Sinds enkele jaren ga ik naar deze garage. Ik kan altijd snel voor een afspraak terecht, ook in nood en tussendoor ruimte om een lampje te vervangen. Twee jaar geleden mijn auto total loss gereden en ik kon langere tijd gebruik maken van de leenauto. Mijn nieuwe (tweedehands) auto bij hen gekocht met goede service voorwaarden. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en er heerst een gemoedelijke sfeer!
altijd goed afgestemd en goed gerepareerd! fijn contact en kwaliteit!
Klantvriendelijkheid
Goede service Prijs/kwaliteit
staan altijd klaar voor je evt direct reparatie vriendelijk
Hoog service niveau, vakkundig, dienstbaarheid
Netjes en snel geholpen.
Mijn auto had een jaarlijkse beurt nodig. Het onderhoud duurde langer dan verwacht, maar ben zeer tevreden. Auto kan er weer even tegenaan.
Garage Veenhuizen is heel netjes in hun communicatie. Ik heb bij hun mijn auto gekocht en heb hier nog elke dag plezier van. De onderhoud blijf ik hier doen, ze zijn keurig qua prijs. Een echte aanrader!
Fijne, vriendelijke mensen. Je wordt er altijd op een plezierige manier ontvangen. Zoeken niet in problemen maar in oplossingen. Staan direct voor je klaar en helpen je meteen. Nooit problemen; er is altijd wel wat mogelijk. Denken altijd met je mee en geven deskundig advies. Een goed team dat er met plezier werkt.
goed geregeld
Prima betrouwbare service!
Fijn bedrijf. Goede service.
Kleinschalig … ze kennen hun klant….staan voor je klaar…..een heel erg tevreden klant! Hoe kan het dat ik mijn mailadres niet in kan vullen!! marionspan@hotmail.com
Ik ben geweldig geholpen toen mijn auto niet meer wilde starten. Geweldige service!
Ronny is echt een top monteur.
Altijd klant vriendelijk en een goede snelle service
Makkelijk om een afspraak te maken. In de buurt Goede ervaringen mee.
zeer goed, een kwalitatief betrouwbaar familiebedrijf
Een prima bedrijf met vakkundig personeel, zeer goede service en de bekende achterhoekse nuchterheid. Denken met de klant mee.
Geweldige service voor vriendelijke prijs
Vakkundige Vriendelijk Vlot en zeer betrouwbaar.