Excellent

Van het aanmelden voor een grote beurt plus APK-keuring tot het ophalen van de auto toen hij klaar was is geen enkel minpunt te melden. Alles was prima geregeld. Een paar dagen van tevoren een reminder over de dag van de controle. Op de dag zelf stond de afgesproken leenfiets klaar. Tussentijd is opgebeld en netjes afstemming gezocht over een aantal zaken die gerepareerd moesten worden. En bij het afhalen voldoende uitleg over de te betalen factuur. Echt zoals het hoort. Perfect.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Heldere en fijne uitleg tijdens onze oriëntatie bij een nieuwe auto

Wij zijn goed geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe auto. Erik is vriendelijk, bereikbaar en niet opdringerig. Wij zijn erg tevreden

goede service

netjes en duidelijke uitleg en verkoop door sven verwaaij en lieke van zetten. de afspraken zijn correct en naar wens uitgevoerd

Top kan niet beter

De Waal autogroep is een garage waar menig ander bedrijf een voorbeeld aan kan nemen. De klant staat voorop. De service is top. Maken waar wat ze zeggen. En altijd is er tijd voor een gewoon praatje met een kop koffie erbij en alles is weer top

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Wij zijn zeer tevreden, wij zijn erg goed geholpen door Pedro. Goede uitleg over diverse auto's mogen ontvangen en uiteindelijk eentje gevonden die erg goed bij onze gezinsuitbreiding past. De gekozen auto stond snel klaar om een proefrit te maken. Bij het ophalen werd ook alles keurig uitgelegd en ontvingen wij een nog een leuke verassing.

Perfect!

Ik kon snel terecht voor de reparatie van de airco. Netjes via bericht op de hoogte gehouden voor wat betreft de kosten. Nette afwerking en zelfs nog even de kentekenplaat houder kosteloos vervangen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goede service, prettig contact en snel geregeld!

Wij hebben een hele prettige ervaring gehad met het kopen (en verkopen) van onze auto bij De Waal Autogroep. Het contact was professioneel, snel en aangenaam. Na het akkoord geven op de offerte is er alles op alles gezet om het aflevermoment zo snel mogelijk in te plannen. Belofte was +/- 2 weken, maar nog binnen één week reden wij met onze nieuwe auto de showroom al uit. Tevens erg tevreden over de 'aftercare', enkele dagen na ontvangst van de auto wordt er nog contact opgenomen of alles bevalt of dat er eventueel nog op en/of aanmerkingen zijn. Goede service! Naast de aankoop hebben wij ook onze oude auto verkocht via De Waal Autogroep, ook over deze service zijn we erg tevreden. Duidelijke en transparante communicatie omtrent de waarde van de auto. Zeker aan te raden!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

prettige sfeer in een prettige ambiance

Na een gastvrij ontvangst zijn we keurig netjes te woord gestaan door een medewerker en hebben er uiteindelijk ook een auto gekocht. Dit alles in een open en eerlijk gesprek.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Mijn eerste afspraak met Tom om te proef rijden was erg positief. De volgende dag direct gebeld over een inruilvoorstel. De deal was gesloten en op zaterdag 8 juli mocht ik mijn prachtige Cupra ophalen. Daar werd ik op een zeer prettige manier ontvangen en te woord gestaan door Albert. Na enkele dingen te hebben besproken mocht ik de Cupra onder een groen kleed bezichtigen. Ik heb in mijn leven veel auto's gehad maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt, wel bijzonder. Ondanks de afstand van bijna anderhalf uur was mij dit bezoek zeker waard en zal ik jullie zeer zeker aanprijzen. Groetjes Jogan Hagen

Ruimte voor verbetering

Dit zijn mijn eerste ervaringen met De Waal Autogroep in Tiel. Positief De garage als geheel ziet er netjes uit. Bij binnenkomst wordt je netjes te woord gestaan. Het inplannen van een proefrit via de website verloopt snel. De aflevering van de auto is keurig verlopen. De auto stond op tijd klaar. Ik mocht zelf het ‘cadeautje’ uitpakken. De auto zag er netjes uit. Er was voldoende tijd om alles te bekijken en voor een uitleg. Voor verbetering vatbaar Tijdens het aankoopproces van een voorraadauto is er een misverstand geweest met de verkoper over korting op de extra opties. In een toelichting op de auto schreef de verkoper dat er sprake was van korting die er achteraf niet bleek te zijn. In de advertentie van de auto stond een optie benoemd die er niet in bleek te zitten. Bij de aflevering blijkt de achteraf ingebouwde variabele bagagebodem niet goed gemonteerd te zijn. Hiervoor moet de auto nog een dag terug naar de garage. Gelukkig wel vervangend vervoer voor die dag. Alles bij elkaar opgeteld is er ruimte voor verbetering. In het kader van ‘alle begin is moeilijk’ en een positieve instelling kies ik er voor om bij aanbeveling ja in te vullen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Naar tevredenheid geholpen door Boas Koning.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Vriendelijk geholpen en prachtige auto geleverd gekregen

Vriendelijk en deskundig personeel

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Goede service en communicatie.

Goede service, met duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Prettig dat er een oplossing is geboden voor onze krappe tijdsplanning. Communicatie is snel en prettig!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Zeer correct en professioneel geholpen met name door Pedro

Prima service uitgevoerd

Vooraf duidelijkheid over kosten en tijdens service prima communicatie over eventueel extra werkzaamheden en auto keurig gewassen afgeleverd. Service prima service!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Zo moet een goede garage functioneren.

Prima geholpen en vakkundige monteurs in het bijzonder Dennis die meestal aan mijn auto werk toeval misschien maar ben er gelukkig mee.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Vriendelijke mensen en top service

Geweest voor service beurt ook als je de auto niet heeft gekocht bij de waal Ook dan ben je welkom voor reparatie en onderhoud Duidelijke uitleg wat er allemaal is gedaan aan de auto

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Service die verder gaat dan even een auto verkopen

We zijn in Tiel geweest voor informatie voor een gebruikte ID3. Zijn door heel prettig geholpen door Peter. Hij heeft de week erop nog wat zaken voor ons uitgezocht en dat ons terug gekoppeld. Ondertussen zagen wij in vestiging Culemborg een mooie ID3 staan, die helemaal aan onze wensen voldeed. Na contact met Peter waarbij we nog wat zaken onderling afgestemd hebben, zijn we tot aankoop overgegaan. De aflevering was heel prettig, duidelijk en er werd flink tijd genomen om alle vragen door te nemen, zaken in te stellen en ons op weg te helpen.

Ten dele tevreden.

De receptionisten zijn allen zeer behulpzaam als je er bent! Het maken van een afspraak duurt veel te lang, is ook weinig flexibiliteit. Voorbeeld, afspraak gemaakt voor winterbanden wissel, word ik een dag van te voren gebeld dat de banden er niet op tijd zijn?? Enfin, nieuwe afspraak gemaakt en zo ben je weer 14 dagen verder, onverteerbaar. Heb dit al meer aangegeven, ik rijd privé in een BMW, bij de buren kan ik altijd binnen een week terecht. Bij aanbevelen, heb ik de keus tussen ja of nee, wellicht zinvol om daar bijvoorbeeld weet nog niet aan toe te voegen? Ik moet dit helaas nu met Nee beantwoorden.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Geweldig! Mega goede service! Niks veranderen , blijf wie jullie zijn!

Geweldig bedrijf, met zeer vriendelijke werknemers. Mega goede service, niks veranderen blijf wie jullie zijn. Klantgericht, professioneel.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Zeer klantvriendelijk en duidelijk.

Nav mijn vragen ging ik vol vertrouwen weer naar huis. Alleen jammer dat ik een aantal keren gevraagd heb mijn gegevens aan te passen en dat is nog steeds niet gebeurd.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Ik zocht een verhuiswagen te huur

Begin juli moest ik een partij laminaat en groot huisraad verhuizen. Bij De Waal Druten vroeg ik of hun bestelauto nog te huur was. Helaas was deze niet beschikbaar. Desalniettemin gingen de medewerkers aan de slag om te kijken of op locatie Tiel nog auto’s beschikbaar waren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een andere optie in Afferden (logistiek makkelijker voor mij). Wat me bijgebleven is, is de uiterst vriendelijke houding van alle medewerkers op locatie Druten, inclusief werkplaats personeel, alsook de medewerkers in Tiel die mij telefonisch te woord stonden. Ik voelde mij zeer welkom en goed geholpen, ondanks dat ik geen verdere service kon afnemen. Dit zorgt dat ik met plezier mensen naar De Waal door zal verwijzen. Dank voor de service!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Uitstekende service binnen afgesproken tijd

Duidelijke communicatie over wat er aan onderhoud gedaan is.

top

duidelijk en op tijd.

Vlotte reparatie.

Bij een grote beurt komt er altijd het een en ander naar boven. De materialen zijn snel besteld, en de auto is snel weer klaar. Top!

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.