Fijne benadering, prima behandeling
Ik word al jaren behandeld door tandarts Berendsen en mondhygiëniste Linda Bakker. Ik ben zeer tevreden. Er wordt uitstekend gecommuniceerd en ook wordt er volop rekening gehouden met mijn angst voor bepaalde behandelingen.
ook weer prima
Geen opmerking
Zeer goede en vakkundig behandeling gehad om mijn gebit te reinigen en demo met de elektrische tandenborstel en hoe te gebruiken de tandstokers en welke. Ik ben er zeer tevreden over!
Goed geholpen
Altijd vriendelijk..wordt netjes behandelt.
Heb een fijne tandarts die ik vertrouw. De laatste tijd best problemen met mijn gebit en dan is vertrouwen heel belangrijk. Zeker als de problemen hardnekkig blijken. Ze werkt 2 dagen in de week, een kleine beperking. Maar als ze zo haar kennis uitbreidt vind ik dat niet erg. Want tandheelkunde met al die technieken en materialen ontwikkelt zich snel. Dan is is het goed om te weten dat je tandarts daarin mee gaat om de beste zorg te verlenen.
Vriendelijk
de mondhyg. doet goed zijn best. Gelukkig geen vies coronadrankje meer. De Tandarts doet ook goed haar best. Of goed gecontroleerd wordt denk ik wel anders het ik tandpijn.
Ik ben erg bang voor de tandarts maar ze stelde me erg op m,n gemak enige minpuntje vindt ik dat je gelijk doorverwezen wordt naar de mondhygiënist
Sinds kort ben ik in behandeling bij de mondhygiëniste van Mondzorg Groesbeek. (voorheen Paradontologie Nijmegen). De behandeling verloopt iets anders dan in Nijmegen, maar ik ben zeer enthousiast over deze mondhygiëniste. Ze werkt efficiënt en legt iedere stap die zij doet, op een duidelijke manier uit. Ook houdt ze rekening met mijn onzekerheid en stelt mij gerust.
Prima controle. Rustig de tijd nemend.
Ervaring is goed. Ben alleen wat verbolgen over de rekening. Ik vind het bedrag, in vergelijking met de vorige keer, erg hoog. Jammer dat het er op lijkt dat de rekeningen elke keer hoger lijken te worden.
Rustige uitleg en behandelingen met zorg, heel tevreden
mijn zoontje werd heel fijn behandeld, waardoor hij zonder enige spanning in de stoel lag
Met mijn angst voor tandartsen heb ik iedere keer als ik geweest ben een positief gevoel over deze praktijk. Men luistert goed. Kan mij goed gerust stellen. En legt goed uit wat er gaat gebeuren.
Vanwege een aangepast bitje en het willen overstappen van tandarts bij Mondzorg Groesbeek terecht gekomen. Gruwelijk angstig als ik ben, ben ik goed op mijn gemak gesteld. Fijn!
Prima verlopen
Wordt altijd vriendelijk ontvangen en de behandeling wordt prima uitgevoerd
Initiële behandeling door mondhygienist. Heldere uitleg vooraf en tijdens de prettige behandeling.
Ik wordt altijd prima geholpen. Ben daarover tevreden. Meer, (apparatuur, zorg) zou afbreuk doen aan mijn beoordeling. Goed is goed genoeg. Leuk team, goed advies. Mooie mensen.
Mijn tandarts is heel secuur en precies
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek