Heel vriendelijk personeel, ze houden rekening met je eventuele angst, goede service, geven goede tips. Kortom: heel tevreden!
Heel ontspannen en gezellig! Dat wil toch wat zeggen bij de tandarts ☺️
ik heb chronische aangezichtspijn, dit is bekend en hier wordt altijd goed naar gekeken ivm behandelingen en altijd aan mij gevraagd hoe het met mij gaat voor de evt. behandeling, ik ben zeer tevreden met deze tandarts
Al jarenlang client bij deze praktijk. Altijd tevreden over de behandelingen.
Prettig en duidelijk, aandacht voor angst
Mijn behandeling bij de mondhygiënist was een duidelijk verhaal. In alle rust werd alles uitgelegd en vervolgens de handelingen uitgevoerd. Ondanks mijn angstig verleden voelde ik me rustig en had/heb vertrouwen in de behandeling.
Zeer professionele medewerkers
fijne praktijk
Wordt goed geholpen en uitgelegd wat er gaat gebeuren
Ook dit keer bij zowel de mondhygiënist als tandarts zeer persoonlijk en plezierig ontvangen/behandeld.
Prettig, tandarts geeft uitleg en is zeer nauwkeurig.
Prima en vriendelijke behandeling.
... en ook erg duidelijke planning (outlook invitation, reminders, etc)
Ik ben al lang patiënt bij Mondzorg Groesbeek. Ben heel blij met de tandartsen die wij hebben. Maar vind de mondhygiënist niet fijn meer sinds hij bij jullie is gekomen en mij behandeld. De vorige was super goed.
Op tijd geholpen, alle behandelingen werden snel en secuur uitgevoerd.
Goede zorg en fijne sfeer
Mijn afspraak werd 1 week vervroegd,kreeg 'n telefoontje of ik week eerder kon komen,vond ik prima kwam goed uit!!
Prima, zoals altijd
Qua tandheelkundigheid was alles prima in orde. Schone wachtruimte en behandelruimte. In deze coronatijd veel aandacht voor hygiëne zoals een viruskiller aan de muur, handdesinfectie, het dragen van mondkapjes door het personeel. De tandarts sloeg hier wat ons betreft enigzins in door. In een andere praktijk waar we komen, is het allemaal net iets gemoedelijker en niet zo afstandelijk.
Ga altijd de deur uit met het gevoel dat er ook daadwerkelijk iets is gebeurd. Controle word altijd grondig uitgevoerd net zoals de rest van de behandelingen.
Ik word altijd altijd erg op mijn gemak gesteld. Erg vriendelijk
verplicht?
Goede info en uitleg, goede en prettige behandeling.
Door de behandeling en benadering in de praktijk en tandarts Berendsen in het bijzonder ga ik tegenwoordig met een gerust gevoel naar de tandarts.
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek