Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Aangenaam contact met de mensen aan de telefoon
Zonnepanelen/zonneboiler
31 January 2023
Walter
Zoersel
Ecoplus organiseert onderaannemers die liefde voor hun vak hebben en passende oplossingen voor "problemen in het werk" bedenken. Voor ons ronde houten huis van bijzonder belang. Ook denkt Ecoplus goed mee in verbeteringen van het ontwerp ( serre, berging, plaatsing koven). Tevens was er deskundig advies als er bouwkundige beslissingen moesten worden genomen. Communicatie over organisatie, tempo en betalingen liep echter stroef: er werd te weinig vanuit de klant gedacht die geen ervaring met eigen bouw heeft.
7 May 2022
Hans
Nijmegen
Wij hebben samen met een ecologisch architect een ecologische woning ontworpen en deze woning is door ECO+BOUW gerealiseerd en opgeleverd in de zomer van 2021. Soms een rommelig traject mbt communicatie en planning maar eea is wel netjes afgehandeld. Resultaat is een prachtige woning op een prachtige locatie. Na oplevering geconstateerde punten zijn netjes opgelost.
28 April 2022
Igor
Leusden
Een prachtig Tiny House heeft Eco+Bouw gerealiseerd met enthousiaste vakmensen. De coördinatie verliep soms wat rommelig maar dit doet geen afbreuk aan het resultaat.
Overig
6 April 2022
Steven
Utrecht
In 2015 kwamen wij via onze architect Orga Architect in contact met Patrick Schreven. Vanaf dat moment liep de bouw van ons nieuwe huis vlot en volgens planning, ook financieel was alles transparant. Patrick stond echt aan onze kant waar we dat van de architect niet altijd konden zeggen. Ook de nazorg was goed verzorgd met als gevolg dat wij nu nog steeds met ongelofelijk veel plezier in dit huis wonen. We kunnen weinig bedenken dat niet helemaal naar onze wens is.
6 April 2022
Alexander en Elisabeth