Heeft een totaal van 55 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment100%
Klanten waarderen de deskundige en vriendelijke medewerkers. De communicatie is helder en de informatie duidelijk. De ondersteuning wordt als betrouwbaar en efficiënt ervaren, wat bijdraagt aan een positieve algehele ervaring. De feedback is consequent positief.
Sterke punten
Professioneel personeel
Duidelijke communicatie
Snelle reactie
Gebaseerd op 9 reviews
Mevrouw Elias-Boots in één woord: Top!
Wij zijn ontzettend tevreden over de hulp en begeleiding van mevrouw Elias-Boots. Zij heeft ons deskundig, betrokken en op een zeer prettige manier geholpen. Haar kennis en ervaring waren duidelijk merkbaar en hebben voor ons een groot verschil gemaakt.
Mevrouw Elias-Boots is professioneel, daadkrachtig en weet duidelijk waar ze het over heeft. Dankzij haar deskundigheid en inzet heeft zij binnen relatief korte tijd een zeer goed resultaat voor ons weten te behalen. We zijn haar daar ontzettend dankbaar voor.
Het was voor ons een belangrijke zaak, en het was erg prettig om te merken dat zij zich volledig voor onze zaak inzette. Wij raden mevrouw Elias-Boots dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar deskundige, ervaren en betrokken advocaat. Wij zouden haar bij een volgende zaak zonder twijfel opnieuw inschakelen.
18 September 2026
Abdullah
Helmond
Excellent professional service and support
Nicole from 0492 advocaten was extremely professional and timely. She made sure that the case was properly being handled and that the terms and evidence discussed were properly reviewed. She advised me well in the case.
Overall, very happy with the experience, I would definitely recommend their service.
Communication
Quality of the advice
Expertise of the lawyers
Involvement
N/A
4 September 2026
Aleix
Top advocaat
Ben ik geholpen door Mevrouw Elias-Boots, ze is heel ervaren en deskundig en behulpzaam en ook betrouwbaar.
19 August 2026
A.A
Eindhoven
In het begin een twijfel gehad maar ben super goed geholpen
Mevrouw ellias heeft mij super goed bijgestaan anderhalf jaar lang…ik zou haar zonder enige twijfel weer vragen of ze mijn advocaat wil zijn als ik in de toekomst juridische bijstand nodig zou hebben
17 July 2026
Soulaymane
Mierlo
Zorgvuldig, betrokken en kundig!
Ik ben goed geholpen tijdens een arbeidsconflict en ik ben bijgestaan bij een afwijzing door de gemeente bij een aanvraag.
28 April 2026
Mark
Helmond
Vond alles goed , kan er niks anders van zeggen
22 April 2026
Jolanda
Den Bosch
Zoals eerder weer perfect geholpen
In het verleden was ik al zeer tevreden, en wederom nu weer perfect geholpen.
6 March 2026
Jacky Franssen
ASTEN
19 January 2026
Erik
Top Advokaat
Deze advokaat heeft mij uitstekend bijgestaan
Ze was zeer deskundig reageerde snel en stelde het niet mooier voor dan het is
Mijn zaak is goed afgehandeld
Een aanrader!
14 January 2026
Sandra
top service
Goed geholpen door Nicole.
14 January 2026
21 December 2025
Amon
Den haag
Hele fijne ervaring.
Renda is een goede, kundige advocaat, ze heeft mij altijd gerust gesteld en doet erg goed haar werk.
26 September 2025
Tessa
Nuenen
Je word goed geïnformeerd. Alles is heel duidelijk. Zwart op wit en transparant je weet waar voor je betaald.
19 August 2025
Sultan
Prima ondersteuning
De ondersteuning is deskundig en prima verlopen.
Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.
Prettige omgang.
9 May 2025
Stan
Manders
Geweldig geholpen!
Renda heeft ons geweldig goed geholpen! Zij regelde alles rond de rechtszaak en de afhandeling daarvan. Dat was ons nooit zelf gelukt. Dus nogmaals heel erg bedankt Renda! En voor iedereen die een TOP advocaat nodig heeft: kies voor Renda.
15 April 2025
Daan
Asten
Snel en efficiënt!
Ik was laat met aanmelden en kon toch op korte termijn geholpen worden.
Heb me erg gehoord en gesteund gevoeld.
Voldoende aandacht voor de zachte kant zonder daarin te verzanden
14 April 2025
Mirjam
Geldrop
Top !
Ik ben geweldig goed geholpen
14 March 2025
Gwen
Son
Helder, duidelijk en integer ,betrokken, mee denkend.
We zijn deskundig en correct bijgestaan.
12 January 2025
willy van Beek
Dienstverlening op maat
Geduldig, denkt goed mee en neemt geen overhaaste beslissingen. Adviseert en geeft opties. Denk goed mee voor de toekomst.
3 December 2024
N. Lhijri
Super advocaat mevr boots
Goede comunicatie snel opgepakt en zeer goede service
28 November 2024
Nicky
Uitstekend hulp gekregen.
0492 advocaten had goed begrip voor mijn zaken en hadden het ook goed afgehandeld.
Ze staan altijd paraat en zijn heel duidelijk. Dank je wel voor jullie hulp!
30 October 2024
Joandy
Fantastisch
To the point, goed verwoord, realistisch, hardwerkend, uitstekend vakmanschap
13 October 2024
mevrouw E. Van Hoof
Deskundig, betrouwbaar en volhardend
Goed en snel geholpen door advocaat Elias. Je kunt op korte termijn langskomen voor een gesprek. Ze neemt ruim de tijd voor je en geeft je echt het gevoel dat je bij haar aan het juiste adres bent voor juridische hulp. Met een goed gevoel ga je naar huis omdat je er vertrouwen in hebt dat ze haar uiterste best voor je doet. Mevrouw Elias weet de juiste vragen te stellen en zich in de materie vast te bijten en indien nodig verdiepend onderzoek te doen. Ze kan goed de relevante aspecten en pijnpunten van een zaak aanstippen en die vertalen naar een beroepsschrift. Ook houdt ze zich aan alle afspraken en haar inzet stopt pas nadat de andere partij alle gemaakte afspraken is nagekomen. Ik ben al meerdere keren bij haar langs geweest en iedere keer weer goed geholpen en altijd met een goede afloop.
18 March 2024
Paul
Steensel
GEWELDIG!!!
Ik ben geweldig geholpen door Advocate Nicole Elias-Boots.!!!
Ze heeft letterlijk dag en nacht voor mij klaar gestaan.!!!!!! Nicole nogmaals bedankt.!!!
Advocate Nicole Elias-Boots is een top advocate en zéér deskundig.
15 December 2023
Ria
Aan te raden
Mijn ervaring met Renda bevalt me erg goed. Ze geeft mij een vertrouwd gevoel, waardoor ik makkelijker mijn zaken openlijk met haar kan bespreken. Dit komt uiteindelijk ten goede van de zaak en op deze manier kan ze het maximale uit haar werk halen. Dit blijkt ook uit het positieve resultaat van de afgelopen zaak, die ze voor mij heeft behandeld. Ze is altijd bereikbaar en komt haar afspraken na. Ze geeft mij het gevoel als iemand waar ik op kan rekenen.
Niet alleen ik ben erg tevreden met Renda maar ook de mensen aan wie ik haar aangeraden heb zijn erg tevreden.
4 December 2023
Jessie