Na de hele duidelijke website bestudeerd te hebben, ging ik die nacht met een gerust hart slapen....'het komt goed!' En zo ging het ook. Het makkelijke en warme contact met het team, de antwoorden op mijn vragen, maar natuurlijk vooral het prachtige en zeer snelle resultaat. Wat een groot cadeau! De mensen om mij heen zeiden dat het gemillimeterde haar vlak na het knippen mij mooi stond......maar het is niet wie ik ben, wie ik wil zijn, ik was mijn identiteit kwijt. Totdat mijn haar terugkwam....daar was/ben ik weer. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Ondanks dat het ziekenhuis de website vermeldde tussen andere websites over haarwerken, kenden de verpleegkundigen het daar allemaal niet. Natuurlijk heb ik daar de folder meteen achtergelaten en ze op het hart gedrukt het de aankomende chemo-patiënten goed onder de aandacht te brengen. Hopelijk kan ik er hiermee aan bijdragen andere vrouwen dit bijzondere gevoel van je eigen haar, weer terug te geven.

Ik kreeg mezelf terug

Jullie zijn goud waard! Vanaf het eerste contact voelde het direct goed. Zo zorgzaam en begripvol. Mijn haar was in goede handen bij jullie en jullie hebben er iets prachtigs van gemaakt, waar ik jullie nog elke dag dankbaar voor ben.

Jan Everstenstraat 725

1061 XZ Amsterdam