De auto die ik gevonden had stond klaar voor de proefrit , e.e.a. werd goed uitgelegd. Offerte gekregen en de auto gekocht.
Beste Henk, Het was een plezier om u te mogen helpen bij de zoektocht naar je nieuwe auto. Fijn dat u zo enthousiast was over de Audi Q3 en dat de proefrit u overtuigd heeft. We hopen dat u veel veilige kilometers zult maken! Met vrolijke groet, Ruben en Nathalie Audi Centrum Roosendaal
Betreffende onderhoud moet afwachten, daar zit meestal het probleem
Beste L. v. Rijn, Bedankt voor het achterlaten van deze review! Fijn om te lezen dat u tot op heden tevreden bent over uw nieuwe Audi Q3 Sportback. Mocht u in de toekomst problemen ondervinden bij het onderhoud, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij proberen dan met u naar een passende oplossing te kijken zodat u het vertrouwen in ons niet kwijt zal raken. Wij wensen u voor nu veel veilige en onderhoudsvrij kilometers toe. Met vriendelijke groet, Eric & Wytske Audi Centrum Roosendaal
Positief
Beste Jeroen, Dankuwel voor dit mooie cijfer! Wat goed om te lezen dat het goed geregeld is en dat u positief bent over de aflevering en de auto. Wij wensen u veel rijplezier met de Audi A6 Avant en hopen u nog vaak te mogen verwelkomen bij ons in de showroom! Met vriendelijke groet, Eric & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Auto gekocht van nog geen half jaar oud. Bij de eerste regenbui blijken de ruitenwissers enorm te stuiteren over het ruit. Dit aangegeven bij de verkoper. Zij doen niets omdat wij geen afleverpakket hebben genomen..... Ik heb nieuws voor Audi Centrum Roosendaal: Dit is gewoon garantie, maar wij lossen het zelf wel op.
Beste Paul, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Ik heb dit incident besproken met uw betreffende verkoper. Ik begreep uit zijn verhaal dat de ruitenwissers zijn gecheckt voor de aflevering. Dit gebeurd namelijk altijd als u het afleverpakket bij ons afneemt. Ook begreep ik dat u inmiddels al contact heeft gehad met Daan hierover. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met hem of via [email protected]. Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe Audi Q2. Met vriendelijke groet, Daan en Nathalie Audi Centrum Roosendaal
Prettig contact , erg blij met nieuwe auto na correcte inruil. Van harte aanbevolen
Beste Corine, Dankuwel voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u ons aanbeveelt en dat u het contact als prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Audi Q3 en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons in de showroom! Met vriendelijke groet, Eric & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Na binnenkomst alleen maar lof. Geholpen met het zoeken naar een perfecte Q3 voor mij. Was na proefrit gelijk overtuigd dat het die auto moest worden. Niet veel later ook nog een tweede auto gescoord door m'n vriendin. Alles prima geregeld inclusief inruil. Kortom. Niets te klagen!
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Het is fantastisch om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en met uw nieuwe Audi Q3. We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen bij het vinden van de perfecte auto voor u en uw vriendin. Bedankt voor uw vertrouwen en wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen in onze showroom! Met vriendelijke groet, Eric & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Een prachtige auto gekocht en goed geholpen met de vragen die we hadden.
Beste Ilonka van de Schraaf, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback! Het is fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe auto en met onze service. Wij wensen u veel rijplezier toe met uw nieuwe Audi e-tron en hopen u vaker te mogen verwelkomen bij ons in de showroom! Met vriendelijke groet, Wytske en Jelte Audi Centrum Roosendaal
Beste Ron, Bedankt voor deze fantastische review. Fijn om te lezen dat u de service als goed ervaren heeft. Wij wensen u veel rijplezier in uw nieuwe Audi E-Tron. Met vriendelijke groet, Eric & Wytske Audi Centrum Roosendaal
Geholpen door verkoper Eric die alles zeer duidelijk en deskundig wist uit te leggen. Er werd door hem ruim de tijd genomen. Vlotte afhandeling van alles. Gewoon zeer goed!!
Beste heer Lambrechts, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback! Het is fijn te lezen dat Eric u zo goed heeft geholpen. Wij streven ernaar om onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw waardering is daarin een bevestiging. Wij hopen dat u veel plezierige kilometers zal rijden met uw nieuwe A3! Graag tot ziens. Met vrolijke groet, Eric en Nathalie Audi Centrum Roosendaal
zeer nette en aardige verkoper. jammer dat er geen worstenbroodje bij de koffie is.
Beste dhr. Jansen, Wat een mooie positieve review over onze verkoopadviseur Ruben! Wij wensen u nog veel rijplezier met de Audi A4 en hopen u vaker te mogen verwelkomen bij ons in de showroom. Met vriendelijke groet, Ruben & Wytske
Fijn geholpen !!
Beste Mevrouw S. Tellekamp-Smith, Bedankt voor deze mooie review! Wat goed om te lezen dat u zo fijn geholpen bent. We proberen iedereen vriendelijk, vakkundig en met de juiste service te helpen, wat fijn om te lezen dat dit bij u wederom gelukt is! Wij wensen u nog veel rijplezier met de Audi A1 en hopen u vaker te mogen verwelkomen bij ons in de showroom. Met vrolijke groet, Ruben & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Ontzettend prettig ervaring om 2 mooie audi's in zo'n mooie combinatiedeal aan te schaffen bij audi Roosendaal. Personeel is zeer vriendelijk, attent en prettig in de omgang.
Beste dhr. Krols, Hartelijk bedankt voor uw lovende woorden over Audi Centrum Roosendaal! Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Audi's en de begeleiding van dhr. Tienhoven. Wij waarderen uw vertrouwen enorm. We zijn blij dat u het aanschafproces als prettig heeft ervaren. Het is onze missie om elke klant een unieke ervaring te bieden. Geniet van uw nieuwe Audi's! Met vriendelijke groet, Ruben & Luuk Audi Centrum Roosendaal
Ben als een klant behandeld, ze namen de tijd voor ons, prima service.
Beste Hendrik, We zijn blij te lezen dat u zo een positieve ervaring heeft gehad. Het is onze doelstelling om elke klant een persoonlijke en professionele service te bieden, dat is bij u wederom gelukt! Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Audi Q8 e-tron! Met vriendelijke groet, Ruben & Jelte Audi Centrum Roosendaal
geholpen zoals het hoort!
Beste heer Eversdijk, Dankuwel voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent en dat u ons zelfs beloont met een 10! Wij hopen u nog vaak te mogen verwelkomen bij ons in de showroom en wensen u veel veilige kilometers toe met uw nieuwe Audi Q8 Met vriendelijke groet, Eric & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Deskundig en correct geholpen, kwamen de gemaakte afspraken na.
Beste mevr. Suiker, Bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en dat u ons deskundig en correct vindt. We vinden het belangrijk dat onze afspraken nagekomen worden, en we zijn dan ook trots dat u dit expliciet benoemt. We hopen u nog lang van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Eric & Luuk Audi Centrum Roosendaal
Zowel voorafgaand als tijdens het bezoek goede uitleg en begeleiding. Afleveren was ook naar wens en netjes. Na een paar dagen telefonisch contact gehad of alles goed ging.
Beste Marcel, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed begeleid voelen, zowel voorafgaand als tijdens de aankoop. We zijn blij dat onze uitleg en begeleiding u goed bevallen zijn. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze showroom. Wij wensen u nog veel rijplezier met uw Audi Q4! Met vriendelijke groet, Ruben & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Goed ben zeer netjes en vriendelijk geholpen
Beste Niels, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review! Goed om te lezen dat u goed en vriendelijk geholpen bent. Graag verwelkomen wij u in de toekomst wederom in onze showroom. Wij wensen u voor nu veel plezierige en veilige kilometers toe in uw nieuwe Audi Q5. Met vriendelijke groet, Ruben & Lucas Audi Centrum Roosendaal
Plezierig, correct en vakkundig advies tijdens de aankoop door de heer Storm Westerman. Ook tijdens de aflevering verliep alles naar wens en zijn alle functies goed uitgelegd. Ook de dames achter desk/ receptie zijn klantvriendelijk. Aldus een tevreden klant!
Beste heer Hoogenboom, Wat een mooie positieve review over onze verkoopadviseur Storm Westerman! Wat fijn om te lezen dat de aanschaf van begin tot eind als plezierig, correct en vakkundig is ervaren. Wij wensen u veel rijplezier met uw Audi Q5 en hopen u een volgende keer weer bij ons in de showroom te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Storm & Jelte Audi Centrum Roosendaal
x
Beste dhr. de Nijs, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Audi Q4 e-tron. Met vriendelijke groet, Eric & Luuk Audi Centrum Roosendaal
De koop was snel gesloten, informatief dik in orde en ook de prijs was marktconform. Enthousiaste verkoper met kennis van zaken en niet onbelangrijk bevoegd zelf de deal te sluiten. Aftersales goed geregeld en de auto voldoet aan de verwachtingen
Geachte heer van der Hoek, Hartelijk dank voor uw uitstekende review! We zijn erg blij dat u tevreden bent over uw aankoop en onze service. Het is fijn om te horen dat de koop snel en soepel is verlopen, dat u de informatie die we u hebben verstrekt waardevol vond en dat u de prijs marktconform achtte. We waarderen het ook dat u onze verkoper ervaart als enthousiast en deskundig, en dat hij bevoegd was om de deal te sluiten. We zijn trots op onze aftersales service en streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We zijn dan ook blij dat u hier tevreden over bent. Het is fijn om te horen dat de auto voldoet aan uw verwachtingen. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Ruben & Luuk Audi Centrum Roosendaal
Alles keurig en goed geregeld, Ruben heeft ons fantastisch geholpen, onze volgende auto gaat ook hier gekocht worden.
Geachte dhr. ten Brummelaar, We zijn blij dat u alles zo keurig en goed geregeld vond. We vinden het fijn om te horen dat Ruben u zo fantastisch heeft geholpen. Dat u uw volgende auto ook bij ons gaat kopen, is natuurlijk super om te horen! We doen ons best om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hopen u dan ook weer snel te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Ruben & Luuk Audi Centrum Roosendaal
Tot op heden zijn alle afspraken zeer correct nagekomen. Ook toezeggingen werden correct en tijdig nagekomen. Uw medewerker Storm handelde uiterst vriendelijk, correct en tijdig alle vragen en bemerkingen af.
Beste heer Morsink, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en in het bijzonder onze collega Storm. Wij streven naar uiterst tevreden klanten en zoals wij kunnen lezen zijn we daar ook deze keer in geslaagd. Wij wensen u veel rij plezier in uw nieuwe Audi Q3. We zien u graag terug in Oud-Gastel. Met vrolijke groet, Storm en Nathalie Audi Centrum Roosendaal
Aankoop auto goed verlopen maar vervolgafspraken onvoldoende
Beste dhr. Hermans, Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over de aankoop van uw auto. We vinden het echter jammer om te horen dat uw ervaring met de vervolgafspraken minder goed was. We willen graag leren van uw feedback om onze service te verbeteren. Zou u ons in meer detail kunnen vertellen wat er mis is gegaan met de vervolgafspraken? Zo kunnen we gerichter actie ondernemen. We streven ernaar om onze klanten een optimale service te bieden, van aankoop tot en met nazorg. We hopen dat u ons de kans wilt geven om uw ervaring alsnog positief af te ronden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via [email protected] Nogmaals dank voor uw feedback. We waarderen het dat u ons helpt om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ruben & Luuk Audi Centrum Roosendaal
Mede door de inzet van verkoopadviseur Ruben Tienhoven rijden we nu rond als zeer tevreden Audi-gebruikers.
Beste heer Perfors, Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door onze verkoopadviseur Ruben! Het is altijd leuk om te lezen wanneer onze klanten zeer tevreden zijn door een aanschaf bij ons. Wij hopen dat jullie nog lang rond mogen rijden in de mooie Audi Q3! Met vriendelijke groet, Ruben & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Ik ben uitstekend geholpen!
Geachte dhr. van Zanten, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u uitstekend geholpen bent. Uw feedback is erg waardevol voor ons. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te horen dat we daar in uw geval in geslaagd zijn. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Met vriendelijke groet, Ruben & Luuk Audi Centrum Roosendaal
Argon 41
4751 XC Oud Gastel
Audi Centrum Roosendaal is dé Audi specialist voor de regio's Roosendaal, Bergen op Zoom en ver daarbuiten. Voor aanschaf, lease, onderhoud en service bent u bij ons aan het juiste adres! Audi staat voor design, kwaliteit en innovatie. Audi Centrum Roosendaal heeft een ruim assortiment van zowel nieuwe auto's als occasions. Daarbij heeft u als klant recht op de beste service en daarom stellen wij hoge eisen aan onze dienstverlening. Dit merkt u in onze showroom en in de werkplaats. In onze vestiging in Roosendaal staat een vast team van gespecialiseerde monteurs voor u klaar om het onderhoud aan uw Audi snel en goed uit te voeren. Met een showroom in Roosendaal en Breda en Occasion Center in Roosendaal is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Kom langs en ervaar het zelf!