Ik ben door mevrouw marjanović super goed geholpen
Ik heb ons contact als zeer fijn ervaren. De communicatie was duidelijk, men neemt de tijd voor je en ze zijn goed bereikbaar.
Mijn doel is voor 100% bereiken dank zijn Mr.P.Drenth
Ik ben uitstekend geholpen door Mr. Peter Drenth. Alles was duidelijk en we zijn snel tot een goede overeenkomst gekomen.
Zeer betrokken en altijd een positieve beschikking mogen ontvangen. Dank aan de goede samenwerking en aanpak van de advocate
Dhr. P. Drenth heeft mij meerdere keren bijgestaan, altijd top verlopen en gekregen wat ik wou. Ik kan hem altijd bellen, als ik hem nodig heb en dat is een fijne gedachte. Voor mij geen ander advocaat.
I would like to thank you for the support and assistance it made it a very straightforward process for me and I appreciate the assistance.
Chanou heeft erg haar best gedaan om de zaak tot een goed einde te brengen, dit is ook gelukt.
Goed ervaren, was voor mij de eerste keer , was best onzeker, uiteindelijk toch het gevoel gekregen dat er serieus mee om werd gegaan en dat er iemand achter mij stond.
Ze maken goed contact met je op en zorgen en helpen je goed. erg tevreden
Rijbewijs terug na hulp van Nolet advocaten. Prettig en kundig geholpen.
Een wat langzame start van de werkzaamheden door een opeenstapeling van kleine fouten en misverstanden, maar verder heel goed geholpen. Betrokken, professioneel en duidelijke communicatie.
Efficient and realistic advice. Peter has a lot of experience which gave me confidence in the process.
Zet er spoed achter om dingen goed voor elkaar te krijgen. Heel goed bereikbaar en neemt ook contact terug met je op als je contact hebt geprobeerd te zoeken of als er nieuw nieuws is. Erg mee denkend voor een positief eind resultaat, neemt goed de tijd om alles te begrijpen en door te nemen bij onduidelijkheden. Hoop nooit meer in contact te hoeven komen met een advocaat maar, als het ooit wel zo zijn is de heer Knoef de eerste die ik wel terug zal contacten. Al met al een hele goede man met verstand van zaken en communicatie op hoog niveau voor bij de rechter en duidelijke taal voor de mensen die hem nodig hebben en een sterk team om hem heen voor als je ook andere advocaat nodig hebt om zaken verder af te wikkelen
Bij het in beslag nemen van mijn rijbewijs Nolet advocaten gebeld. Direct contact en goed en eerlijk advies door De heer J. Edens. Er is een professioneel klaagschrift opgesteld en ingediend waardoor ik mijn rijbewijs binnen een week weer heb terug gekregen. Super geregeld
Nolet avocado are the best in Holland they are sososo good and professional over cases they listed to your stories and advice you well. They fight for me still the end and I make it am sososo happy to Nolet Vincent….
Mr. Peter Drenth straalt vertouwen en rust uit. Belooft geen wonderen, is oprecht en uitermate kundig. Waar nodig toont hij zich als een ware meester en houdt je bij de les. Hij houdt rekening met alle mogelijke scenario's en handelt daar ook naar. Werkelijk een verademing in een zaak waar je mentaal doorheen bent. Hij sleept je er zakelijk doch amicaal doorheen. Ik voel mij bevoorrecht om hem als mijn raadsman te mogen hebben. En natuurlijk heeft hij het enorm druk, maar dit heeft geenszins de voortgang van mijn zaak in negatieve zin beïnvloed.
We hadden Nolet advokaten gevraagd om een naamswijziging te ondersteunen. De kommunikatie met mevr. Van der Zalm verliep prettig en efficient. Het advies, om direct een geslachtsverandering te doen, was verrassend en goed. Helaas betekende dit voor het advokatenkantoor dat we geen klant meer zijn. Hartelijk dank voor dit advies!
Een oprecht en eerlijk advocaten kantoor. Na een een fijne gesprek met Vincent Nolet gebruik gemaakt van zijn diensten. Daardoor snel mijn rijbewijs weer terug gekregen. Wat ook fijn is dat ze mee gaan naar de rechtbank en ze het woord voor jou doen. Dus bij deze een echte aanrader in geval van nood.
Gewoon in 1 woord perfect. Ik had een hele ingewikkelde en moeilijke zaak betreft een familie kwestie. Mvr C van der zalm en P Drenth waren hier zeer professioneel in om de zwakke bewijzen die ik had hard te maken. Een moeilijke zaak voor mij is toch gewonnen door ons dankzij deze top advocaten. Aanbeveling zeker een 10. Net zoals mijn cijfer. Ik kan geen ander cijfer bedenken sorry. Nogmaals bedankt. En ik hoop dat ik jullie "nooit" meer zie Maar als het moet zie ik jullie toch weer heel graag :) Mvg. Ton
Revis is een fijne betrokken en professionele advocate. Ze weet goed de rust te behouden, in een moeilijke en emotionele tijd. Ondanks haar drukke agenda heeft ze voor mij tijd weten vrij te maken. Een enorm fijne kantoor. Een absolute aanrader!
De beste keuze die ik gemaakt heb. Via een vriendin ben ik aan Peter Drenth gekomen. Door zijn ervarenheid en rustige karakter bleef ik zelf ook rustig. Dat is wat je nodig hebt. Mijn zaak is zeer goed behartigt cq afgehandeld. Wanneer ik mijn verhaal vertel zegt men ook: dan heb je echt een goede advocaat gehad.
Originele beoordeling
De beste keuze die ik gemaakt heb. Via een vriendin aan Peter Drenth gekomen. Door zijn ervarenheid en rustige karakter bleef ik zelf ook rustig. Dat is wat je nodig hebt. Mijn zaak zeer goed behartigt cq afgehandeld. Wanneer ik mijn verhaal vertel zegt men ook: dan heb je echt een goede advocaat gehad.
Mijn raadsman was Peter Drenth die mij zeer goed heeft bijgestaan. Ik ben zelf geen jurist maar in het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever vind ik dat Peter de juiste stappen heeft genomen, goede feedback naar mij heeft geleverd met als eindresultaat een VSO waar ik tevreden mee ben. Met name de realistische blik van Peter op de context van het conflict vond ik prima, en heeft dus ook uiteindelijk ook geleid tot de goede afloop.
Ik heb geen slechte punten, altijd goed hun werk gedaan, en 9 van de 10 keer goed nieuws!
Laan van Nieuw Oost Indie 133
2593 BM Den Haag
Nolet advocaten wil dicht naast haar klanten staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor klanten zijn. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en hier zijn wij trots op. De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de advocatuur is samengesteld. Omdat wij van Nolet advocaten in kwaliteit geloven, werken wij graag mee aan het Advocaatscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld. Wij zijn transparant in hoe klanten onze hulp hebben ervaren. De klantbeoordelingen zijn niet door ons aangepast.