Bij Surink kom je nooit voor verrassingen te staan. Eerlijke prijzen.
Goeie ervaring.
Top team, altijd behulpzaam en meedenkend
Goede service en hele aardige monteurs m/v. Als extra een accu en airco check bij de apk. Voor kleine reparaties zo even binnen rijden echt super.
Vriendelijk te woord gestaan, goed vooraf geïnformeerd over de kosten en snel en goed geholpen. Top service waar ik graag wat extra kilometers voor omrijd.
De allerbeste!
Kwaliteit kost wel iets meer qua onderhoud maar de service is prima.
Auto was zo weer terug vd APK
Prima, er wordt mee gedacht.
je wordt correct en snel geholpen
Goed een snelle service! blij mee! :)
Vakmensen, luisteren en denken mee. Betaalbare prijzen.
direkt en goed geholpen
Snel en vriendelijk geholpen.
een goed bedrijf met kundige mensen
Weer prima gerepareerd
Altijd goed geholpen
Je wordt altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Ze zeggen het ook als je beter naar een dealer kunt gaan.
Word vriendelijk ontvangen en nemen de tijd voor je. Maken duidelijke afspraken.over de auto. Ik heb het als zeer prettig ervaren.
De auto van mijn dochter was stuk en super snel gemaakt ondanks dat er werknemers op vakantie waren dus een blije dochter.
Uitstekend en tijd voor klanten nemen voor een klein klusje .lampje wisselen olie bijvullen
Door omstandigheden mijn APK vergeten had nog maar 1 week! Maar ondanks dat jullie een volle agenda hadden tot ver over mijn APK hebben jullie voor mij toch een plaatsje kunnen vrij maken. Jullie zijn Toppers
Ok
Goede middag, Jammer dat u onze service, deskundigheid en kwaliteit minder beoordeeld omdat u een hekel aan reviews heeft! Wij zijn blij om te horen dat u dus wel blij bent met het werk dat wij leveren!
Originele beoordeling
Ok