Zeer kundig en goed geholpen

Persoonlijke aandacht, tijd en uiterst vriendelijk en behulpzaam.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Leuke aflevering ook al betreft het een occasion

Bij de Waal autogroep een occasion Golf 8 ehybrid gekocht. De aflevering ging in twee stappen. Je koopt de auto bij de verkoper. De product genius levert hem af. Leuk concept. Prima geholpen. Ja, je wilt altijd meer voor je inruiler ontvangen. Enfin. Vwb het afleverpakket: interieur - prima. exterieur - ruim voldoende. Ondanks aangeven / vragen om wat additionele spullen (w.o. banden reparatie set) zaten die er op de dag van aflevering niet bij. Fijne kleine vestiging.

zeer goed

qua koop en begeleiding tot en met aflevering waren zeer goed

Heel zorgvuldig en klantgericht

Zowel het gesprek over de eventuele aankoop als de gevraagde informatie achteraf zijn zorgvuldig behandeld op een op de klant gerichte wijze. Compliment! Ook de aflevering vond prettig, feestelijk en deskundig plaats. Al met al: uitstekend verzorgde en prettige behandeling.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Fijne begeleiding bij verkoop.

We werden zeer vriendelijk geholpen bij de koop en er was ook sprake van nazorg. Bij verkoper Niels kom je nog eens terug!

Zie onderstaande uitgebreide tekst

Wij zijn vol lof over behandeling door uw personeel. Echter er was een moment wat erg pijn deed. Op donderdag ochtend een offerte in de mail voor een T-Roc, direct een afspraak gemaakt, via Gorinchem en Zaltbommel, voor een bezichtiging in Zaltbommel, dezelfde dag om 2 uur. Zijn we om 2 uur in Zaltbommel is de auto om 13.55 uur verkocht. Ik begrijp dat een automaat snel verkoopt, maar laat a.u.b ruimte om te bezichtigen en een keuze te maken.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Zeer goed geholpen en een zeer net afgeleverde auto

Zeer goede ervaring met de verkoper, auto is netjes afgeleverd.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Super teleurgesteld en zeer slechte aflevering gehad

Onze derde VW Polo gekocht bij De Waal Autogroep. Helaas was deze derde keer een ware teleurstelling. Een zeer onervaren jonge medewerker weet niet hoe hij een beleving van een nieuwe gebruikte auto moet overbrengen naar de klant. De auto stond buiten in de regen en onder het zand. Bij de vorige twee keer (1x gloed nieuwe VW Polo en 1x ook een gebruikte VW Polo) stond de auto netjes binnen afgedekt onder een deken. Verder deed deze jonge medewerker ook geen moeite om er een speciale gebeurtenis van te maken. Na de gebruikelijke koffie en betaling was het hier zijn de sleutels en zijn er nog vragen! Vervolgens niets gemeld over de mobiliteitservice die bij de prijs was inbegrepen en ook geen bewijs van uitgevoerd onderhoud, pas dagen later nadat we daarom gevraagd hebben. Tevens was de brandstof niet conform afspraak half vol getankt. Dit is ter plekke na onze klacht naar tevredenheid hersteld. Teleurgesteld hebben we de auto meegenomen, maar een feestje wat het had moeten zijn is het helaas niet geworden. Toch jammer, je geeft veel geld uit en dan mag je toch wel een goede aflevering krijgen?! NB Deze recensie heeft niets te maken met de aankoop van de auto, De verkoper (Niels) van deze VW Polo was zeer deskundig, correct en vriendelijk. De deal werd snel gesproken en daar zijn we wel heel blij mee. Tip aan de Waal, zorg dat je de aflevering ook door een ervaren medewerker laat doen, die er voor iedere klant een feestje van maakt.

Onprofessionele verkopers

Ik heb vrijdag 29 september een Golf 8 voor €19.500 euro gekocht. We hadden voor de aankoop wat dingen doornemen zoals wat er allemaal in de auto zou zitten. Ik heb toen gevraagd of er sfeerverlichting in zou zitten. Jullie meneer Hakkers vertelde mij dat het erin zit, maar dat ik het alleen nog moest kopen in de upgrade shop voor ongeveer €70,00 euro. Ik vond dat prima en daar toen ook niet meer over gevraagd. Na de aankoop bleek dus dat er toch geen sfeerverlichting in zat. Vervolgens heb ik hierover contact gehad met Niels Hakkers en moet jullie organisatie. Hij gaf mij toen als antwoord ''het kan best dat ik dat gezegd heb, maar het staat niet zwart op wit dus ik kan niks voor jou doen''. Ik vind het erg onprofessioneel dat ik zo slecht geïnformeerd voor zo'n grote aankoop. Als ik dit wist had ik nooit de auto gekocht.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf met een correcte afhandeling

klantvriendelijken warme ervaring

Ik ben door Michiel Maarleveld goed geholpen met de koop van een VW T-cross. Was voor mij best een moeilijke beslissing en dan is het prettig als iemand met je meedenkt en mee helpt een beslissing te nemen.

geweldig

Mijn auto aangeschaft goede services en snel reageren

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Op een rustige en prettige manier geholpen.

De aankoop ging op een zeer prettige manier. Bij aflevering werd goed de tijd genomen, en duidelijke uitleg gekregen.

Wederom goede service

Prima geholpen, correct en vakkundig, bij aflevering werd ruim de tijd genomen

Zeer goede service!

Zeer vriendelijk ontvangen, koop snel gesloten. Aflevering ook heel professioneel.

Tevreden i

Ik ben volle trots op 28-07-2023 bij jullie een passat gekocht. Allereerst al heel prettig online contact. Ook bij bezoek en het maken van proefrit Prettig contact gehad met Joel. 1. Super klantvriendelijk 10+ 2. Top service 10+ 3. Goede prijs kwaliteit 10+ Il wil jullie voor hartelijk bedanken voor alles. En ik kan De Waal Autogroep hart aanbevelen voor iedereen die een auto zoekt. Top! Erg tevreden

Fantastisch enthousiaste medewekers . Geen verkopers maar meedenkers

Niet uit op iets verkopen maar adviseren en informeren om de klant een weloverwogen keuze te laten maken. Enorme gunfactor !

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Super fijn geholpen door Wim. Vakkundig en Passie voor het vak.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Uitstekende ervaring zoals je van AUDI mag verwachten

Ik ben keurig geholpen door de sales representive. Een prima voorbereiding van de proefrit en aansluitend een goed gesprek over de mogelijkheden heeft mij vrij snel doen besluiten een AUDI bij de Waal aan te schaffen

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Het voelde een beetje rommelig en onervaren

Het voelde wat rommelig een filiaal waarbij parkeren niet te doen is.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Top bedrijf (uitstekend )

bij de eerste kennismaking werd je gewoon ontvangen of je jaren als klant binnenkomt. en je voelt meteen op je thuis bent. wordt goed geluisterd naar je wensen en over en weer is het goed gegaan. dit is mijn tweede nieuwe auto bij de waal en het is zeker aan te raden in mijn vrienden groep bij de waal autogroep te zijn.

Non nonsens hulp

Bij aankomst stond de wagen al netjes klaar voor de proefrit. Afhandeling en levering naar wens verlopen. Correcte en vriendelijke medewerkers.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Vriendelijk, behulpzaam en snel geregeld

In 2 dagen tijd 2 auto's gekocht. Fijne, snelle communicatie en aflevering.

Top geholpen

Keurig en correct geholpen van begin tot aflevering

super

de service is prima het afleveren ook.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.