Duidelijk, snelle en meer dan vriendelijke service

Mijn ervaring met showroom is heel goed. Wij zijn direct geholpen alle mogelijkheden zijn geboden voor een proefrit. Snelle reactie en actie aansluitend om snel tot een deal te komen. Enthousiasme en kennis van de medewerker was heel goed. Fijn om zaken te doen.

Duidelijk, snelle en meer dan vriendelijke service

Top service

Leuk ontvangen door Jur bij de proefrit. Na de proefrit alle informatie gekregen om een goede afweging te maken. Onderhandelen over de prijs is altijd een beetje ‘minder’, maar hoort erbij. Daarna weer met een goed gevoel het weekend in gegaan. Zaterdag de auto in ontvangst genomen. Was voor ons letterlijk een Sinterklaas kado (jullie bedrijfsviering was begonnen). Wij ervan uit dat de vervolg service net zo goed zal zijn

Prima geholpen

We hadden prima ervaring met Jur van Haaften en zijn tevreden met onze nieuwe Polo

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goed service en uitstekend communicatie

Zeer goede service met het hele proces voor het kopen van een gebruikt bedrijfswagen ,financiering met volkswagen bank is uitstekend weinig vragen en voor mij een nieuw pakket als volkswagen bedrijfswagen verzekeringen kwam veel goedkoper uit met mijn ander verzekeringsmaatschappij . Klantvriendelijkheid en zeer vakbekwaam .

Tevreden

Communicatie is duidelijk,attent,vriendelijk.Kortom Prima !

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Vriendelijke verkoper, nazorg beneden peil

Auto van 25000 euro geleverd met één lekke band en één band met een breuk in het canvas. APK afkeur, gevaarlijk.

Perfecte klantgerichte verkoop

Door de verkoper (Jeffrey) zijn wij en onze kinderen en kleinkinderen byzonder hartelijk ontvangen en werd aan ons een geweldige skoda octavia verkocht. In 1 woord geweldig

Uitstekende service!

De Crafter die wij zochten was op voorraad en bevalt uitstekend.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.