Je word netjes geholpen en het personeel is vriendelijk
Heel fijn. Ik kom graag bij de heer Hazin voor gebitsreiniging.
Hier werken vriendelijke en vakkundige mensen die ook oog hebben voor de patiënt als mens. Er is altijd voorafgaand aan de behandeling tijd voor een klein praatje. Ze houden ermee rekening dat je zo je beperkingen hebt en dat zie je niet overal.
Heel kindvriendelijk en betrokken naar de ouders.
Correct afgehandeld
Die zijn goed vriendelijke mensen doen hun werk hygiënisch praktijk is altijd mooi schoon
Ik ben een angstige patiënt maar had meteen vertrouwen in de tandarts. Ze stelde me gerust, doordat ze rustig dingen vroeg een vertelde bleef ik ook rustig. Niet beoordelen over mijn angst maar vragen hoe ze me ermee kon helpen.
Ik wordt al jaren netjes behandeld, alles wordt goed uitgelegd (wat te doen, wat de kosten zijn).
Fijne organisatie
Spoedje pp 2 januari , verwijderen van de 2/2 . Verdoven koste wat moeite met n heb best even gelegen . Gelukkig dat de tandarts rustig bleef en dit op mij overbracht
Goed en kundig geholpen
Veel ervaring.
Ik kon snel terecht voor een orthodontie behandeling. Dat was erg prettig. De eerste indruk bij MW. Braakhuis was goed. Vriendelijk en gaf advies. Vervolgens kwam ik bij een andere tandarts. Daar miste ik informatie en advies over wat er precies ging gebeuren en wat ik kon verwachten mbt mijn beugel (en het vervolg ná de beugel).
Altijd netjes. En professioneel
Behandeling in goed overleg, is behandeling goed te ervaren
Van den Beld stelt je altijd op je gemak is zeer geduldig en lief. Ook voor mijn zoon altijd heel lief tijdens controle etc
Belde s’morgens vroeg de kerstvakantie, werd vriendelijk tewoord gestaan door de assistente, deze ochtend kon ik langs komen voor losgekomen vulling!
Goede behandeling, vriendelijk en nauwkeurig onderzoek. Hulpmiddelen worden aangeboden en er is een duidelijk advies.
Prettig en goed geholpen.
Na jaren niet bij een tandarts geweest dit weer met hulp van psycholoog opgepakt. Heel veel begrip gehad
Zeer tevreden.
Zeer kundig en grondig
Alleen ging er bij het maken van nieuwe afspraken iets mis. Zag net na de kerst dat er een sticker van hr P. Jassen 13 01 1941 op zat. Heb hier nog telefonisch contact over.
Deskundige en vriendelijke zorgverleners!
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek