Ik ben echt heel tevreden met deze tandarts. Complimenten voor de manier waarop ze mij, met mijn lastige gebit heeft geholpen en nog steeds helpt. Heel fijn!
ontzettend fijn personeel die klantvriendelijkheid erg serieus nemen. Ook word er geluisterd naar de wensen en kijken ze samen voor de best passende oplossing. Ik kom al jaren graag hier voor mijn gebit !
Ik kan snel terecht als er tussen de contrôles door iets aan de hand is. Voor de mondhygiënist moet je wel heel bijtijds een afspraak maken. Maar dat heb ik natuurlijk zelf in de hand.
Aanbevolen door een bevriende kaakchirurg, sinds een aantal jaren naar tevredenheid.
Ik ben goed en professioneel geholpen. Elke stap werd uitgelegd en je kon hem alles vragen. Ervaren als zeer prettig!
goed, snel en netjes geholpen
Prima!
Wordt vriendelijk behandeld . Weet hoe ze me gerust moet stellen
geen opmerkingen
Goed ontvangen en behandeld
Geweldige tandarts praktijk
Ik heb angst voor de tandarts en ik moet zeggen dat het hier best goed gaat. De angst voor spuiten blijft een beetje aanwezig maar de behandelingen gaan goed en ik vertrouw de tandarts. Voorheen ging ik gewoon niet en nu ga ik netjes naar de afspraken dat zegt genoeg.
Ik ben uitstekend voorgelicht en de behandeling is dankzij Ellen Berendsen succesvol.
Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Verloopt altijd volgens planning. Ook behandeling bij zowel tandarts als mondhygieniste super.
Waarom heb ik een afspraak om 15:45 met 3 kinderen en dan binnen komen en er een bordje staat we hebben thee pauze tot 16:00. Maak vervolgens dan een afspraak om 16:00. Hoef ik niet te wachten met ongeduldige en zenuwachtige kinderen. Groet jacco
Deze praktijk is aan te raden
Het ziet er sktijd spik en soan uit, maakt niet uit welke dag of welk tijdstio je komt. Dit geldt voor de wachtkamer, behandelkamers en uiteraard ook voor het toilet. Voor bijna elk probleem is er een oplossing te vinden door deze mensen.
De ervaring is goed
Er was een fout in de planning maar toch werd ik goed geholpen!
Ben goed geholpen
Wordt goed en klantvriendelijk geholpen. Geven goede adviezen voor je gebit, en helpen je perfect.
Alles prima, begint bij de mondhygienste 9,5 voor tandenpoetsen en zegt welke ik iets beter kan raken. Tandarts controleert alles goed en heeft vooraf al gecommuniceerd met de mondhygienste. Twijfeld bij een tand verkleuring laat foto maken en na 5 minuten krijg ik te horen dat alles goed is. Afspraak gemaakt over een half weer.
Altijd vriendelijke benadering, goede uitleg, deskundig, laagdrempelig, correcte benadering en behandeling
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek