Top service!

Zeer snelle service. Werd via de app snel en duidelijk geholpen en er werd direct een afspraak gemaakt in dezelfde week voor het onderhoud aan mijn CV-ketel. IV komt keurig binnen het aangegeven tijdvak. Was circa een uurtje bezig met onderhoud en vervanging van onderdelen. Vriendelijk en beleefd en verricht goed werk. Denkt heel goed mee met de klant. Geeft gelijk duidelijk aan of en zo ja wat er vervangen moet worden en heeft de onderdelen ook gelijk bij zich om de reparatie uit te voeren.

Top bedrijf!

Goed advies en uitstekende service!

Uitstekende service voor CV-ketelinstallatie door IV Installaties

IV Installaties heeft onlangs mijn nieuwe CV-ketel geïnstalleerd, en ik ben buitengewoon tevreden. Ze blinken uit in klantenservice, deskundigheid en efficiëntie. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. De installatie verliep vlot, en mijn huis werd netjes achtergelaten met een nieuwe, efficiënte CV-ketel. Ze namen de tijd om me te informeren over het gebruik en gaven handige onderhoudstips. Kortom, IV Installaties biedt uitstekende service, en ik beveel ze ten zeerste aan voor CV-ketelinstallaties. Bedankt, IV Installaties!

• Nazorg en Garantie

Goede vakman, werkt secuur en goed!

Bij een probleem wordt dit vrijwel meteen telefonisch opgelost, wanneer dit niet mogelijk was zorgt dhr er zo snel mogelijk voor langs te komen.

• Nazorg en Garantie

Telefonisch/app goed bereikbaar, reageert snel. Legt alles netjes uit wat er gedaan moet worden. Toen ik zonder warm water zat, kwam hij zo snel mogelijk om dit op te lossen. Hij heeft vervangen wat er vervangen moest worden. Met vragen over de installatie kan ik bij hem terecht.

Zeer correct

Komt afspraken na en probeert mee te denken.

Zuidsingel 35

6051 CE MAASBRACHT