In één woord: “fantastisch”

Heel vriendelijk ontvangen door Geert. We hadden gelijk een goed gevoel bij hem. Na vanaf 1979 Volkswagen gereden te hebben, zijn we 1 keer overgestapt op een Peugeot maar de Golf bleef onze favoriet, en na de proefrit waren we gelijk verkocht. We hebben ook goede uitleg gekregen van Geert.We rijden nu een week met veel plezier weer in de Golf.

Heldere en vriendelijke communicatie

Fijn om vooraf een offerte te krijgen Op de hoogte gehouden en overleg over bijkomende zaken Vriendelijke en transparante communicatie

Heel fijn geholpen!

Van het kopen tot en met het afhalen van onze auto zeer fijn en goed geholpen door Rick en Thijmen. Als zeer prettig ervaren, wij zijn heel erg blij met onze nieuwe auto!

Slechte communicatie

Bij de aankoop van mijn auto was ik nog tevreden. Echter heb ik de auto nu 1.5 maand in mijn bezit en plotseling kwam er eenmalig een storing tevoorschijn in het aandrijfsysteem, vlak voor mijn vakantie. Niet echt prettig vlak voor de vakantie en al helemaal niet bij een auto van een half jaar oud. Ik kon niet in Tiel terecht om het uit te laten lezen dus ik moest maar naar een andere dealer van de Waal groep die nog verder rijden is. Ook moet er nog steeds een scheurtje in de bekleding gemaakt worden, maar ik krijg geen contact meer met Peter die mij de auto verkocht heeft. Je word gewoon volledig genegeerd als je zijn mobiele werktelefoon belt of appt. Ook lopen de remmen aan. En zat er te weinig olie in waardoor de auto een servicemelding geeft. Al met al is de nazorg echt slecht!

Altijd goed geregeld !

Vandaag met de Skoda Kodiaq voor de 90.000 beurt geweest bij de Waal vestiging in Gorinchem. Alles weer perfect verlopen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goed geholpen en met duidelijke communicatie

Van telefonisch contact voor een afspraak tot het ophalen van de auto , als zeer prettig ervaren . De werkwijze en communicatie heb ik als zeer positief ervaren !

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Is goed op alle vlakken.

Zeer klant vriendelijk, Behulpzaam, Klantvriendelijk, Zeer attensiues, Gwkeken voor nieuwe auto en verkoper gesproken die de eerdere auto verkocht had.

Goede service,

Super geholpen ,waren wat puntjes met de keuring , snel verholpen en goed meegedacht door service medewerker , top

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Uitstekende service en vriendelijke mensen

Staan altijd voor je klaar en denken oplossingsgericht mee!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Eenvoudige, fijne, gezellige en professionele aankoop

We kwamen met een duidelijke wens, niet wetend of dit haalbaar zou zijn. Er is goed meegedacht en samen zijn we tot een mooie deal gekomen. Helemaal blij met mijn eerste echte nieuwe auto.

Goed geholpen

De serviceadviseur had nog weinig vlieguren gemaakt en moest geholpen worden waardoor het wat langer duurde, die tijd gun ik ze van harte om de goede service te verlenen die we gewend zijn.

Fijne ontvangst, goede service

Mijn eerste Audi, mijn erste onderhoud, mijn eerste keer bij De Waal in Geldermalsen. Zeer vriendelijk ontvangen, goede service. De spreuk ‘de auto knipoogt naar u’ zal ik onthouden

Fijne beleving

Vriendelijk

Super goede ervaring

Mijn ervaring bij de Waal autogroep is goed. Ik ben goed geholpen door Peter, er worden goede adviezen gegeven en naar meerdere opties gekeken. Er wordt tijd voor mij vrijgemaakt en niks is te veel. Top!

Professioneel en correct

Prima contact met de medewerkers. Afspraken zijn opgevolgd. Service prima uitgevoerd.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Correcte manier om zaken te doen

Nette zakelijke verkoper en ook de manier van afleveren.. helemaal top

Fantastisch geholpen.

Vriendelijke mensen, eerlijk advies en een goede service.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Duidelijk , snel én vriendelijk!

Om bij het begin te beginnen, een afspraak ingepland en de auto op de afgesproken dag gebracht . Huur auto geregeld en gaan ! De volgende dag , op zaterdag konden we de auto weer ophalen . Door middel van een mailtje wisten wij dat hij bijna klaar was . Bij aankomst vriendelijk geholpen, tijdens het wachten een kopje koffie gepakt . Alles is netjes geregeld , toiletten zijn netjes en schoon. Kortom, ik voelde me welkom en gezien. Bedankt de Waal Tiel!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Had een auto online gezien, hadden een testrit gemaakt en een week later kon ik hem al meenemen. Top service en vriendelijke mensen.

Profesioneel

Leuk ontvangen vlotte afspraak en een hoogwaardige service uitgevoerd naar tevredenheid, kan niet wachten op de volgende service beurt.

Alles tip top in orde

Snel geholpen, zowel bij het brengen als het halen.

Goede communicatie!

Je weet van te voren waar je aan toe bent. Als er tijdens het onderhoud iets wijzigt wordt je op de hoogte gebracht en overlegd.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Zeer goede service en uiterst vriendelijk en behulpzame mensen! Top!

Ben wederom zeer netjes te woord gestaan. Bandenwissel werd keurig uitgevoerd en meegedacht over de opslag van de zomerset. Niks dan lof!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Mijn ervaring met deze garage was professioneel, vriendelijk en volledig zorgeloos van begin tot ein

Vanaf het maken van de afspraak verliep alles precies zoals afgesproken. Bij aankomst werd ik vriendelijk te woord gestaan en nam men de tijd om duidelijk door te nemen wat er tijdens het servicebezoek zou gebeuren. Dat gaf meteen vertrouwen. Tijdens het onderhoud kreeg ik een nette leenauto mee, wat erg prettig was en de dag een stuk makkelijker maakte. Aan het einde van de dag stond mijn auto keurig op tijd weer klaar. Tot mijn verrassing was ook de binnenkant van de auto netjes uitgezogen, wat ik als een extra service heb ervaren. Daarnaast kreeg ik een duidelijke en heldere uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Als extra service kreeg ik zelfs nog een flesje met de juiste motorolie mee. Kortom: topservice, duidelijke communicatie en oog voor detail. Een garage waar klanttevredenheid écht vooropstaat.

Meedenken, service vakmanschap

Wie je ook spreekt,zijn altijd service gericht. Iedereen snapt dat je auto je gereedschap is,en dat deze altijd weer binnen de afgesproken tijd ook weer klaar staat.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.