Hele fijne mensen, die weten waar ze over praten

We hebben in 2 vestigingen een goed gesprek gehad en een auto gekocht.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Alles op tijd gerepareerd. Hulpvaardig personeel

Niet goedkoop.

Klantgericht!

Zonder afspraak kwam ik om het oliepeil te laten controleren. Eigenlijk pastte het niet in de planning maar toch hebben de heren een plekje vrij weten te maken om mij te helpen! Top service!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Vriendelijk personeel, problemen worden direct opgelost. Je bent geen nummer maar je wordt als persoon behandeld. Vandaag nieuwe auto opgehaald. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je.

Super service, super mensen

Mijn Tayron hier gekocht en afgehaald. Vanaf het eerste contact een erg prettig gevoel. Ondanks de vakantieperiode snelle en adequate communicatie. Er werd echt de tijd voor je genomen. Voelde me echt klant.

Klantgericht

Goed ontvangst en duidelijke informatie. Eerlijk advies en positief meedenkend.

Kwaliteit, gastvrij en persoonlijk

Een echt familiebedrijf. Gezelligheid en nakomen van afspraken staan voorop. Gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht van de verkoper.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Netjes geholpen en tijdig geïnformeerd.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Prettig contact bij aankoop auto

Al vele jaren als klant bij deze dealer, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant, en verkoper doet ook zijn best om de wensen te realiseren. Bij afleveren van de nieuwe auto neemt men ook de tijd om een goede uitleg te geven.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Toppie ze komen hun beloftes na met de tijd.

Voor ons is de tijd dat de auto klaar is heel belangrijk want wij fietsen een rondje terwijl de auto in u garage is. Het is ook toppie dat ze even bellen en mailen. Super bedankt voor alles. Groetjes Petra Eegdeman Uit Nieuwpoort.

Flexibel, vriendelijk, vakwerk

Duidelijke communicatie, flexibel in de afspraak, vakmanschap.

Keurige one stop shop

Heldere afspraken gemaakt en keurig opgevolgd!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Uitstekende service en erg klantgericht

Heel erg goede service omtrent een aantal kleine aankoopgarantie puntjes.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Altijd goede service en vriendelijke medewerkers

Elke keer als ik mijn auto kom brengen is er een lach en zijn deze bereid mij te helpen.

Hele goede service.

Vriendelijke mensen en heel goede service. Bij aflevering werd alles.goed uitgelegd en namen ze de tijd voor al onze vragen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Klantvriendelijk en deskundig geadviseerd.

Alle vragen die we hebben gesteld werden vakkundig beantwoord bij de aankoop. de aflevering van onze Seat Arona was een zeer positieve ervaring. 5 weken geleden is de Seat Ibiza al afgeleverd aan mijn zoon, dit ging ook heel feestelijk en was een prettige ervaring. Het wachten is nu op de aflevering van de Seat Arona van mijn zus in september. Dan rijden er 3 families in een Seat van de Waal. Kortom de Waal autogroep in is een super fijne dealer om terug te komen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Snelle en professionele service. Echt Top!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Super klantvriendelijk en meedenkend.

In een kort tijdsbestek hebben ze het onmogelijke toch mogelijk kunnen maken.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Uitstekend geholpen bij uitzoeken nieuwe auto

Ik zocht een nieuw release auto. Na bekijken van diverse modellen een Fabia uit de algemene voorraad van Skoda gekozen. De Waal regelde alles en snel.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Prettige ontvangst , bij verkoper Pedro Schaap uitvoerig uitleg over de nieuwe Cupra Uitgebreide proefrit gemaakt meteen akkoord en deal auto afgeleverd door Rémy Den Hartog , met uitgebreide uitleg over div hulpsystemen , Top

Altijd TOP S E R V I C E

Ik rijd al een behoorlijke tijd een VW. Er is maar 1 garage aan wie ik mijn auto toevertrouwt. Dat is garage de Waal in Tiel. Echte TOP Service, wordt er geleverd. Chapeau!

Hartstikke goeie koffie

Goeie koffie en autos

Was helemaal perfect

Zoals altijd was alles netjes en goed geregeld, Dankjewel!!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Ervaring en gastvrijheid komen samen.

Het is altijd weer fijn om gewoon gastvrij te worden ontvangen, daarnaast merk je direct de ervaring en kwaliteit die ze bij Audi de Waal Geldermalsen in huis hebben. Duidelijke taal en geen verassingen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Mijn ervaring met Audi De Waal is in één woord: excellent!

Ik denk dat het genoeg zegt dat ik vanuit Amsterdam kom om bij jullie het onderhoud aan mijn Audi te laten doen. Jullie zijn ontzettend vriendelijk, denken goed mee en de kwaliteit van het werk is super!

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.