Naast plezierig helpen in een mooie nieuwe praktijk, is het fijn dat er voor spoedgevalletjes altijd snel ruimte is.
Bij de onderstaande vragen ben ik niet alleen uitgegaan van de laatste behandeling dat was alleen een jaarlijkse controle!
Prettig, ik ga bijna met plezier naar de praktijk
Wordt daar altijd vriendelijk geholpen.
Goede uitleg wat er gast gebeuren
Gewoon goed.
Zeer fijne tandarts. Mocht er iets zijn denken de medewerkers van de balie echt in oplossingen. Ze doen er alles aan je zo snel mogelijk te helpen met een afspraak. Zelf al jaren patiënt bij dhr. Lewis. Zeer fijne tandarts maar mocht het vanwege spoed niet lukken bij hem heb ik altijd een fijne andere tandartsen gehad. Mijn man en 2 kinderen gaan altijd naar mevr. Scheygrond. Onze kinderen gaan altijd met plezier naar de tandarts. Ze nemen de tijd en zijn onwijs lief.
Nieuw boven gebid, na een keer bijwerken helemaal goed zittend. Was met mijn vorige gebid bij een andere tandtechnieker wel anders. Top gedaan Danny.
Heel fijn
Prima, fijne mensen, State of the art techniek
Een bezoekje aan de tandarts vindt niemand leuk. Toch dat is wel hoe ik het iedere keer ervaar bij mijn tandarts. Met oog voor de mens, en mogelijk pijnlijke behandeling, zorgt hij ervoor dat ik me kan ontspannen. Hij vertelt wat hij gaat doen, en gaat niet verder zonder eerst te checken of ik okay ben. Vroeger had ik angst voor de tandarts, nu niet meer en verlaat ik iedere keer opgewekt de tandarts.
Vriendelijke en deskundige behandelingen.
Altijd vriendelijk ontvangen. Prachtige moderne praktijk, zeer proffesioneel
Bij binnenkomst gerust gesteld en verteld wat er ging gebeuren.
Goede uitleg over de noodzakelijke of te verwachten behandelingen. Vertrouwen opgebouwd na veel goede behandelingen.
De tandarts is zeer vriendelijk en zorgvuldig.
Kan bijna niet beter.
Iedere keer als ik mijn mondhygiëniste en tandarts bezoek voel ik mij welkom en gehoord. Er worden duidelijke adviezen gegeven en behandelingen worden met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd!
Zeer tevreden over behandeling
Al jaren patiënt bij deze praktijk ben hier erg blij mee . Eind maart geïmplanteerd aan een hoektand/ kies . Erg vakkundig gedaan door Tandarts Chin a Pauw . Verdere behandeling gedaan door mijn eigen tandarts mevrouw Scheygrond . In 1 woord fantastisch. Zo mee gevallen en het resultaat is erg mooi geworden.
Mensen met verstand van het vak. Zeer betrokken al jaren tevreden.
Zie boven.
Goede ervaring, mooie praktijk en gaan zorgvuldig/klantvriendelijk te werk.
Prettige sympathieke mensen, van receptie tot tandarts tot mondhygiëniste. Ik vind behandeling best vervelend (als kind heel bang geweest en nare ervaringen met de schooltandarts), maar ik kan me geen prettigere tandarts praktijk voorstellen.
ik was klant in het oude pand, maar het nieuwe pand heeft parkeerplek voor de deur. makkelijk te bereiken, ziet er erg schoon en goed onderhouden uit. het gemak van een dubbelafspraak hygiënist/ tandarts is heel fijn.