Vanaf de ontvangst tot aan het einde van de oplevering en uitleg van de auto is als ontzettend fijn ervaren. Geen vraag was teveel of bleef onbeantwoord. Kortom, een zeer tevreden klant!
Beste Petra, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het hele proces zo goed hebt ervaren. We vinden het natuurlijk wel belangrijk dat je precies weet wat je nieuwe auto allemaal te bieden heeft. We wensen je dan ook veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep.
Zie hierboven
Beste Maikel, Bedankt voor de review. We vinden het leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik heb een nieuwe VW T-Cross bij de Waal in Druten gekocht eind Juni 2023 en dat was perfekt begeleidt en uitgevoerd, echt toppie
Beste Peter, Hopelijk bevalt je nieuwe T-Cross! We vinden het leuk om te vernemen dat je tevreden bent geweest met het aankoopproces. Nog veel veilige kilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste Cornelis, Bedankt voor je review. We wensen je veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Had iets met de Remmen ,kon gelijk komen . Op en top goed bedrijf ,ben al jaren klant ,ik kan het iedereen aan bevelen
Beste Eric, Fijn dat je meteen terecht kon voor het repareren van je remmen. Hopelijk kun je vanaf nu weer veilig de weg op! We wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede afspraken qua onderhoud en huurwagen beschikbaar. Goede organisatie.
Beste Mart, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Netjes binnen de afgesproken tijd klaar. Auto was schoongemaakt! Vriendelijke medewerkers! Helemaal top! Albert Westerlaken
Beste Albert, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! Voor nu wensen we je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De pluspunten waren voor ons de uitstekende service, goede uitleg, attente verkoper en zijn collega die de auto afleverde. Een paar dagen hierna zijn we ook nog even gebeld door de verkoper, Peter. Al met al top!
Beste Ferry en Karin, Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de manier waarop jullie te woord zijn gestaan en met onze service. We wensen jullie nog veel plezier met jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
‘De Waal’ Tiel: -je wordt serieus & netjes geholpen -een grote of kleinere auto? Van het maken van een afspraak tot en met het afleveren van onze VW UP wordt je als klant geholpen -verkoper Peter neemt de tijd, ook bij onze afspraak die tot (na) sluitingstijd liep -je bent ervan verzekerd dat je een betrouwbare auto koopt -‘de Waal’ Tiel geeft je het vertrouwen dat je weer vele jaren met plezier in je nieuwe auto kunt rijden en dat je zonder zorgen je weg kunt vervolgen -duidelijke uitleg bij afleveren, auto onder een doek met een bordje erbij ‘gefeliciteerd’. Attent! -heerlijke koffie :)
Beste Aletta, Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat je de aankoop van je nieuwe auto zo goed hebt ervaren. We wensen je veel veilige kilometers en rijplezier in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Van zowel vanaf de aanmelding van een onderhoudsbeurt van mijn auto tot en met de finale afhandeling rest mij niets dan lof voor de correctheid van de medewerkers, de nauwkeurige bepaling van de kosten, de tussentijdse telefonische benadering tijdens de beurt, het afwikkelen van de financiën en het overdragen van de auto. Kortom: een behandeling die aan betrouwbaarheid in alle opzichten voldoet!
Beste Pieter, Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat onze service zo goed bevalt. Het is uiteindelijk ons doel dat iedereen weer met een goed gevoel de weg op gaat! We wensen je nog een hele fijne dag verder. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Meerdere keren goed geholpen bij reparaties, mag iets proactiever qua terugkoppeling.
Beste heer/mevrouw Kesteren, Wat fijn dat je altijd goed wordt geholpen bij de reparaties aan je auto. Wanneer je de volgende keer langskomt voor onderhoud aan je auto, kan je prima aangeven wat je graag anders wilt zien in de communicatie. We zijn er altijd om te leren natuurlijk. We wensen je nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zonder afspraak ben ik binnen gelopen bij de Waal. Als vrouw alleen word je niet altijd direct serieus genomen; bij de Waal was dit totaal anders. Er werd tijd vrij gemaakt, goed geluisterd en snel geschakeld. Op maandag had ik, conform afspraak, de offerte al binnen. De afspraken over een proefrit en oplevering verliepen ook vlot, volgens afspraak en zonder hobbels. Prachtige auto op de oprit en een met een goed gevoel terug kijken op de manier waarop alles is verlopen. Professioneel, efficiënt en met een glimlach!
Beste Lotte, Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij om te horen dat je je serieus genomen voelt tijdens de aankoop van je nieuwe auto. Dat is natuurlijk altijd waar wij naar streven. We wensen je veel veilige kilometers in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Een echte aanrader. Ze nemen echt de tijd om een passende auto te vinden voor al je wensen. Alles is soepel verlopen op een puntje na maar dit hebben ze ook zelf opgelost.
Beste Laila, Bedankt voor de mooie woorden. Fijn te horen dat alles soepel is verlopen en dat je een passende auto hebt kunnen vinden. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Als iemand zonder verstand van auto's goed en snel geholpen om de juiste keuze te kunnen maken. Waarbij eerlijk antwoord werd gegeven wat ik beter wel en beter niet kon aanschaffen. Op naar veel fijne en veilige kilometers.
Beste Eva, Bedankt voor je review. Wat goed dat je de juiste keuze voor jezelf hebt kunnen maken. We wensen je nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Onze nieuwe bedrijf auto werd netjes bezorgd aan huis.? Gewassen, buurtje volgens afspraak en als verrassing nog de remblokken achter en nieuwe ruitenwissers erop. De verkoper melde me dan kan je de eerste tijd probleemloos rijden. Top service en een heerlijke bus om in te rijden.
Beste Vincent, Fijn om te horen dat de aankoop van je nieuwe bedrijfswagen zo goed is verlopen. We wensen je nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Super nette en snelle service via de chat. Dit resulteerde in een snelle afspraak. Als volgt een goed en helder gesprek met de verkoper ook later via de mail. Persoonlijk miste ik het enthousiasme bij de aflevering in vergelijking met de verkoper.
Beste Wouter, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat de afspraak zo vlekkeloos verliep. We wensen je nog veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
wij werden goed geholpen, afspraken die we gemaakt hadden werden goed nagekomen.
Beste Willem, Fijn te horen dat jullie een goede service hebben ervaren. We wensen je nog veel veilige kilometers toe met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Auto weer als nieuwe opgehaald
Beste Eliana, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het onderhoud goed is verlopen. We wensen je nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn eerste Audi gekocht bij Van Der Waal. De persoonlijke service van zowel Erik als Sem hebben de ervaring met de autodealer erg prettig gemaakt. Mijn volgende auto is er weer een van Van Der Waal!
Beste Martijn, Bedankt voor de review. We zijn blij te horen dat je de persoonlijke service van Erik en Sem als prettig hebt ervaren. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De service en dienstverlening is prima. Fijne autogarage!
Beste Vincent, Bedankt voor het mooie cijfer. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Altijd plezierig om in de showroom te mogen vertoeven en de schone werkplaats te bewonderen.
Beste Emanuele, Bedankt voor het mooie cijfer. We zijn blij te horen dat je het altijd leuk vindt om langs te komen en je bent ook altijd van harte welkom natuurlijk. Nog een hele fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Service aan telefoon, aan balie en in werkplaats helemaal geolied
Beste Roger, Vriendelijk bedankt voor je review. We zijn blij met het mooie cijfer en wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Alles vanaf het eerste gesprek was buitengewoon goed geregeld. Er werd snel actie ondernomen om onze droomauto te vinden. Toen die gevonden was werd deze opgehaald, grondig nagekeken, een beurt gedaan en van binnen en buiten showroomwaardig gepoetst. Tijdens de aflevering stond de auto mooi onder het doek om onthuld te worden en kreeg ik persoonlijk uitleg over alle snufjes en instellingen van de auto. Verzekering etc. hebben we ook direct via de Waal afgesloten en zo hebben wij met een gerust hart op vakantie kunnen gaan! Dit is onze 2e auto die wij bij de Waal hebben gekocht en de volgende zal ook zeker weer bij de Waal gekocht worden!
Beste Nick, We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Hopelijk hebben jullie een goede vakantie gehad en we wensen je heel veel veilige kilometers toe! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Er werd tijdig en helder gecommuniceerd mbt levering en details van de nieuwe auto. Ontvangst bij de onthulling en ingebruikname waren ook allemaal keurig geregeld.
Beste Rick, Bedankt voor het mooie cijfer. Goed te horen dat alles goed is gegaan bij de aankoop van je nieuwe auto. We wensen je veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik kom hier graag bij grage De Waal Medewerkers zijn altijd vriendelijk
Beste Said, Fijn om te horen dat je altijd graag bij ons komt. We zien jou ook graag als klant! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.