Kort en krachtig

We zijn via internet bij jullie terecht gekomen, hebben gebeld voor een proefrit met een T- Cross. Heel vriendelijk geholpen, en vonden de auto ook mooi, dus het besluit deze te kopen was binnen een uurtje gemaakt. Alles volgens afspraak! Hopelijk hebben we heel lang plezier van onze auto!

Goed maar kan beter

Goed maar kwam erachter bij op leveren van de auto dat ik de tenaamstellingen code moest hebben van de in te leveren auto. Moest vragen om de info omtrent de Mobiliteitservice en welk nummer ik dan kan bellen als ik pech heb. Had het fijn gevonden als ik niet om deze info had hoeven vragen. Internet verbinding in de auto werkte nog niet toen ik de auto mee kreeg Heb zelf nog wat instellingen moeten veranderen om het werkend te krijgen. Had ook gevraagd of de software zou worden ge-update van het infotainment systeem het antwoord was ja Maar toen ik de nieuwe auto ophaalde was dit niet gebeurt Het bleek dat er nog geen nieuwe update beschikbaar was ook dit vindt ik jammer Omdat nieuwere auto al wel uit geleverd worden met nieuwere software.

Great!

Best deals in NL! Great service from Rodjo and team. Car was very clean and delivered beautifully! Thank you

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Een geweldig goed bedrijf waar de klant koning is

Ik heb vaker nieuwe auto's gekocht, maar zoals de mensen van De Waal Culemborg omgaan met hun klanten heb ik niet eerder zo meegemaakt. Duidelijk,eerlijk,oplossingsgericht en klantvriendelijkheid stralen er vanaf daar. Je proeft ook een teamgeest van de mensen. Ik kan niks anders zeggen als een mooi bedrijf waar ik met plezier naartoe gaat want dan weet ik dat het goed komt!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Rijksstraatweg 12

4103 NK Culemborg

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.