Professioneel en Eerlijk advies

Het gevoel was al goed bij het Adviesgesprek. Een nette verkoper die weet waar hij over heeft, geen standaard verkooppraatje maar ervaring. Homemade energy ze laten vooraf netjes weten wat de prijzen en planning is. eindresultaat is ook zeker naar wens. Homemade Energy doet het begin en de zon mag de rest doen. Bedankt!

Laat de zon maar schijnen!

Ik was al een tijdje aan het oriënteren over zonnepanelen meerdere bedrijven uitgenodigd. Daar zat Homemadeenergy ook tussen zeer goede uitleg gehad. Alles werd keurig en snel geregeld. Dit zijn jongens die weten hoe het werkt! Montage was binnen 1 dag gerealiseerd. Laat de zon maar schijnen!

Top advies!

Erg fijne gesprekken gehad waarbij ik alle tijd heb gekregen om een keuze te maken. Er zijn veel aanbieders maar deze onderscheid zich in het advies en de kwaliteit.

Europalaan 6

5232 BC Den Bosch

Over Homemade Energy

Homemade Energy is uw specialist in duurzame energieoplossingen. Vanuit onze passie en met meer dan 10 jaar ervaring adviseren wij je graag over de mogelijkheden voor jouw woning.