Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Cliënten prijzen herhaaldelijk de betrouwbaarheid, snelle reacties en professionele houding van Zeno van Dorth. Ze melden praktische, duidelijke adviezen en een goed begrip van de wet, wat meestal tot positieve resultaten leidt. Over het algemeen wordt de dienstverlening omschreven als betrouwbaar, efficiënt en zeer bevredigend.
Zeno van Dorth is een zeer betrouwbare en kundige advocaat. Hij komt altijd zijn afspraken na en heeft integriteit hoog in het vaandel staan Zijn competente denkwijze, goede oplossingen en bovenal snelle reactietijden maken indruk en leiden vaak tot positieve resultaten. Ik kan Zeno van Dorth aldus van harte aanbevelen.
20 May 2026
Renée
Rotterdam
Zeno reageert snel en had een praktische benadering voor mijn parkeer kwestie met de gemeente. Ik ben erg blij met zijn hulp bij mijn casus.
6 March 2026
Rene
Hoorn
Zeno is een hele goede en betrokken advocaat. Hij weet overal een goed antwoord op te geven en kent de wet uitstekend. Kortom, mijn ervaring met Zeno was perfect.
25 September 2025
Bas
Nieuwvliet
Na 2 jaar strijd gisteren de zaak geschikt, erg blij ! Dankjewel Zeno !
23 September 2025
Bilge
Rotterdam
zeer prettig gewerkt en met een zeer goed resultaat.
9 September 2025
Kees
rotterdam
Zeer kundige advocaat die snel kan schakelen.
30 September 2024
Celso
uitstekend.
20 September 2024
Jurriaan
Delft
We've received high-quality consulting on the house sale contract.
2 April 2024
Pavel
Ede
Uiterst plezierige samenwerking, met goed resultaat. Zeer kundig in het vastgoed segment. Realistisch mbt hetgeen wat haalbaar is.
29 December 2023
Cees
Rhoon
Persoonlijk betrokken in hetgeen waar iemand mee zit
18 September 2023
Wilco
WINTERSWIJK MEDDO
Zeno heeft ons heel erg goed bijgestaan in een zaak tegen een niet betalende klant. Bij vragen of andere zaken was hij snel te bereiken en door zijn adequate optreden heeft hij gezorgd dat de klant snel overging tot betaling. Bij dringende zaken reageerde en handelde hij snel, al was het al laat in de avond.
18 September 2023
Chrisjan
Etten-Leur
Contact gehad met Zeno van Dorth. Hij begreep direct wat het probleem was en wilde ook direct uitsluitsel geven. Dat is natuurlijk erg prettig als je een geschil hebt. Een uur later kwam er al duidelijkheid vanuit Zeno. Hierdoor een goede verstandige keuze kunnen maken, en daardoor met een gerust gevoel het weekend in kunnen gaan.
11 July 2023
Thijs
Uden
Meerdere documenten op laten stellen en ook hulp gekregen in een zaak met de gemeente. Erg fijn en snel geholpen.
15 February 2023
Martijn
Huizen
Vijf jaar doe ik mijn zaken met mr. Van Dorth tot Medler. Bij iedere nieuwe zaak die ik meld heb ik gelijk rechtstreeks contact. De casus wordt snel door mr van Dorth, helder geanalyseerd op feiten en haalt voor mij de emotie eruit. Dit houd ook in dat hij uit voorzorg wel eens afremt omdat hij verdere procedures overziet met de daarbij behorende kosten. Soms wel eens moeilijk voor mij omdat ik vaker denk dat ik in mijn recht sta. Maar als ik terug kijk op de zaken dan is het altijd met een juiste afloop geweest.
5 January 2023
Mirella
Arnhem
We hadden nog nooit een advocaat nodig gehad. Je ziet dus in een vervelende situatie wanneer je hem/haar wel nodig hebt. Vanaf moment 1 was Zeno betrokken. Het voelde echt even als "mijn rots in de branding". Heel fijn, bleef altijd rustig...liet me altijd even mijn verhaal/emoties vertellen. Ging daarna deskundig verder. Staat dicht bij je, makkelijk in contact. Alles in overleg, goeie terugkoppeling. Kortom: zeer tevreden m.b.t. de hulp van Zeno van Dorth.
13 August 2022
Heleen
Winterswijk
Op advies van een derde partij, een second opinion aangevraagd bij Van Dorth Advocaten. Zeer te spreken over de (persoonlijke) communicatie en de betrokkenheid (inlevingsvermogen). Vervolg procesadvies helder geformuleerd, to the point, en een handvat om de procedure te continueren. De twijfel die was ontstaan bij de oorspronkelijke partij is door Van Dorth Advocaten weggenomen en deze heeft ons gesterkt om met vertrouwen de zaak aanhangig te maken, daar er wel degelijk aanknopingspunten zijn om het recht aan onze zijde te krijgen.
16 May 2022
Rob
WADDINXVEEN
Na jaren van procederen hebben we uiteindelijk alles gewonnen daar Van Dorth Advocaten nooit heeft opgegeven. Er werd door Van Dorth constant gezocht naar argumenten om de rechters het gelijk van mij, als client, in te laten zien. Bovendien wil van Dorth alle details boven water hebben om mij goed te vertegenwoordigen.
7 April 2022
Hans