Wij zijn perfect geholpen door Jesse Kaufman: een jonge, vriendelijke, behulpzame kracht! Proefrit werd stante pede geregeld, administratieve rompslomp werd ons volledig uit handen genomen. De auto stond keurig klaar met alle benodigde bescheiden.
Geen vage beloftes, gedraai of wat dan ook. Moeie auto prijzen en een goede inruilprijs. Komt beloftes na.
Beste Arthur, Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe auto! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
TB breda Zaterdags bij verkoper geweest voor de elroq, i.v.m. nieuwe leasewagen. Afspraak gemaakt om de week erop proef te rijden. Zou een uur ingepland zijn. Uiteindelijk die zaterdag aangekomen. Krijg ik van ene ******** de sleutel mee. Maximaal 20 minuten dis uiterlijk om x tijd terug. In 20 minuten kunnen ik en mijn vrouw geen auto beoordelen waar we minimaal 5 jaar mee door moeten en bijvoorbaat dus de auto al afgeschreven. TB roosendaal Vandaag is de auto van mijn vrouw voor een onderhouds beurt geweest bij TB in roosendaal. Om half 5 nog geen belletje dat de auto gereed zou zijn. Ondanks dat dit wel zou gebeuren. Eenmaal daar aangekomen, blijkt de auto gereed, maar zijn de sleutels zoek. Wij moesten maar even plaatsnemen., zodat andere geholpen konden worden… uiteindelijk zijn ze na 45 minuten gevonden. Vind het heel kwalijk dat er sleutels zoek raken. Het is iemands eigendom en niet zeer goedkoop. Dit was in ieder geval de laatste keer dat wij bij tb over de drempel kwamen.
Fijne verkoper!!!!
Beste Janny, Dankuwel voor deze geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u de verkoper als fijn heeft ervaren. Wij proberen iedere ervaring goed te laten verlopen, het is dan ook een compliment dat u de gehele ervaring als keurig en super beschrijft. Wij wensen u nog veel mooie kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Zeer vriendelijke ontvangst,goed geregelde koop en top service van onderhoudsbeurt tot aflevering en bezorging van de auto.
Beste Hans, Wauw een 10! Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Van de proefrit tot de aflevering van de auto doen we ons best om alles soepel en naar wens te laten verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe Volkswagen Passat Variant. Met vriendelijke groet, Joep & Wytske TB Occasion Center
Heb nog niets gehoord van de verkoper inv met de koffer is elektrisch maar rateld als hij open gaat heb gevraagd of dat normaal is hi zei dat het normaal is bij mijn buurman hoor je alleen het motertje ik vind dat raar ik heb garantie dus wil ik graag weten of er naar kan worden , ik heb van de verkoper nog niets gehoord
Beste heer Rini, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Ik heb van de verkoper begrepen dat het gehele aanschaf proces naar wens is geweest. Naar dat u heeft aangegeven de kofferbak een ratelend geluid maakt bent u bij ons langs geweest en hebben wij aangegeven dat dit een product eigenschap is. We begrijpen uw zorgen en willen u graag helpen, mocht u willen dat wij de kofferbak nog een keer nakijken kan er altijd een extra diagnose worden gesteld in onze werkplaats. Wij hopen dat u nog veel plezier gaat ervaren van de mooie Volkswagen T-Roc. Met vriendelijke groet, Jesse & Wytske TB Occasion Center
Ervaren medewerkers
Beste Dennis, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u onze medewerkers als vriendelijk en enthousiast heeft ervaren. Het is fijn dat onze ervaren medewerkers hebben bijgedragen aan een prettige ervaring tijdens de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel veilige kilometers toegewenst in uw nieuwe Skoda Citigo. Met vriendelijke groet, Tjeu & Wytske TB Occasion Center
Via autoscout een zeer mooie Skoda Superb gevonden, voor een mooie prijs. Afspraak voor bezichtiging ging snel. We moesten 3 uur rijden; van Groningen naar Roosendaal. Daar ligt een prachtig filiaal. Joep was de verkoper. En liet ons een proefrit maken. Eerste indruk: prachtige auto met vele opties. Mijn oude auto een Skoda Fabia kon ik ongeveer verkopen voor het bedrag aangegeven op Autoscout. Helaas maakte Joep een wat uitgebluste indruk en maakte van de koop geen feestje. Een auto koop je niet zo vaak in je leven. Een hybride auto was voor mij compleet nieuw evenals een auto met zoveel opties. Helaas kregen we 0,0 % uitleg. Ik denk dat Van Tilburg Bastianen een zeer professioneel bedrijf is ook gezien hun aftersale en hun mooie Instagram account, helaas heeft Joep dit niet kunnen overbrengen op ons. Maar wel tot zoverre super tevreden met deze auto, waarvoor dank.
Beste Johan Jacobs, Dankuwel voor deze zeer uitgebreide review! We zijn blij om te lezen dat u een prachtige Skoda Superb heeft gevonden en dat u tevreden bent met de auto zelf. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, inclusief de positieve aspecten zoals de mooie prijs, de snelle afspraak en de prachtige locatie van ons filiaal. Het spijt ons te lezen dat u de aankoopervaring niet als een feestelijk moment heeft ervaren en dat u onvoldoende uitleg heeft gekregen over de hybride auto en de vele opties. We zijn blij dat u ondanks deze ervaring toch super tevreden bent met uw nieuwe auto. We hopen dat u er nog vele veilige en plezierige kilometers mee zult maken. Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Goed geholpen , alles netjes verlopen volgens afspraak en een nette goede auto!
Beste Sangy, Wauw een 10! Bedankt voor het achterlaten van de review! Wat fijn om te lezen dat u het traject van de aanschaf van uw nieuwe Seat Taracco netjes en volgens afspraak is verlopen. Wij wensen u nog veel mooie kilometers toe met uw nieuwe Seat Taracco. Met vriendelijke groet, Tjeu & Wytske TB Occasion Center
Verkopers kunnen zich beter inlezen over functies in een auto. Servis bij verkoopteam en werkplaats is goed. Altijd kosten vooraf besproken
Beste Leon van Geel, Bedankt voor het achterlaten van deze voldoende review. Wij doen ons best om te luisteren naar de wensen en behoeftes van klant en hier de geschikte auto voor te vinden. Mocht u nog vragen hebben over functies in uw nieuwe auto kunt u altijd terecht bij ons verkoopteam. Fijn om te lezen dat uw tevreden bent over de service en hier een positieve ervaring mee heeft. Heel veel veilige kilometers toegewenst in uw nieuwe Volkswagen T-Cross. Met vriendelijke groet, Tjeu & Wytske TB Occasion Center
Bij de aanschaf van onze Cupra Formentor werden we we vriendelijk geholpen. Maar dat komt vaker voor als je iets wilt kopen. Dus dat vind ik niet zo vreemd. Het was jammer dat een paar dagen na de aanschaf bleek dat de 12V-accu laag in z'n energie zat. Nadeel was dat ik daarvoor vanuit Terneuzen naar Roosendaal terug moest. Het was prettiger geweest als dit bij de afleveronderhoudsbeurt ontdekt was. Voordeel en prettig was TB bereid was de accu onder garantie te vervangen, ook al valt dit niet onder garantie-bepalingen.
Beste Remco, Dankuwel voor deze review! Wij begrijpen dat het jammer is dat het probleem niet direct is vastgesteld en is opgelost. Gelukkig is er na constatering van het probleem in goed overleg besloten om de accu te vervangen zodat u nog veel mooie kilometers kan maken met de Cupra Formentor. Wij hopen u nog vaker bij ons in de showroom te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Tjeu & Jelte TB Occasion Center
Fijne verkoper die begrijpt dat een tweedehands auto kopen een bijzonder moment is.
Beste Ab de Laater, Bedankt voor het achterlaten van deze voldoende review! Fijn om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad tijdens het aanschaffen van uw nieuwe auto en positief terugkijkt op dit bijzondere moment. Onze verkopers begrijpen dat dit niet niks is en doen hier dagelijks hun uiterste best voor. Wij wensen u veel rijplezier toe in uw nieuwe BMW i3. Met vriendelijke groet, Bram & Wytske TB Occasion Center
Bezoek van showroom en een proefrit was makkelijk te regelen. Auto was mooi gepoetst. Na de proefrit kregen we koffie en meteen de offerte gepresenteerd. Wat meer interesse van de verkoper hoe de proefrit was geweest was op zich fijn geweest. Koop van de auto was snel geregeld, hier was de verkoper gespitst om dit snel rond te krijgen. Nadat we de auto hadden gekocht en 3 ritten hadden gemaakt, kregen we een probleem met de accu. Drie keer pechhulp heeft gelukkig onze moed er in gehouden, want de reactie van TB - Occasions was "Vervelend dat u problemen heeft met de auto. Het beste kunt u diagnose laten stellen bij de dealer bij u in de buurt. Dan horen we wel wat daar uit komt." Ook hier had ik op wat meer servicegerichtheid gehoopt.
Beste PS, Dankuwel voor het achterlaten van deze review. Wat fijn om te lezen dat alles rondom uw showroombezoek goed geregeld was, van het klaarstaan van de auto tot aan het proces van de koop van de auto. Er heeft zich na 2 weken een probleem voorgedaan met de accu van de auto, dit is uiteraard heel vervelend. Aangezien u meer dan 2 uur naar onze vestiging moet rijden heeft onze verkoopadviseur aangeboden dat u de diagnose bij een dealer bij u in de buurt kunt laten stellen en deze vervolgens met ons kon bespreken voor de vervolgstappen. Het resultaat van deze diagnose is nog niet bekend waardoor we niet weten of dit in de garantie zal vallen, zodra we dit weten zullen we contact opnemen over de exacte vervolgstappen. Wij vinden het uiteraard vervelend dat u wat problemen met de accu heeft ervaren, wij hopen desondanks dat u nog veel plezier gaat ervaren van de mooie Skoda Octavia Combi. Met vriendelijke groet, Tjeu en Jelte TB Occasion Center
Fijne ervaring met verkoopmedewerker. Was behulpzaam, ook na verkoop auto.
Beste heer/ mevrouw Bartels, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen tijdens en na de aanschaf van een nieuwe auto. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Polo. Met vriendelijke groet, Tjeu & Wytske TB Occasion Center
Netjes ontvangen. Goede uitleg en een prettige afwikkeling bij ophalen van de auto.
Beste Karel, Geweldig om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad. Uw complimenten geven ons team een boost! Graag tot de volgende keer. Met vrolijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij TB Roosendaal. Bram was erg behulpzaam, hij heeft al mijn vragen geduldig beantwoord en me een goed gevoel gegeven over mijn aankoopbeslissing.
Beste Arife, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback! Het is fijn om te lezen dat Bram u zo goed heeft geholpen. Wij streven ernaar om al onze klanten een persoonlijke en positieve ervaring te bieden. Geniet van uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Jesse Kaufman is een verkoper die en geduldig luistert naar wat mensen willen. Of in ons geval naar iemand die wel een idee heeft wat hij eventueel zou willen maar er nog helemaal niet aan uit is. En dus alle kanten opschiet. Uiteindelijk had hij voor mij een match gevonden waar mijn vrouw en ik erg blij mee zijn.
Beste Peter, Wat een mooi compliment voor Jesse! Wat fijn om te lezen dat u zo een fijne ervaring heeft gehad en dat u uiteindelijk de perfecte match heeft gevonden waar u en uw vrouw zo blij mee zijn. Wij hopen u nog vaker bij ons in de showroom te mogen verwelkomen. Wij wensen u en uw vrouw nog veel rijplezier met de nieuwe Volkswagen Tiguan! Met vriendelijke groet, Jesse & Jelte TB Occasion Center
Heel goed geregeld.
Beste Jack, Wat een geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u zo een mooie ervaring heeft gehad bij ons dat u het een 10 geeft. Wij streven ernaar om het altijd goed te regelen en een perfecte service te bieden, dat is bij u wederom goed gelukt. Wij wensen u nog veel rijplezier met uw nieuwe Volkswagen T-Roc! Met vriendelijke groet, Tjeu & Jelte TB Occasion Center
Goed ontvangen naar een auto rit van 2 uur. Bram is een top verkoper en bij hem een mooie Seat Arona gekocht. Tijden ophalen van de auto , keurig door Bram vanaf het station gehaald.
Beste Sjaak, Wat leuk om te lezen dat u zo’n fijne ervaring heeft gehad bij ons! Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Bram zal blij zijn te horen dat hij u zo goed heeft geholpen. Veel veilige kilometers met uw nieuwe Seat Aron en fijne dagen gewenst! 🌲 Me vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Wij werden voor het kopen van een auto goed en deskundig geholpen.
Beste WJ, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Wij doen ons uiterste beste om iedere klant met de juiste kennis te adviseren tijdens de de aanschaf van een nieuwe auto. Fijn om te lezen dat u dit ook tijdens de aanschaf van uw Volkswagen ID.4 zo ervaren heeft. Wij wensen u veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Joep & Wytske TB Occasion Center
Prettige ontvangst, ruimte voor onderhandeling, actieve verkoopadviseur
Beste Erik, Wat een super review! Wat goed om te lezen dat de service uitstekend is bevallen en dat u vanaf het ontvangst tot aan de aflevering alles als prettig heeft ervaren. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Skoda Fabia! Met vriendelijke groet, Tjeu & Jelte TB Occasion Center
Zeer tevreden over de verkoper, is enthousiast en kundig. Fijn geholpen
Beste A van Driel, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zo naar tevredenheid bent geholpen. We hopen u zeker nog eens te mogen verwelkomen in een van onze showrooms. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Vriendelijk, gastvrij, deal redelijk snel gesloten.
Beste Willem, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze gastvrijheid! We wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe auto. Graag tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto. Niet alle informatie klopte maar prima geholpen.
Beste Erik, Dankuwel voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u blij bent met de auto en dat u deze prachtig vindt, het is ook fijn om te lezen dat u prima bent geholpen! Wij wensen u nog veel plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Jesse & Jelte TB Occasion Center
Tot op heden zeer tevreden.
Beste Anny, Dankuwel voor deze goede review! Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent en dat u goed en vakkundig bent geholpen. Wij streven ernaar om onze kennis zo goed mogelijk over te brengen en dat is wederom gelukt. Wij wensen u nog veel fijne kilometers toe in de Volkswagen Up! Met vriendelijke groet, Tjeu & Jelte TB Occasion Center
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal