Werd snel en goed geholpen
Kon zelfde dag terecht bij mondhygiëne behandeling, fijn!
Positief
Voor het aanmeten van een MRA (snurkbeugel) ben ik goed geholpen. Alle medewerkers die ik gesproken heb waren erg vriendelijk. Het digitaal aanmelden vind ik ook prettig.
Ik kom al vanaf mijn jeugd hier, eerst bij Tandarts Witte, daarna jarenlang bij Eric Alkemade, nu bij Tandarts Maassen. Het bevalt mij nog steeds erg goed!
klant gericht, respectvol, kundig
Positief en probleem Opgelost
Goed bezig fijn mailtje als er een afspraak is
Vriendelijke zorgzame behandelaars zowel de mondhygiëniste als de tandarts. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aandacht die ik ervaar tijdens mijn bezoekmomenten.
Goede uitleg. Houden rekening met mijn wensen.
Tevreden !
Goede ervaring luisteren naar wat je vraag
Ben zeer tevreden over de vlotte behandeling, goede uitleg en fijne tips.
Naar de tandarts gaan is niet mijn favoriete bezigheid. Door slechte ervaringen met een maagonderzoek vind ik het ook heel moeilijk als er behandeling moet plaatsvinden in mijn mond. De tandarts en haar assistente hadden hier alle begrip voor bij de laatste 2 behandelingen. Stapje voor stapje werd ik door hen er doorheen geloodst. Het vertellen wat ze gaat doen, het tellen tot 5 en de rustmomentjes tussendoor helpen dan ontzettend. Alle lof en complimenten. Heb hen beiden ook hartelijk bedankt hiervoor.
Ik voel mij daar zeer op mijn gemak.
Persoonlijk vind ik wel dat ik een behoorlijk lange lijst in moet vullen maar dit terzijde. tandarts Berendsen lijkt mij een kundige tandarts, de ontvangst is prettig en zij houdt rekening met mijn angstgevoelens die ik in lichte mate heb
Heel tevreden over de controle. Fijne tandarts en mondhygieniste
Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg wat gaat komen. Zeer tevreden! Klein minpuntje dat ze soms slecht bereikbaar zijn. Vaak als ik wil bellen staat het antwoordapparaat aan.
De mondhygiënist neemt de tijd, stelt me op mijn gemak( ik ben bang) En hij helpt me goed en zorgvuldig. Ik kreeg vandaag de rekening en begrijp dat hij daar geen invloed op heeft, maar blijf het vreemd vinden dat ik met twee plaatjes ( samen 10 tanden en kiezen) het volle bedrag betaal alsof ik alle tanden en kiezen nog heb !
Prettige mensen. Geven aan wat ze gaan doen. Rui te om vragen te stellen en geven tips indien gewenst.
Alles is naar wens gegaan.
Een professionele aanpak en organisatie van de praktijk die samen gaat met een goede kwaliteit van de dienstverlening. Op een aardige en stimulerende manier wordt het verteld als je je niet voldoende aan de (poets) afspraken hebt gehouden.
Schone praktijk met aardige zorgverleners. Apparatuur ziet er veel moderner uit dan bij mijn vorige tandarts
Nvt
Prima kwalitatieve zorg voor de klant
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek