Filters

10

Alles is keurig af gehandeld

Ik ben keuring geholpen door de dame die de zaak heeft af gehandeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Altijd keurig en korect geholpen

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Geen probleem bij afhandelen schade.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima Dienstverlening

Telefonisch altijd deskundige benadering. Kijk Cor blijft mijn favoriet. Geintje. Voel me goed bij jullie Kantoor. Hoop zo weinig mogelijk jullie te bellen. :) Simon Rijser

  • Aanbevelen? Ja

Over De Jong & Tump

De Jong & Tump is hét adres voor al uw financiële zaken. Vanuit ons kantoor in Ilpendam adviseren wij u graag over verzekeringen en andere financiële zaken. Met een nuchtere Noord-Hollandse blik en behulpzame aard stellen onze adviseurs alles in het werk om u van onafhankelijk, deskundig advies te voorzien. Altijd met het oog op het aangaan van een langdurige samenwerking. Zo kunt u er bij de Jong & Tump op vertrouwen dat uw financiële zaken goed geregeld zijn.

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd