Goed en vriendelijk geholpen
Ik heb de afspraak moeten verzetten ivm ziek zijn. Dus ik heb gebeld en de afspraak verzet Dus vandaar dat ik vorige mail niet beantwoord had mbt beoordeling
Zoals gezegd, echt prima! Ben heel blij met tandarts Berendsen.
Het is wat gemoedelijker geworden dat vind ik fijn je gaat met de tijd mee. zie scherm en airco. Afsprakenkunnen meteen gemaakt worden fijn.
Al heel lang bij deze tandarts, altijd prettig!
Fijn dat het mogelijk is om tegelijk met de kinderen te komen en hier op een goede manier mee omgegaan wordt. Dit maakt het plannen een stuk praktischer. Professionele en goede hulp.
Goed geholpen door een vriendelijke tandarts
Ik kreeg eerst de tandarts Was binnen 2minuten klaar Later de mondhygyiste die was wel goed
Afspraak gemaakt voor gebitsreiniging bij de mondhygiënist. Begreep pas tijdens aanmelden in de praktijk dat gebitsreiniging door preventie assistent zou worden gedaan. Behandeling is prima verlopen en ik ben tevreden met het resultaat.
Modern aanmeldingssysteem, prima wachtkamer, prettige ontvangst en behandeling met duidelijke uitleg van wat er gebeurt.
Ik ben zeer tevreden
Een zeer prettige ervaring.
altijd prima behandeling en service
Goede behandeling
Al jaren bij Mondzorg Groesbeek onder behandeling. Prima praktijk. Ervaren medewerkers.
Ik ben mijn beugel tijd goed doorgekomen. Goede vakbekwaamde en vriendelijke medewerkers. Het resultaat mag er zijn. Bedankt. Gegroet Martijn Kersten,
Altijd vriendelijk en netjes
Deskundig, vriendelijk, laagdrempelig.
Goede behandeling
Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, deskundig advies.
Duidelijk helder vriendelijke
Was blij weer weg te zijn
De behandeling was prettig mede door het vriendelijke contact met de behandelaar.
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek