Uiterst correct
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 60 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en behulpzame personeel. De begeleiding wordt als professioneel en informatief omschreven. Auto's worden in topstaat afgeleverd en het aankoopproces verloopt vlot en netjes. Ook het contact achteraf wordt als prettig ervaren.
Rhenen
Met mijn broer - een auto aficionado - langsgeweest om een auto te bezichtigen. Werd heel snel duidelijk dat Albert erg goed weet wat hij verkoopt en communiceerde eerlijk en open over de auto. Ook was het proces tot en met het eind vlekkeloos en makkelijk.
28 November 2022
Serhat
Arnhem
Afgelopen zomer heb ik bij Albert een bmw x5 gekocht, gelijk een vertrouwd gevoel als je de showroom inloopt! Ik ben zeer tevreden met de auto en de service van Autohuis Albert.
19 October 2022
Arsen
Rheden
"een man een man, een woord een woord"
15 October 2022
EJ
Warnsveld
Zeer kundige en eerlijke verkoper
10 October 2022
Henk
Nuenen
Autohuis albert we zijn zeer tevreden met ons nieuwe aankoop van onze auto! Vriendelijke eigenaar die mij met alles heeft geholpen. Klantvriendelijk Eerlijk duidelijk Goed service
6 October 2022
Mustafa
Amsterdam
Vooraf duidelijkheid inzake de inruil. Aankoop daarna snel geregeld. Bij aflevering zeer behulpzaam.
26 September 2022
Henk
Abcoude
We hebben bij Albert een prachtige auto gekocht. Alle communicatie verliep soepel, open en eerlijk. Albert reageert snel en de auto is exact zoals omschreven en vertelt werd. Kleine mankementen werden voor de verkoop nog verholpen, dus echt top! Zeer zeker aan te bevelen!
9 August 2022
Dionne
Elsloo
Ik ben zeer tevreden over de manier van werken, open en eerlijk en geeft je een vertrouwd gevoel. Via WhatsApp eerst uitgebreid gesproken over de auto en alles was zoals benoemd en besproken.
12 July 2022
Ellen
Drachten
Zeer prettig contact, fijn ontvangen en deal snel gesloten. Auto zelfs bij huis netjes afgeleverd.
29 June 2022
Keoma
Roden
Top gozer helpt je goed bij het vinden van de top auto ik zou het aanraden om je auto bij autohuis albert te nemen
1 June 2022
Berkay
Heemskerk
Auto aangekocht bij Albert, eerlijk en netjes beschreven. Zeer tevreden over de service en behandeling, tot de volgende keer.
23 May 2022
Broekhuis
Didam
Perfecte garage, heb me auto netjes afgeleverd gekregen, geduldige nette mensen deze garage is zeker een aanrader..!!
16 May 2022
Dave
Rotterdam
Ik heb een goede ervaring met het kopen van een vw tiguan bij autohuis Albert. Ik kan het iedereen aanbevelen om met dit bedrijf in zee te gaan.
13 May 2022
Geurt
Arnhem
‘’Wij helpen klanten in hun zoektocht naar de ideale auto’’
Autohuis Albert, opgericht door Albert in 2016. Een jong autobedrijf met als doel u te helpen met het vinden van uw ideale auto. Bij ons staat uw plezier en gemak op de eerste plaats bij de aankoop van een nieuwe auto. Met onze kennis en passie voor auto’s adviseren en ontzorgen wij u in de weg naar uw nieuwe aankoop. Wij bieden een collectie aan die met alle zorg is samengesteld. Alle auto’s beschikken over een volledige onderhoudshistorie en originele kilometerstanden. Ook buiten de kaders van onze collectie denken wij graag met u mee om u uw ideale auto te bieden.
Bekijk onze collectie. Ervaar onze diensten. Maak kennis met ons.
Uw partner in uw zoektocht naar uw ideale auto.
Wijnbergseweg 5 D
7047 CZ Braamt