Geen poespas, gewoon dóen

Wij hadden een proefrit gewild met de auto van onze keuze. Thuis hadden wij uitgebreid onderzoek gedaan, de auto die wij graag wilde stond te koop in Culemborg. Dat is een stukje rijden vanaf ons adres, maar dat leek ons geen probleem. Van te voren hadden we natuurlijk ons ingebeeld dat we bij zo'n gladde autoverkoper terecht kwamen. Nou, gelukkig niet! Eric liet ons in onze waarde en was heel erg relaxed. Geen moeilijke woorden en uitgebreide uitleg: wij wilden een proefrit met de auto van onze keuze. Eric liet ons vrij snel lekker scheuren in de buurt. Omdat we ons relaxed voelden, was de proefrit ook gemakkelijk. Met onze lijst van aandachtspunten waren we al snel klaar. Vanaf het moment dat we weer de showroom instapten wisten we het zeker: dit wordt onze auto. Eric heeft alles verteld wat wij nodig hadden, het meeste wisten we al. Dat pikte Eric snel op waardoor we een week later trotse eigenaar waren van onze Golf Sportsvan! We zijn erg blij met onze auto, met het snelle handelen en de relaxte communicatie. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden, niks gladjakkers of sneaky verkooptruucjes. Dus bij deze nogmaals; Eric, je wordt bedankt!

Top service

Alles top geregeld van verkoop tot aflevering.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Prettig geholpen en mooie auto rijker!

Mooi groot bedrijf en fijn persoonlijk contact. Vanaf het eerste berichtje via de website tot na de aflevering netjes geholpen. Proefrit gepland en mocht rustig de tijd nemen om de auto uit te proberen. Samen met Peter de auto rustig doornomen en ook eerlijke inruilwaarde gekregen voor de inruilauto. Nieuwe auto stond op afgesproken datum klaar in de showroom voor aflevering en werd nog helemaal doorgesproken. Erg blij met mijn GTE en de service van de Waal!!

Goede service klantvriendelijk personeel

Super geholpen snelle service

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Uitstekende service, heel kundige monteur

Duidelijke uitleg

Volkswagen Taigo besteld en opgehaald in Tiel Bij het ophalen van de auto wordt er uitgebreid tijd genomen voor een uitleg van de auto. Zelfs hulp met koppelen van de telefoon aan de Apple car play.

Vriendelijk en deskundig personeel

Vriendelijk en deskundig personeel. Goed contact via mail.

Uitstekende service

Heb uitstekende service ontvangen. Continue informatie via webportal en sms over status en inzicht in reparatie is erg goed.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Klantgericht gecombineerd met vriendelijk en vakkundig personeel

Gewoonweg een bedrijf die doet wat ze zeggen, meedenkt met de klant en er voor zorgt dat na de onderhoudsbeurt de klant zeer tevreden wegrijd. Kortom: Alles wat je mag verwachten van een professionele garage.

Vriendelijk

Attent, technisch in orde

Helemaal top

Ontzettend fijn bedrijf, heel aardig personeel. Goed geholpen met het inruilen van me oude en bij het kopen van mijn nieuwe!

Positief

Vriendelijk,behulpzaam. Niks op aan te merken!

Uitstekende service.

De Waal dicht bij huis, klantvriendelijk, goede service, vriendelijk personeel. En meedenkend. En nu voor de 5 sterren experience hotelarrangement duimen, kijken of we dezelfde ervaring kunnen delen.Kunnen we daar ook de enquête invullen.

Helemaal top!

Afspraak is afspraak. Dat is het key word om zaken te doen met deze dealer. Auto volgens levertijd geleverd. Vakkundig personeel, fijne begeleiding en aflevering. Ook voor onderhoud en reparatie, zeker aan te bevelen

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Aangename verkoper Emiel, zeer tevreden over de auto

Altijd top!

Wordt al jaren goed geholpen. Super tevreden.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Fijne communicatie met de service adviseur

Goed ontvangst, fijne communicatie tijdens onderhoudswerkzaamheden en heldere uitleg van de factuur

Uitstekende service

Goede service met de verkoop en reparaties kom er al jaren met tevredenheid.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Alle afspraken worden keurig nagekomen.

Ik werd keurig geholpen. Auto was de zelfde dag klaar en gewassen!!!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Duidelijke communicatie en snelle service

Duidelijk gevoel van kundige vakmannen aan het werk

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goed aanbod, prettige communicatie en service. Aanrader!

Prettig adviesgesprek bij wens om nieuwe auto aan te schaffen. Deskundig, persoonsgericht en prettig in de communicatie. Bij oplevering ook uitgebreid de tijd genomen om de auto met alle opties uit te leggen. Kortom: erg goed geholpen. Zeker aan te raden om hier langs te gaan!

Correcte service

Correcte service en professioneel uitgevoerd. De kosten zijn steeds hoger (qua uurtarief) dan vergelijkbare merkgarages. De toegang via de telefoon komt bureaucratisch over.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen

Als zakelijke rijder maak ik al 28 jaar vrij veel kilometers en heb ik verschillende automerken en daarmee ook verschillende vakgarages gehad. De Waal autogroep steekt met kop en schouders boven uit als het gaat om een goede service!

Proactief en gastvrij

Wordt snel en goed geïnformeerd over de status van het onderhoud op een vriendelijke manier.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goede service en denken mee i.v.m. kosten etc. Vervangend vervoer ben ik ook zeer goed over te spreken, word netjes gevraagd wat ik voor een auto zou wensen etc.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.