direkt en goed geholpen
Snel en vriendelijk geholpen.
een goed bedrijf met kundige mensen
Weer prima gerepareerd
Altijd goed geholpen
Je wordt altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Ze zeggen het ook als je beter naar een dealer kunt gaan.
Word vriendelijk ontvangen en nemen de tijd voor je. Maken duidelijke afspraken.over de auto. Ik heb het als zeer prettig ervaren.
De auto van mijn dochter was stuk en super snel gemaakt ondanks dat er werknemers op vakantie waren dus een blije dochter.
Uitstekend en tijd voor klanten nemen voor een klein klusje .lampje wisselen olie bijvullen
Door omstandigheden mijn APK vergeten had nog maar 1 week! Maar ondanks dat jullie een volle agenda hadden tot ver over mijn APK hebben jullie voor mij toch een plaatsje kunnen vrij maken. Jullie zijn Toppers
Ok
Goede middag, Jammer dat u onze service, deskundigheid en kwaliteit minder beoordeeld omdat u een hekel aan reviews heeft! Wij zijn blij om te horen dat u dus wel blij bent met het werk dat wij leveren!
Originele beoordeling
Ok
Vakkundig vriendelijk snel
Altijd vriendelijk en goede service.Niet te duur.
Snelle en goede service. Vriendelijke mensen.
Het probleem met mijn auto is goed opgelost.
Mochten er onverwachte gebreken te voorschijn komen tijdens bijvoorbeeld een Apk , dan wordt er altijd keurig telefonisch contactopgenomen en een prijs indicatie gegeven . Je weet waar je aan toe bent !
Kleine beurt prima uitgevoerd, de extra werkzaamheden (ruitenwisserbladen vervangen) werden eerst telefonisch besproken. Auto werd zelfs dubbel gecontroleerd omdat er ook een periodieke controle op de APK werd uitgevoerd. Alles was goed gedaan. Surink is gewoon een prima garage.
Naar alle tevredenheid geholpen. Dankjewel!
Probleemloos
Staan altijd voor je klaar
ik ben heel tevreden met de service.
Top!!
Altijd keurig geholpen. Zelfs voor de kleine dingen tussendoor word even tijd gemaakt. Al jaren trouwe klant omdat de service echt super is en je keurig op de hoogte wordt gebracht over de kosten voordat het gerepareerd wordt. Zo kun je er samen uitkomen over wat echt moet en wat misschien op een later moment kan worden gedaan als het financieel even niet uit zou komen. Gewoon al jaren super tevreden!
Dorpsstraat 247
1733 AK Nieuwe Niedorp