Duidelijk gemaakt wat er moest gebeuren en de kosten hiervoor. Goede communicatie en prima behandeling.
Ik kom al heel lang in deze praktijk in een woord fantastisch!
Zorgvuldig, betrokken en met vertrouwen , voel me in zeer goede handen!
Super aardige tandarts (Strijbos) en voel mij welkom bij jullie.
Over de tandartspraktijk ben ik zeer tevreden. Het was niet mijn eigen tandarts. De tandarts die de kies repareerde was erg behulpzaam en heeft de kies gerepareerd. Het voelde meteen goed aan. Bij de tandarts praktijk heb meerdere invallers gehad en die zijn na mijn idee heel goed. Bij een plotseling mankement aan het gebit kon ik nog ik dezelfde dag geholpen worden.. dat ervaar ik positief.
Duidelijk prettige behandeling. Duidelijke uitleg
Bij een afspraak vriendelijke geholpen en het kon snel ,prettig dus
Geen op of aanmerkingen
Prima tandartsen praktijk kundig en correct
Prima tandarts
Ik heb een fijne tandarts Jerry Maar als je afspraak verzet van beide kanten dan duurt het lang voor dat je weer mag komen.
Ik ken Marjolijn en Jerry al jaren. Fijne mensen waarmee ik wel een persoonlijke band voel en heb.
Ik ben er altijd goed behandeld, afspraken goed, ook flexibel als er wat tussenkomt. Denkt ook met je mee.
Zeer bekwaam en vriendelijk personeel
Ben door mevrouw Teng ,altijd fijn geholpen, wat ik aan geef, zal nooit een andere Tandarst nemen.
Zeer goed en professioneel
Alle medewerkers van de praktijk zijn patiëntgericht. Professionaliteit is sterk. Een plezierige sfeer.
Ga altijd met plezier naar de praktijk. Genoeg zitplaatsen in de wachtruimte/hal en "gezellig" ingericht waardoor de ruimte minder groot lijkt. Altijd voldoende plek om ( gratis) te parkeren. Soms is het wel lastig om een afspraak te verzetten, meestal schuift hij dan enkele weken op.
Na zorg is heel goed na een ontsteking van het tand vlees , alleen te vlug het gebit geplaatst .
Vriendelijke sfeer, aardige deskundigen, professioneel persoonsgericht advies.
Door de tandarts kreeg ik het advies mijn mond een week te laten rusten echter werd er meteen voor afgelopen donderdag een afspraak ingepland en dit kreeg ik niet goed mee omdat ik aangaf deze week niks te mogen inplannen?
Naar de tandarts gaan is natuurlijk nooit echt leuk, maar de professionele en tegelijkertijd vriendelijke bejegening en behandeling is desondanks prettig. Handig dat je behandeling door mondhygiëniste en controle door tandarts achter elkaar gepland kunnen worden.
Kroon was eraf gevallen. Tandarts heeft hem er weer op geplakt.
Nijverheidsweg 1a
3606 AH Maarssen