Heeft een totaal van 87 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment97%
De terugkoppeling benadrukt snelle reacties, duidelijke aanwijzingen en gedegen advies. Klanten noemen het team deskundig, betrouwbaar en vriendelijk. De service is consequent toegankelijk en professioneel gedurende het hele proces. In het geheel biedt de samenwerking praktische ondersteuning en vertrouwen.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Deskundig advies
Vriendelijk en betrouwbaar personeel
Gebaseerd op 15 reviews
Deskundig en persoonlijk!
Mijn ervaring met Keizersgracht Ray is meer dan prima! Deskundig en persoonlijk omschrijven de dienstverlening in mijn ogen.
22 September 2026
Roermond
Snel, deskundig en persoonlijk geholpen
Ik ben ontzettend goed geholpen door Ruben. Ik had op korte termijn juridisch advies nodig rondom de verkoop van mijn appartement en hij stond mij vrijwel direct te woord. Hij nam meteen de tijd om naar mijn situatie te luisteren en gaf mij snel duidelijk en deskundig advies.
Wat ik vooral prettig vond, was dat hij alles op een begrijpelijke en praktische manier uitlegde. Hij maakte duidelijk waar ik juridisch stond, welke mogelijkheden ik had en wat de eventuele risico’s waren. Daardoor wist ik snel waar ik aan toe was en kon ik met vertrouwen verdere beslissingen nemen.
De communicatie was gedurende het hele traject snel, persoonlijk en prettig. Inmiddels is alles goed afgerond.
Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en persoonlijk juridisch advies. Nogmaals bedankt!
9 September 2026
L.
Roermond
Duidelijke communicatie en snelle afwikkeling van zaken!
Mijn ervaringen met Frank Groenendal zijn zeer positief. Hij communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een goed advies.
9 September 2026
Bianca
Aarle-Rixtel
Duidelijk advies
Voor een risicovolle samenwerking met betrekking tot de nieuwe ZZP-wetgeving waren we op zoek naar een sluitend document. Zowel Nikki als Kyle hebben ons hiermee uitstekend geholpen. Ze hebben de situatie samen met ons doorgenomen en in een contract gegoten.
8 September 2026
Julia
Positieve samenwerking.
Wij kijken terug op een zeer positieve samenwerking. De advocaat biedt een gedegen en deskundig advies. Dankzij de korte lijntjes schakelt het prettig en snel. Een kantoor waar daadwerkelijk naar ons geluisterd wordt. Laagdremplig en toegangkelijk.
27 August 2026
Annsophie Johansson
Grubbenvorst
Altijd scherp, gericht en praktisch uitvoerbaar advies
Kyle is een betrouwbare en prettige samenwerkingspartner en weet een goede vertaling te maken van 'taaie juridische kost' naar 'praktisch uitvoerbaar met de juiste stevigheid en toon'. Hij is vlot in zijn reactie en kundig in een breed scala aan adviesvraagstukken. Ook is het heel fijn dat hij uitgebreid de tijd neemt om te sparren en met je mee te denken.
30 July 2026
Natalie
Ijsselstein
Zeer deskundig kantoor
Wij zijn zeer deskundig geholpen. Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen.
29 July 2026
Karen
Eindhoven
Top service!
Alles wordt zeer correct, vriendelijk en snel opgevolgd met een goed advies!
7 May 2026
B
B
Deskundig en persoonlijk advies waarbij mijn wensen als cliënt volledig centraal stonden.
Ik heb de samenwerking met Annerieke en Nikki als zeer prettig ervaren. Naast hun inhoudelijk sterke en kundige advies, zijn ze beiden erg prettig in de omgang. Wat ik echt waardeerde, was de persoonlijke aanpak; er werd oprecht geluisterd naar mijn wensen als cliënt en daar werd gedurende het hele proces rekening mee gehouden. Ik voelde me volledig ontzorgd en kan dit kantoor dan ook van harte aanbevelen!
6 May 2026
Vera
Roermond
Zeer deskundig, vriendelijk en goede luistervaardigheid.
Een zeer positieve ervaring. Mijn berichten werden zeer snel opgepakt en goed verwoord.
30 March 2026
Hay
Herkenbosch
Uitstekende hulp en professioneel
Wij ervaren een zeer goede samenwerking met Keizersgracht. Zeer deskundige hulp en goede adviezen. Altijd bereikbaar en snel antwoord.
30 March 2026
Thom Görtzen
Sittard
altijd prima geholpen!
De Keizersgracht Ray staat ons al jaren, tot grote tevredenheid, bij.
Zijn er vragen, hoeven we maar te bellen. Correcte, snelle communicatie en alles netjes in overleg, met een duidelijke kostenindicatie.
N.v.t.
19 March 2026
Danielle
Kerkrade
Door daadkrachtig te handelen, is mijn dossier snel gesloten.
Binnen hele korte tijd werd mijn dossier opgepakt en afgehandeld volgens voorbesproken proces.
17 March 2026
Eveline
Amersfoort
Snelle, professionele en correcte service
Altijd weer fijn om te weten dat wanneer er een juridisch probleem is, dit correct afgehandeld wordt.
17 February 2026
Mariella Jacobs
Professioneel en prettig contact
Snel te woord gestaan door de binnendienst om ook snel een afspraak te bewerkstelligen. Zeer kundig advies en opvolging. Fijne hartelijke benadering en gesprekken.
12 February 2026
Yvette
Hoogland
Voor herhaling vatbaar, professioneel kundig en kan zich goed verplaatsen in een klant
Dit was mijn eerste ervaring met Keizersgracht. Tijdens een team view meeting van Mr. Alyssa Vos, die onze zaak behartigde, versus KampsVanBaar advocaten/Mr Bremmers mocht ik aanwezig zijn en je voelt je als ondernemer enorm versterkt als iemand goed voorbereid is en alle feiten goed op een rij heeft en het voor je opneemt. Ik heb dit als enorm prettig ervaren, uiteindelijk wil je als ondernemer partners om je heen die kwaliteiten bezitten die je zelf niet hebt en je kunnen helpen bij impasses. communicatie via Mail en telefonisch was ook Hands on en al met al was ik enorm tevreden met de uitkomst i.e. het feit dat een wellicht dure rechtszaak is voorkomen.
4 February 2026
Roger
Klunder
Interessante workshop
Het was een leerzame en praktische workshop. Daarnaast verliep ook de communicatie vooraf soepel.
21 November 2025
Mirthe
Weert
ondersteunend en professioneel.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat, voor de aanpak, de bereikbaarheid, de snelle reactie. Ik kan Annerieke en haar team van harte aanbevelen.
20 November 2025
Virone
Roermond
Snel, professioneel en zeer klantvriendelijk
Snelle reactie, daadkrachtige ondersteuning, professioneel en zeer klantvriendelijk. Fijn dat er regelmatig kennissessies zijn.
12 November 2025
Mariella
Top werk geleverd.
WE hebben heel prettig samengewerkt met Alyssa en zijn tot een tot nu toe prima resultaat gekomen.
22 September 2025
Inge
Valkenswaard
Persoonlijke aanpak en initiatief
Wij hebben gebruijt gemaak van de kennis en kunde van Ruben Scheepers. Hij is een sociaal persoon die kennis heeft van de juiste kennis.
26 June 2025
Ramon
herkenbosch
Prima ervaringen met dit kantoor , komen afspraken na!
Communicatie verloopt soepel.
Voelen goed aan hoe zij een dossier moeten oppakken en wat er van hun verwacht wordt.
11 June 2025
H&L Vastgoed
MEIJEL
Persoonlijke benadering werd erg gewaardeerd
Er wordt veel aandacht besteed aan je zaak. Zorgvuldigheid staat hoog in het vaandel. Ook de persoonlijke benadering erg gewaardeerd.
19 May 2025
J
Sittard
Een vriendelijke, toegankelijke vakspecialist
Ik heb Annerieke Ray ervaren als een zeer vriendelijk en toegankelijk persoon. Ze reageert erg snel en denkt goed mee. Ze heeft veel kennis van zaken en behandelt niet alleen haar eigen client, maar ook de wederpartij met veel respect. Heel fijn om mee samen te werken!
Annerieke is een vakvrouw die ik iedereen zou aanraden mocht je specialistische hulp nodig hebben!
10 April 2025
Jeannette Lambregts