Goed geholpen
Beste Andi, Dankuwel voor deze positive review! Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. Hopelijk mogen wij u nog vaker verwelkomen bij ons in de showroom. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Bram en Jelte TB Occasion Center
Zie hierboven
Beste Jeroen, Bedankt voor deze mooie en positieve review! Fijn om te lezen dat u uitermate tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel rijplezier en zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Aarnoud en Nathalie TB Occasion Center
Na een hele tijd zoeken kwam ik bij dit bedrijf terecht, Ik kreeg een melding dat een auto onder favoriet opgeslagen afgeprijsd was en ben gelijk gaan kijken ondanks wat twijfel. Prima geholpen door Joep, eerlijk over de auto en achtergrond daarvan, na een proefrit en een gesprek met Joep was alle twijfel weg en heb ik besloten de auto te kopen en er werd goed meegedacht want ik kon vanwege mijn werk pas veel later de auto ophalen heerlijke auto en geniet er volop van Joep nogmaals bedankt
Beste Dave, Wauw deze positieve review doet ons erg goed! Wat fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze collega Joep, dit compliment gaan we ook zeker met hem delen! Geniet van uw nieuwe Karoq en we zien u graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Wij kwamen kijken naar een van de occasions die op webpagina werden aangeboden. Een proefrit kon meteen gemaakt worden en daarna was de keuze snel gemaakt. We hebben er een goede automaat.
Beste Hans, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Van zulke reviews worden wij erg enthousiast. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Roosendaal. Voor nu veel rijplezier gewenst in uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Met vrolijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Snelle, duidelijkeuitleg. Wij waren op zoek naar een auto voor mijn vrouw, betrouwbaar leuk zuinig en zijn zeer goed geholpen. Fijn gesprek en snelle afhandeling
Beste Toine, Wat fijn om te lezen dat u uw ervaring als klantvriendelijk heeft ervaren! Dankuwel voor het fijne gesprek en dat alles goed en duidelijk is overgekomen bij u. Wij wensen u nog veel plezier met de nieuwe Volkswagen Up! Met vriendelijke groet, Tjeu en Jelte TB Occasion Center
Zakelijk vriendelijk en deskundig. Ik ben heel blij met mijn auto.
Beste Claudia, Wat fijn om te leven dat u heel blij bent met uw auto! Wij proberen onze deskundigheid en vriendelijkheid goed over te brengen en dat is wederom goed gelukt. Wij wensen u veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Heel goed geholpen bij de aankoop van mijn auto
Beste Martin, Dankuwel voor het vertrouwen in van Tilburg-Bastianen! Wat goed om te lezen dat dat u zo goed bent geholpen bij de aankoop van uw auto. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Lynk & Co! Met vriendelijke groet, Bram en Jelte TB Occasion Center
goed geholpen Roel van der wee is en super kerel
Beste Richard van Rijsinge, Dank voor deze mooie review! Wij zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Voor nu heel veel rij plezier gewenst! Met vrolijke groet, Roel en Nathalie TB Occasion Center
Al jaren tevreden VW rijder en ook in het verleden altijd goed geholpen bij dit bedrijf. De hiervoor gekochte auto (geen VW) bleek echter een miskoop met verborgen gebreken. Ook voor de verkopende partij is dit natuurlijk erg vervelend en zij hebben het dan ook netjes opgelost. Nu weer heel blij met een hopelijk goede VW.
Beste Connie, Wauw een 10! Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat u al jaren een tevreden Volkswagen rijder bent! Het geeft ons een goed gevoel dat u ook keer op keer voor ons mooie bedrijf kiest. We zijn blij met u als vaste klant en we zouden het leuk vinden u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Roosendaal. Veel rijplezier gewenst in uw nieuw VW! Met vriendelijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
De auto die we zochten hier gevonden tegen een goede prijs en inruilwaarde. Aardige en deskundige verkoper (Bram) die bij aflevering de tijd nam om divers uit te leggen.
Beste Adriaan, het doet ons veel plezier om te lezen dat u bij ons heeft gevonden wat u zocht en ook nog eens tegen een goede prijs! Wat fijn om te lezen dat onze ervaren Verkoopadviseur Bram zo goed de tijd voor u heeft genomen en alles rustig heeft uitgelegd. Wij wensen u nog veel veilig kilometers toe! Met vriendelijke groet, Bram & Jelte TB Occasion Center
Goed service en aardig medewerkers
Beste Abdulaziz Kaddou, Dank voor deze positieve review! Fijn om te lezen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Eerlijke prijs, goede inruil van de oude auto. Geen kletsverhalen maar gewoon duidelijk en eerlijk. Fijne aflevering van de nieuwe auto met alle tijd voor uitleg.
Beste Martijn, Wat fijn om te lezen dat u onze service als eerlijk, betrouwbaar en goed heeft ervaren! Wij proberen altijd eerlijk en transparant te communiceren, gelukkig is dat bij u wederom goed gelukt! Wij wensen u nog veel mooie kilometers toe met uw Seat Leon Sportstourer! Met vrolijke groet, Bram & Jelte TB Occasion Center
Wij zijn heel goed geholpen aan een mooie auto. Bedankt!
Netjes en vriendelijk geholpen
Beste Carla, Dank voor deze kort maar krachtige review! Wij wensen u nogmaals veel rijplezier in uw nieuwe Lynk & Co. Tot ziens in Roosendaal! Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Top service!
Snelle correcte advisering en afwerking
Beste George, Wauw een 10! Dat lezen wij uiterst graag! Bedankt. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten inhoudelijk goed informeren over de auto's die wij te koop aanbieden. Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. Voor nu wensen wij u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen ID.3! Met vriendelijke groet, Joep & Lucas TB Occasion Center
We zijn erg goed geholpen door Bram. Hij nam echt de tijd voor ons en heeft onze nieuwe auto perfect afgeleverd. Na de aflevering heeft hij nog gebeld om te vragen hoe de eerste kilometers zijn gegaan. We zijn heel erg blij met onze nieuwe auto en raden dit bedrijf zeker aan!
Beste Ralph, Wat fijn om te lezen dat Bram u zo goed heeft geholpen en u de auto perfect heeft afgeleverd! Wij streven ernaar om iedereen goede service aan te bieden en dat is zo te lezen wederom gelukt bij u. Wij wensen u veel veilige kilometers toe met de Volkswagen Polo! Met vrolijke groet, Bram en Jelte TB Occasion Center
Alles super geregeld, eventueel after sales kan ik niet beoordelen
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Fijn om te lezen dat u onze service als goed heeft ervaren, daar worden wij erg enthousiast van! Wij zien u graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Op een ontspannen manier na een proefrit onderhandeld over de inruilprijs.
Beste Ad, Bedankt voor het achterlaten van deze review! Fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad bij ons. Wij zien u graag de volgende keer weer in Roosendaal! Veel veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Heel goede.en mooie auto, ik geniet er van , een min puntje , waar zij ook niets aan kunnen doen, dat het kenteken plaat werd afgekeurd, en nu er een een op staat.
Beste heer den Braber, Wat fijn om te lezen dat u de juiste informatie heeft gekregen en dat het proces snel afgehandeld is! Het is jammer om te lezen dat de kentekenplaat vervangen diende te worden, gelukkig is het op deze manier wel goed opgelost! Wij wensen u nog veel meer rijplezier met de auto! Met vrolijke groet, Joep en Jelte TB Occasion Center
Met de verkoper meneer Kollau heb ik een vriendelijk goed contact gehad. Ook met de vrouw van de receptie. Het verloop van het proces heb ik als prettig ervaren. Nette service. Een kleine kanttekening. Het is erg moeilijk om als bezoeker een parkeerplek te vinden. Dit kan potentiële kopers er van weerhouden om binnen te willen komen en daarom doorrijden.
Beste heer/mevrouw FM, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve feedback! Goed om te lezen dat u de ervaringen tijdens het verkoopproces met mijn collega Bram goed ervaren heeft. Goede service en wederzijds vertrouwen ligt voor ons ten grondslag voor een fijn verkoopproces. Helaas hebben wij iedere dag te maken met weinig parkeercapaciteit. Intern zijn wij hard bezig om dit zo efficiënt mogelijk in te richten voor onze klanten. Voor nu wensen wij u veel rijplezier in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Bram & Lucas TB Occasion Center
Goede ervaringen met TB...Bram bedankt!
Beste mevrouw de Grauw, Bedankt voor deze mooie positieve review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Veel plezierige kilometers gewenst in uw nieuwe Volkswagen T-Cross. Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Goed geholpen. Alles volgens afspraak.
Beste heer/mevrouw, Dank voor het achterlaten van deze prachtige 10 als review! Wij vinden het fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Veel plezierige kilometers gewenst en tot ziens in Roosendaal! Met vrolijke groet, Nathalie TB Occasion Center
Originele beoordeling
Zeer goed geholpen door tjeu. Zo makkelijk. Als of je een halfje bruin brood koopt. Geweldig
Een auto kopen is voor veel mensen een grote uitgave. Het kopen van mijn auto bij TB voelde alsof je een halfje bruin bij de bakker koopt. De sfeer in de winkel is zakelijk en ietwat kil.
Beste heer/mevrouw, Dank voor het achterlaten van uw ervaring. Ik heb onze verkoopleider op de hoogte gebracht van deze review. Zoals ik begreep heeft hij u gisteren telefonisch gesproken en een leuk gesprek gehad met u! Uit zijn verhaal kwam naar voren dat u wel tevreden over ons bent en zeker voor een volgende auto weer bij ons komt. Daar zijn wij heel blij mee! We nemen uw punten zeker mee en hopen u in de toekomst weer in Roosendaal te mogen verwelkomen. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Door de heer Boogers ben ik leuk ontvangen kopje koffie en prima uitleg gebruik van de auto
Beste Auke, Wow een 10 bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. De koffie staat zeker weer klaar voor de volgende keer dat u langskomt! Veel rijplezier gewenst. Met vrolijke groet, Joris en Nathalie TB Occasion Center
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal