Gemakkelijk online een afspraak gemaakt voor een apk voor onze oude auto. Auto werd vlot gekeurd. Bedrijf voelt aan als een familiebedrijf. Je voelt je welkom en ze komen professioneel over.
Snel en goed geholpen. Aanrader
Deskundigen
Dave is vriendelijk en denkt oplossings gericht met je mee. In mijn geval had ik een probleem voor de apk dat mogelijk heel duur had kunnen worden. Maar Dave had dit probleem al eens gehad en zei dat er eerst nog een andere mogelijkheid was om te proberen. Dit heeft uiteindelijk ook gewerkt en heeft mij veel geld bespaard.
Gerne wieder!
Goede en deskundige auto garage
Zeer vakkundig en eerlijk auto bedrijf
In 99% van de gevallen altijd bereikbaar. De uitgevoerde werkzaamheden zijn van uitstekende kwaliteit.
Dave met zijn team zijn een absolute aanrader. De werkplaats ademt een en al passie voor auto’s waarbij de deskundigheid groot is en de prijzen scherp.
Goede service tegen faire prijs
Top Garage , Een garage met vakbekwaam , deskundig, vriendelijk personeel !! Bovendien een super service !
Fijne sympathieke monteur met vakkennis en ervaring.
goede en snelle service
zeer goede ervaring
Duidelijk en correct in omschrijving van delen die vervangen moesten worden. Op afgesproken tijd was de auto weer rijklaar.
Behulpzaam, vriendelijk, goede service, goede prijs
Prima service,vakkundig en altijd vriendelijk
Goeie service Klantvriendelijk Prijs oke
Aardige mensen. Goed geholpen.
Zeer vakkundig..en goed geholoen Prijs kwaliteit super oke
Word je goed geholpen en altijd gezellig daar. En niet vergeten jaren ervaring dus vakmanschap aanwezig top.
Professioneel
Snel, betaalbaar, no nonsense
Bart van Slobbestraat 2a
6471 WV Eygelshoven
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.