Toppers
Deze garage verdiend 5 sterren !
17 September 2026
Frank
Laden reviews...
86 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 400 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De reviews geven aan dat de service consequent hoogwaardig is. Klanten waarderen het vriendelijke personeel en de duidelijke communicatie. De ervaringen benadrukken betrouwbaarheid en professionele benadering.
Deze garage verdiend 5 sterren !
17 September 2026
Frank
Silvolde
6 jaar geleden bij een andere garage een offerte van €7800 gekregen om APK gereed te krijgen. Hier hebben ze een roetfiltertje verwijderd en sindsdien gaat hij al 6 jaar zonder enige problemen door de keuring!
12 September 2026
Mart-Jan
Terborg
Ze staan altijd meteen klaar als je komt met een mankementje of een vraag
27 August 2026
Ben Boegman
Ulft
Goede uitleg van de kosten.
21 August 2026
FHM
Gaanderen
Jaar geleden mijn c1 gekocht en mijn oude c1 ingeruild. 4 jaar jonger minder kilometers een goede keuze . Auto zou afgeleverd worden met Bovag afleverings beurt en nieuwe apk en 12m garantie. Van uit Utrecht de auto opgehaald en met het wegrijden merkte ik direct dat de koppeling meer dan stug ging gewoon zwaar.heb dit gelijk gemeld en kreeg te horen dat de auto een poosje had stilgestaan?? Opzicht raar antwoord maar naar huis gereden en de koppeling werd niet beter. In Utrecht bij Citroën dealer geweest en die constateerde dat koppeling niet goed was.contact opgenomen en met een beetje moeite want terug bellen hebben ze een broertje aan dood.ik mocht de koppeling laten maken in Utrecht dat is goed maar dit was onnodig geweest als men de auto goed afgeleverd had.gelukkignheb ik het direct gemeld want koppeling valt niet onder de Bovag garantie dus dan werd het een Welles nietus geval.het geld van de reparatie stond netjes binnen een dag op mijn rekening dat is keurig. Helaas een maandje later begon de multiriem te fluiten en weer contact gezocht die weer laten maken in Utrecht en geld weer netjes op mijn rekening snel. De lol van een nieuwe auto was er snel af. Multiriem waren allemaal happen uit mijn Citroën dealer had dit niet vaak gezien en zei bij een Bovag afleverings beurt moet sowieso de riem gecheckt worden.gemengde gevoelens over deze dealer al deze problemen waren niet nodig geweest bij een goede aflevering.wel netjes opgelost maar kreeg wel een auto mee waar waarschijnlijk niets aan gedaan is
Beveelt niet aan
Goede ervaring
15 August 2026
Peter
Silvolde
Klantvriendelijk familie bedrijf met korte lijnen en duidelijke afspraken
24 July 2026
G
Silvolde
Altijd vriendelijk snel en goed geholpen met onderhoud koop of verkoop van een auto
19 July 2026
Jeroen
Silvolde
leveren goed werk, klantvriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Top bedrijf!
16 July 2026
Linda Mons
Terborg
Ik kom hier als sinds 1994. Superfijne betrouwbare vaklui. Echt wen aanrader!
15 July 2026
Marc
supper goed en snel
6 July 2026
eef donkelaar
silvolde
Goede service bellen voordat ze dingen zomaar repareren. Altijd leenauto beschikbaar. Heel klant gericht
27 June 2026
Yvonne van Braak
Doetinchem
prima service
19 June 2026
Ad Som
Gendringen
Auto weer gemaakt, goede en eerlijke service.
14 June 2026
Wytse van den Toren
Aalten
Ik ben al vele jaren een tevreden klant van de garage.
8 June 2026
Wim
Silvolde
Ik heb hier op mijn auto de startmotor, uitlaatdemper, carterventilatieklep en banden vervangen. Misschien koop ik binnenkort ook een nieuwe motor, of misschien helpen ze me er een te vinden bij een autosloperij en die voor een redelijke prijs te vervangen.
4 June 2026
Gewoon zo doorgaan
1 June 2026
Sandra
Silvolde
Je wordt er altijd goed behandeld, en nemen alle tijd voor jou
31 May 2026
Francis
Ulft
Top garage, Een garage waar de medewerker/sters nog aandacht hebben voor zowel de klant en hun voertuig. Duidelijke en vriendelijke communicatie, servicegericht en als al 40 jaar zijnde klant, zeer content met alle voertuigen die ik in deze 40 jaar al bij hun in onderhoud had of gekocht heb.
30 May 2026
Alex Kossen
Terborg
we worden altijd correct en direct behandeld.
29 May 2026
carla Knikkink
TERBORG
Altijd goede service bij Vakgarage Veenhuizen. Altijd persoonlijk en vriendelijk, ze weten precies welke auto er bij de klant hoort. Top, ga zo door!
29 May 2026
Anne
Terborg
Zeer fijne garage waar ik inmiddels al bijna 40 jaar kom!
22 May 2026
Patrick
Terborg
Prima garage, denkt mee, prima dirnstverlening.
14 May 2026
Anita