Uitstekend, niets op aan te merken.

Ontspannen, correct en informatief.

Geweldig zoals wij gehoord en geholpen zijn.

Diverse mensen op uw kantoor hebben afgelopen tijd aan ons dossier gewerkt met grote inzet en begrip voor de situatie. Dat konden we van andere partijen in dit dossier helaas niet zeggen. Maar dankzij jullie inzet en kennis en creativiteit van Mr. Aefke van de Garde is het toch gelukt om een en ander op tijd te passeren. Wij zijn u zeer dankbaar.

Uitstekende dienstverlening! Alles werd hartstikke goed en duidelijk uitgelegd en er werd echt goed de tijd genomen voor ons.

Goede professionele afhandeling

Professioneel kantoor , communicatie beveiligd en tijdige informatie over transport etc .

Hele fijne gesprekken

Werd erg goed geholpen met mijn levenstestament

Prima bezoek met professionele afhandeling

Prettig en duidelijke uitleg van de overeenkomst. Vriendelijk te woord gestaan door de heer Oomen en mevrouw Weijts. Top gedaan!

Goede ervaring. Vriendelijk en geduldig.

Zie boven.

Heel duidelijke uitleg.

Bij onze hypotheek en testament afsluiten werd er erg duidelijk uitgegt wat alles inhield. Ook werd hier ruim de tijd voor genomen.

Zeer tevreden over de documenten, maar de communicatie ging moeizaam.

Bij onze eerste afspraak leek het erop alsof deze niet bekend was bij het notariskantoor. De persoon met wie we een afspraak hadden, was niet aanwezig en er werd ad hoc iemand anders ingezet. Dat gesprek ging op zich goed, alleen werd deze medewerker later helaas ziek. Ons dossier is toen overgenomen door notaris Gräler, die ons zeer goed geadviseerd heeft. De communicatie daarna liep weer stroef, maar uiteindelijk hebben we documenten kunnen ondertekenen waar we vertrouwen in hebben.

Prima. Goede advisering.

Goed advies.

vriendelijke ontvang

vriendelijk ontvangen en goed uitleg over het besproken onderwerp

Slordige voorbereiding maar goed gesprek

De voorbereidingen waren slordig omdat de notaris documenten kwijt was geraakt en omdat ze niet duidelijk met ons communiceerde. We vroegen namelijk of we bij een afspraak moesten zijn waarop de notaris zei dat het niet hoefde en de makelaar later vertelde dat we er wel bij moesten zijn. Het gesprek op het kantoor was wel erg duidelijk en prettig. Maar een notaris die zo slordig omgaat met documenten zou ik zeker niet aanbevelen. We hadden helaas geen andere keus om een andere notaris te kiezen.

Uitstekend, deskundig en klantgericht

Goede voorbereiding, duidelijke communicatie zowel telefonisch als per email.

Verkoop van appartement

Notaris door koper gekozen. Maar als verkoper ook prima ervaring met deze notaris. Vriendelijk, accuraat, communicatief en verstand van zaken.

vriendelijk, meedenken, inleven zoals we dat graag zien

Er wordt meegedacht met gerichte oplossingen, men leeft zich goed in, zijn vriendelijk en persoonlijk, zeker niet meer zoals vroeger hautain!!

Prima kantoor.

Met mijn helaas overleden vrouw hadden wij een goede band sinds eind jaren 80. Huis. Daarna testament op de langstlevende, na overlijden van mijn vrouw testament herzien en nu levenstestament. Correcte behandeling, ik heb geen klagen.

Zoals je mag verwachten

Duidelijke communicatie, flexibel, vriendelijk

Heldere duidelijke uitleg prima gevoel bij

Testament/levenstestament laten updaten info en voorlichting was helder en afronding bij ondertekening ook in klare begrijpelijke taal prima ervaring

Persoonlijk contact.

Snelle afhandeling.

Helder en duidelijk

Uitleg van notaris was helder en duidelijk , geduldig ondanks veel vragen van de koper

Fijne notaris, duidelijke taal

We hebben de hypotheekakte en grond passering geregeld. Alles is keurig aan ons uitgelegd in duidelijke taal. Daarnaast nam de medewerker ook keurig de tijd voor overige vragen te beantwoorden.

Goed en correct proces maar mocht vlotter

Ik heb het proces om Greenwinner te ontvlechcten van 4 naar 2 aandeelhouders als goed en constructief ervaren. Echter de tijdspad was erg lang. Ik krijg geen zicht of dit te maken had vanuit onze organisatie of dat dit bij Hijbrechts Notarissen lag.

Goede service,en kennis

Alles volgens afspraak gedaan. Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Steeds snel antwoord op vragen.

Top advies, top notaris

Zeer goede uitleg van zaken, vriendelijk en gastvrij, wat wil je nog meer?

Zeer professioneel en accuraat

Zuiderparkweg 280

5216 HE 's-Hertogenbosch

Over Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Huijbregts Notarissen & Adviseurs is een allround notariskantoor met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Vlijmen. Vanuit deze vestigingen werken zo'n 50 medewerkers. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staan hierbij hoog in het vaandel. U kunt een afspraak maken op werkdagen en op dinsdagavond en donderdagavond. Elke donderdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur houden wij een gratis inloopspreekuur. U bent dan zonder afspraak welkom voor een kort gesprek met een van onze juristen. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein van onze kantoorpanden. Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via tel. 073-6918787 of neem een kijkje op onze website. U bent van harte welkom!