Xandra heeft voor onze hogeschool met veel enthousiasme studiekeuzeworkshops (online en op school) verzorgd. Dit doet ze vanuit haar hart. Zelfs bij de online workshop bleef ze de aandacht van de deelnemers vasthouden. Ze luistert goed en weet waar ze het over heeft.
Vanuit een theoretische basis van de Student Profiel Analyse studenten helpen om zichzelf te ontdekken. Als je een goed beeld hebt van je eigen gedrag, dan kan je daar wat mee in interactie en in studiekeuze.
Ik liep vast in mijn werk, en had na een periode van bezinning nog geen idee wat ik nu precies wilde. Xandra prikkelde mij met een spreuk op Facebook, en nadat ik reageerde kwamen we aan de praat. Ik ben een traject in gegaan en heb ontzettend veel over mezelf geleerd. Wat ik fijn vind aan Xandra is dat zij niet blijft ‘hangen’ in gesprekken, maar een duidelijk doel heeft en mij aan het werk zette met verschillende opdrachten. Dit maakt het duidelijk en praktisch, en de uiteindelijke keuze ook echt een keuze van mijzelf. Met een fijne duw in de rug! Overigens kon ik daarna nog laagdrempelig contact opnemen bij vragen, wat een prettig gevoel gaf.
Ik ben gekomen achter wat ik wou en ik vond het een erg prettige ervaring
Xandra heeft heel veel skills en vaardigheden om jou zelf te laten ontdekken en vertellen waar je talenten en blokkades liggen. Hierdoor kom je tot nieuwe inzichten die je helpen in je keuze proces
Er werd erg goed meegedacht naar wat jou persoonlijke voorkeuren waren en het beste paste bij jou toekomstbeeld. Als je vastliep werd er goed gekeken waar dat dan aan lag en werd eerst dat opgelost om vervolgens verder te gaan met jou keuze.
Er werd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was. Het samenwerken liep gemakkelijk en fijn. De hulp die mij geboden werd was erg zinvol. Het resultaat was goed en zoals gehoopt/verwacht. Erg blij met deze ervaring!
Ik vond mijn ervaring leuk en fijn. Ik heb er ook een opleiding door gevonden dus het was zeker effectief.
Ik kwam bij inspiratiemotor zonder enig idee welke studie ik zou kiezen. Op een hele effectieve en eigenlijk heel logische manier werd er uitgezocht wat ik nou echt leuk vindt. Terug naar de basis en kijken waar je echte passie ligt. Heel tevreden en ik zit nu aan het einde van m’n 2e jaar en ik vindt deze opleiding nog steeds leuk. Mijn cijfers zijn er ook na. Omdat ik doe wat ik echt leuk vindt haal ik nu alleen 7’s of hoger. Waar ik op de middelbare echt zware onvoldoendes haalde.
Gezellig, veilige omgeving, goed advies
Met een burn-out op zak, stond de wereld open, maar ik wist niet goed waar mijn behoeften lagen. Wat wilde ik nu eigenlijk? Ik klopte aan bij Xandra en het klikte goed. Er hing een relaxte, fijne sfeer in haar atelier en ik voelde me gehoord. We zijn aan de slag gegaan. Eerst op locatie, later online i.v.m. de lockdown. De online lessen voelden net zo als op locatie komen en we konden veel bespreken en sparren. Uit de trechter is een geweldige opleiding gekomen en heb ik inmiddels bijna mijn eerste jaar er al weer op zitten. Dank Xandra. Je bent een inspiratie voor mij en hebt mijn tandwiel weer laten draaien.
Erachter gekomen wat voor studies ik wilde volgen.
Fijne begeleiding voor het zoeken naar een opleiding die bij me past met een prima resultaat
Er is zoveel keuze en dankzij inspiratiemotor kreeg ik een beter overzicht van mogelijkheden die bij mij paste.
Ik heb het heel fijn gehad. Werd goed geholpen 2 jaar geleden en ben nu bijna met mijn opleiding klaar. Het was altijd super leuk en gezellig.
Hoewel het me hielp met mijn studiekeuze hielp het ook erg om mezelf te leren begrijpen in wat ik interessant vind en waarom.
Door dit traject, ben ik mijn toekomst anders in gaan zien. Ik kijk weer met een blije blik naar de toekomst en weet dat er vele mogelijkheden zijn. Ik durf te kijken naar waar ik over 5 of over 10 jaar sta, zonder dat ik daar gedeprimeerd van raak. Er is toekomst, door dit traject heb ik dat ingezien. Doordat er een persoonlijk plan op is gesteld om, samen met mijn coach te doorlopen, zijn juist alle punten eruit gehaald die ik op dat moment nodig had. Ik ben hier geen nummer..., ik ben een gehoorde en begrepen "leerling". Confronterend is het wel om met jezelf aan de slag te gaan en te kijken waar je nieuwe ik ligt, maar met deze uitstekende begeleiding, kom je hier doorheen. Deze stok achter de deur is de drijfveer om nu de stap de maken voor de toekomst!
Ik vond dat ik een goed overzicht kreeg van mijn opties en op die manier een goede keuze kon maken met de hulp die ik daarbij kreeg.
Na 2 opleidingen niet af gemaakt te hebben kwam ik bij Xandra. Na 5 afspraken wist ik eindelijk wat ik wilde doen later. Door te luisteren en passend advies te geven heb ik een opleiding gevonden die bij mij past.
Het heeft mij heel duidelijk een beeld gegeven wat ik wil gaan doen en wat mijn intresses zijn. Ik weet nu wat ik wil en heb nog nooit gedacht iets anders tr willen en heb er daarom ook heel erg veel in in
Ik heb de cursus als goed ervaren waarbij ik veel geleerd hebt om keuzes te kunnen maken en daarbij de juiste te vinden. Ook heb ik veel geleerd over mezelf en daardoor het juiste en de perfecte keuze kunnen kiezen.
Samenwerken met Xandra is super fijn. Ze heeft een prettige persoonlijkheid, zit vol met ideeën, houdt zich aan de afspraken en is een prettige persoonlijkheid.
Pekelderstraat 18
9501 LC Stadskanaal
Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”