Moet hem wel eerst krijgen he

Ondanks dat ik hem nog niet binnen heb, is de service, klantvriendelijkheid en het meedenken van Tom echt onwijs goed. Ben namelijk niet de meeste makkelijke klant, kan echt zeggen dat het top is. Kan niet wachten tot ik hem heb!!!

• Waar heeft uw review betrekking op? N.v.t.

Heel warm en klantvriendelijk geholpen

Onlangs heb ik een ID4 gekocht. Bij de koop heel goed geholpen en eerlijk / transparant de financiën geregeld. Daarna keurig alle afspraken nagekomen. De aflevering vond ik erg speciaal en goed over nagedacht, zelf je auto uitpakken ! Kortom een warm gevoel bij de Waal, kreeg een week na de oplevering nog een mailtje of alles ok was en of ik nog hulp nodig had.

goede service en advies

goede ervaring met de aankoop van een e golf

Positief verrast

Heel leuk om met aandacht te worden ontvangen, ook nadat de koop rond was, met het ophalen van de auto, wordt met zorg gedaan.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.