Geweldige mensen

Zijn altijd te spreken en je voelt je altijd welkom.

• Prijs/Kwaliteit

waar zouden we zijn zonder de dorpsgarage!

Super fijn zo'n garage die altijd voor je klaar staat en dus altijd terecht kan!

• Prijs/Kwaliteit

Super goede service en vriendelijk

Eerlijk en betrouwbaar

Vorig jaar moest ik de ANWB in het weekend bellen i.v.m. accuproblemen (Accu dood). De ANWB'er kon mij helpen met een nieuwe accu bij ZIJN naburige garage. Kort hierna een APK keuring bij Surink, waarbij ik het advies kreeg mijn accu te vernieuwen!?!?!? Ik was dus genaaid door de ANWB-er!!! Nieuwe accu betalen, oude krijgen. Ik ben al jaren bij Surink, gewoon eerlijk en betrouwbaar!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service dure onverwachte zaken altijd overleg op voorhand

Heel goed

• Prijs/Kwaliteit

Raymond heeft mij prima geholpen

Gebeld met de garage voor een nieuwe achterruitenwisser en de volgende ochtend werd ik gelijk geholpen. Raymond heeft ook de gewone ruitenwissers gecheckt en het bleek dat deze ook vernieuwd moesten worden. Dit heeft hij gelijk uitgevoerd en tot volle tevredenheid doet alles het nu weer goed.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig, betrouwbaar en uitstekende service!

Ik ben al meer dan 35 jaar klant bij Autobedrijf Surink en heb alleen maar positieve ervaringen!

• Prijs/Kwaliteit

Doen wat ze moeten doen gewoon top.

• Service N.v.t.

prima garage

overleg bij vervanging van onderdelen.

• Prijs/Kwaliteit

Echte vakmensen en staan altijd oor je klaar

Prettige mensen

Vriendelijk en mee denkend

Goede en snelle service

Zie boven

Goed geholpen

Re goed uitgevoerd maar zoals altijd viel de rekening een beetje tegen

• Prijs/Kwaliteit

Geweldige service en vriendelijke gastvrouw !

Onze auto is weer voor de APK geweest me een beurt en hij rijd en ruikt weer perfect Wij blijven bij dit garagebedrijf komen ook al wonen wij wat verder weg

prima bedrijf

Ben al jaren klant en en heb uitsluitend zeer goede ervaringen

Top garage!

Raymond en Kirsten staan altijd voor je klaar. Ook als je even tussendoor komt met bijvoorbeeld een schroef in je band. Plus eerlijke prijzen.

Topbedrijf

Komen er al jaren en nog steeds heel tevrede. Hele goede service, ze maken gewoon tijd voor je. En dat als jong gezin!! Toppers.

• Prijs/Kwaliteit

Super fijne garage met vriendelijk personeel

Ik ben zeer tevreden over garage Surink. Vriendelijk personeel wat meedenkt en goede service levert!

• Prijs/Kwaliteit

Snel, vriendelijk en correct geholpen

Net bedrijf, vriendelijk personeel dat met je meedenkt, je komt niet voor verrassingen te staan want alles gaat in goed overleg. Dus geen reparaties waar je niets van wist.

Top garage

Ik wil deze garage graag een grote pluim geven voor hun eerlijke en vakkundige service. Mijn auto startte de laatste tijd steeds slechter, en ik dacht zelf dat de accu de boosdoener was. Bij deze garage namen ze echter echt de tijd om de auto goed door te meten. Tot mijn verrassing bleek de accu helemaal in orde te zijn – het probleem zat in de startmotor. In plaats van zomaar een nieuwe accu te verkopen (wat bij andere garages misschien wel was gebeurd), kwamen ze meteen met een duidelijke uitleg en een passende oplossing. Dankzij hun deskundigheid en eerlijkheid start mijn auto nu weer probleemloos. Kortom: een top garage die je kunt vertrouwen. Zeker een aanrader!

Gemoedelijk

Nooit geen problemen. Staan altijd voor je klaar

Prima service!

Prima service!

• Prijs/Kwaliteit

Ervaren en geen '***len maar poetsen' mentaliteit

Ervaren, deskundig, meedenkend.

Alles weer prima geregeld

Auto voor een APK. Al vele jaren onze auto’s in onderhoud. Ook dit keer weer prima geholpen.

Dorpsstraat 247

1733 AK Nieuwe Niedorp