Ik zocht een kunststof kozijn, maar wilde het oude hardhouten er niet volledig uitslopen ivm met een steenmuur. De onderdorpel heb ik wel vervangen en alles goed gecontroleerd op vlakheid en houtrot. Goed meten is een vereiste, maar als je aan al deze dingen genoeg aandacht geeft is het plaatsen een fluitje van een cent. Zijkanten worden netjes afgedicht met de voorgeplaatste rubberstrip. Deze moet je wel wat helpen, maar als je handig bent geen probleem. Website, communicatie, leverafspraken allemaal dik in orde,

Goed zelf te doen als beetje ervaren klusser.

Een goede prijs kwaliteit verhouding. Zelf goed te installeren. Duidelijke instructies. Goed inlezen en YouTube instructies bekijken maakt dat het in één keer goed te doen is! Voor mij een perfecte oplossing !

Comfortabel

Kozijnen zijn robuust en degelijk

Mooi kozijn, snelle service, netjes afgewerkt en goede verzending!

Na het bestellen werden we gebeld. Er bleek iets niet goed doorgegeven te zijn. Telefonisch liepen we samen de hele bestelling nog eens door. Slimme adviezen werden gegeven. Levertijd en levering perfect zoals afgesproken. Netjes en goed beschermd verpakt aan ons verzonden! Al met al: als tevreden klant keren we bij een volgend kozijn weer terug.

Het systeem is perfect en heel netjes. zonder veel hak en breekwerk echt een aanrader. De buitenkant van de kozijnen zijn ook heel mooi en breed omdat ze over het bestaande kozijn heen vallen dit is echt een pluspunt en mooier als een standaard kunststof kozijn.

Heel makkelijk te monteren

Kozijn van 1.8 meter breed en 1.3 meter hoog met een hoogwerker op de zolderkamer gemonteerd. Was alleen spannend of het zou passen op de hoogwerker maar dat ging prima. In de instructievideo staan alle instructies duidelijk vermeld. Kozijn kwam volgens afspraak bij mij thuis

Mooie kozijnen, en het zelf instaleren is niet al te moeilijk.

Ben erg tevreden hoe het er uit ziet. Had 6 kozijnen. Een aantal met, en een aantal zonder kierstandhouder. Ik weer niet waarom.

Goed product makkelijke montage

Goed product Goede service kozijn geleverd volgens afspraak en op tijd kortom zeker een aanrader

Handige oplossing - doe je gewoon zelf

Onze hardhouten bestaande lijsten ware nog helemaal top en dit mooie kunststofkozijn met kiepraam en ventilatie is snel erover geplaatst. We hebben een kant van t huis gedaan en het bevalt prima. De andere kant volgt waarschijnlijk dit jaar nog. Prima levering. Aanrader.

Bestelling goed verzorgd

Goede kwaliteit en compleet geleverd

Mooie kozijnen, slechte inmeter

Mooie kozijnen, maar we hadden beter geen €500 kunnen betalen voor het inmeten. De man die langskwam heeft alles verkeerd opgemeten, waardoor de kozijnen allemaal te klein waren. Daarna werden we ook niet erg goed geholpen. We hebben hier ook geen vergoeding voor gekregen.

Prima kozijnen, gemakkelijk te monteren

Twee kozijnen besteld. Ze zijn precies wat de bedoeling was. Keurig op maart en met de handkeiding en youtube gemakkelijk te plaatsen. Ziet er heel mooi uit, draait en keept uitstekend. Zeer tevreden dus.

Gewoon perfekt

Snelle levering en kwaliteit. Mooie kozijnen geleverd met alle benodigdheden en eenvoudige montage.

Compleet kozijn om in 1x te plaatsen

Alles was compleet en het kozijn was zo geplaatst.

Heb het kozijn opgemeten zoals omschreven in het hulpkader. Twee weken later opnieuw gemeten en die twee briefjes naast elkaar gelegd. Waren hetzelfde wat maten betreft, dus toen kozijn besteld. Erin gezet met de begeleiding van het filmpje en top!! kozijn staat er nu twee jaar in en ziet er prima uit.

Gemakkelijk bestellen en op tijd geleverd!

Inmeten is gemakkelijk met de tool. Na online bestelen wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van het proces. Volgens afspraak netjes afgeleverd.

Snel en top geregeld, goede kwaliteit kozijnen!

Duidelijke en snelle communicatie. Met inmeten gedaan. De kozijnen zitten er goed in, zelf geplaatst en ook goed te doen als je gewend bent te klussen.

Goede kwaliteit en Service

Click-over kozijnen besteld voor een klant en ben zeer tevreden met de kwaliteit en service van Kunststofkozijn.nl. Levering netjes op stalen bokken, glas apart van de kozijnen geleverd wat de snelheid met montage versnelt. Ook servicemeldingen worden snel opgepakt. Hier kunnen andere kozijn leveranciers zeker nog van leren wat betreft kwaliteit, levering en service. Alleen het ophalen van de lege bokken zou iets sneller mogen, zodat deze minder lang in de weg staat bij de klant.

Mooie strakke voordeur

De voordeur en bijbehorend kozijn werden snel en compleet met materiaal voor montage geleverd. Op basis van mijn ervaring overweeg ik om binnenkort ook mijn achterdeur aan te pakken.

Makkelijk en snel geleverd

De kozijnen zijn makkelijk samen te stellen. Levering op tijd En montage zeer gemakkelijk de meeste kozijnen alleen geplaatste en binnen 2 uur klaar.

kwaliteit is prima, maar..

Raam had verkeerde draairichting. In het proces van bestellen en inmeten is de draairichting verandert zonder dat dit gewenst was. De draairichting stond in mijn eerste aanvraag goed weergegeven, maar is na het bezoek van de inmeter verandert. Helaas is het mij niet opgevallen bij het bevestigen van de order. Toen ik vroeg om wat coulance (delen van extra kosten voor het leveren van een nieuw raam met juiste draairichting) was dit niet mogelijk, omdat de order was geleverd zoals ik het bevestigd had.

fantastisch

We zijn er aan begonnen de oude dubbel glas er uit te halen en het kozijn was nog prima. Na 1,5 uur zat het nieuwe clickover kozijn erin met trippel glas en al en 's middags het 2 de kozijn . Nu moet ik alleen nog de afwerklatjes aan de binnenkant op maat maken en monteren en pasten eerste klas. Het is een fantastische uitvinding en ik kan het iedereen aanraden. M.vr.gr.: Jacob.

Mooie en goede kozijnen, fijne service!

Zeer positief, medewerkers staan je vriendelijk te woord, er wordt snel gereageerd en met je meegedacht, levering ook zeer netjes afgehandeld door de bezorger. Kozijnen zijn voorgeboord dus plaatsen was een eitje! Ik kom zeker terug!

Zeer Tevreden

Inmiddels 8 kozijnen geplaatst en past alles perfect, een aanrader!

beroerd

Het blijkt helaas een ********* te zijn. Ik ben mijn voorafbetaling kwijt geraakt, omdat ze je een voorafbetaling laten doen, zonder dat er een definitieve eindofferte gemaakt is. Toen voorpui was getekend, heb ik een offerte aangevraagd via de site, met een melding van figuurglas en IKD isolatie in de profielen (deze optie was er niet in het tekenprogramma). Toen kregen we een offerte, hetzelfde bedrag als op de site, dus helemaal geen meerprijs van figuurglas en IKD erbij. Daarna contact opgenomen, ik moest dit bij bestellen apart vermelden bij kopje meldingen en dan kwam het vanzelf goed... Maar toen moest er al een voorafbetaling gedaan worden. Daarna bleek er een aso meerprijs voor figuurglas en IKD gerekend te worden en ze konden me geen specificaties van de meerprijs geven. Daarom heb ik alles geannuleerd. Toen ineens kwam er wel een specificatie van de meerprijs en wilde ze het zelfs zonder figuurglas verkopen. Maar vertrouwen was weg, dus niet gedaan. Maar geld terug was geen optie, want “er het was al opgang gezet en ingepland en het was maatwerk”. Terwijl er op de rekening staat, dat de bestelling pas naar de leveranciers gaat, als al het geld binnen is. Ook was er nu een wijzigingsaanbod van de bestelling zonder glas, dus kon het nooit op gang gezet zijn. Op die vragen kwam geen concreet antwoord en de telefoon werd er gewoon opgegooid. Nou lekker bedrijf zeg, dus pas op!

Dokweg 37

1976 CA IJmuiden