Prima betrouwbare service!
Fijn bedrijf. Goede service.
Kleinschalig … ze kennen hun klant….staan voor je klaar…..een heel erg tevreden klant! Hoe kan het dat ik mijn mailadres niet in kan vullen!! [email protected]
Ik ben geweldig geholpen toen mijn auto niet meer wilde starten. Geweldige service!
Ronny is echt een top monteur.
Altijd klant vriendelijk en een goede snelle service
Makkelijk om een afspraak te maken. In de buurt Goede ervaringen mee.
zeer goed, een kwalitatief betrouwbaar familiebedrijf
Een prima bedrijf met vakkundig personeel, zeer goede service en de bekende achterhoekse nuchterheid. Denken met de klant mee.
Geweldige service voor vriendelijke prijs
Vakkundige Vriendelijk Vlot en zeer betrouwbaar.
ik heb bij veenhuizen nooit het gevoel dat ik teveel betaal en ik vind het top dat je altijd geholpen wordt, ookal kom je onverwacht langs met een probleem aan je auto.
Kom al jaren bij garage Veenhuizen, prima bedrijf.
Je wordtcgoed te woord gestaan. Koffie altijd klaar voor de leenauto geen extra kosten
Goede eerste indruk,duidelijkheid over de te verwachten kosten .
komen afspraak goed na
Afspraak gemaakt. APK uitgevoerd.Belletje toen 'T klaar was.
Altijd goed nooit gedoe
Ik / wij ervaren garage Veenhuizen als een zeer goede en klantvriendelijke garage. Wij komen er al ruim 30 jaar. Je word er altijd prima geholpen en te woord gestaan.... Ed en Jean Vieberink. Dinxperlo.
Service beurt en apk. Alles ok verlopen.
Prima bedrijf
Silvoldseweg 71