Ben altijd snel geholpen en op de hoogte gesteld van de nieuwe stappen die wij doorliepen en heb ook veel advies gekregen hoe ik goed betrokken kon blijven bij de zaak!

• Betrokkenheid

Goede uitleg en pakt zaken goed op

Heeft mij erg geholpen en begeleid in mijn zaak. Pakt zaken goed op en ondersteund hierbij met het loop van mijn proces.

• Betrokkenheid

Heeft mij goed geholpen in het proces

Er is voldoende begeleiding en ondersteuning geweest in mijn zaak. Duidelijke uitleg en terugkoppeling.

• Betrokkenheid

Mijn ervaring met de heer s. Deldjou was top en goed geregeld

Meedenkend en doelgericht

Mijn Schadezaak is vanaf het eerste moment tot aan het afsluiten zeer goed en soepel verlopen. Ondanks dat dit een lange traject was hebben Bosrecht advocaten mij enorm goed geholpen en ben ik zeer tevreden over de uitkomst van mijn zaak Graag wil Dhr Deldjou hartelijk bedanken voor zijn inzet in mijn zaak.

Enorm tevreden met heer Deldjou

Sinds september 2022 heeft heer Deldjou mij bijgestaan in mijn letselschadezaak. De begeleiding gedurende het hele traject heb ik als zeer prettig ervaren. De communicatie was duidelijk en professioneel, en afspraken werden nagekomen. Wat ik vooral waardeerde is dat heer Deldjou zich echt voor mij inzet, heel eerlijk is over de mogelijkheden en waar nodig net een stap extra zet. Hij legt lastige zaken uit in begrijpelijke taal en vond het geen probleem om dingen meerdere keren uit te leggen, waardoor ik het goed kon volgen. Ook buiten reguliere werktijden was hij bereikbaar, wat mij veel rust gaf. Dankzij zijn inzet is mijn zaak zorgvuldig behandeld en is het best mogelijke resultaat behaald. Ik kan heer Deldjou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundige en betrokken juridische bijstand.

• Betrokkenheid

Ik ben tevreden over de inzet, de professionaliteit en zorgvuldige begeleiding van mijn advocaat.

Tijdens een langdurig traject na een autoaanrijding voelde ik mij goed ondersteund. Er werd helder gecommuniceerd, naar mij geluisterd en ik werd steeds betrokken bij de beslissingen. Hij stond altijd klaar voor vragen en gaf duidelijk antwoord over de te volgen stappen. Het dossier is correct en zorgvuldigd afgehandeld en dit heeft geleid tot een voor mij bevredigende afronding van de zaak en passende slotbeschikking. Heel veel dank.

• Betrokkenheid

Betrokken, deskundige en zeer geduldige advocaat

Ondanks dat ik een lastige cliënt was waar soms heel moeizaam mee te communiceren was heeft deze advocaat altijd de moeite genomen om zich in mij te verplaatsen. Mij op de beste manier te adviseren. En heeft mij ondanks alles super bijgestaan tot en met de afronding van deze zaak! TOP advocaat.

Professionele juridische dienstverlening

Hierbij wil ik mijn volledige tevredenheid uitspreken over de professionele afhandeling van mijn dossier door de heer Deldjoo. Dankzij zijn grondige kennis van de zaak, nauwkeurige aanpak en zeer professionele juridische correspondentie is het hem gelukt om binnen een termijn van minder dan 25 dagen, via effectieve schriftelijke communicatie met de wederpartij, het best mogelijke resultaat te behalen. Zijn efficiëntie, zorgvuldigheid en deskundige manier van werken getuigen van een hoog niveau van professionele toewijding en juridische expertise. De samenwerking heb ik als zeer betrouwbaar en aangenaam ervaren en ik kan de juridische diensten van de heer Deldjoo zonder voorbehoud aanbevelen.

• Betrokkenheid

Ik ben zeer tevreden mer Bosrecht advocaten.

Ik beschrijf mijn ervaring als super fijn. De advocaat die mijn zaak heeft behandeld is transparant over alles wat er bij komt kijken. Daarnaast zijn de adviseurs op de achtergrond ook hard bezig om de zaak zo goed mogelijk af te handelen.

• Betrokkenheid

Zeer deskundig, betrouwbaar en doortastend.

Met alle respect wil ik hierbij mijn oprechte waardering en volledige tevredenheid uitspreken over de professionele dienstverlening van mr. S. Deldjou Fard. Mijn dossier was juridisch complex en kende aanzienlijke gevolgen, en heeft meer dan een jaar in behandeling gestaan. Gedurende deze periode heeft mr. Deldjou Fard mijn belangen op zeer deskundige wijze behartigd, met een hoog niveau van juridische kennis, nauwkeurigheid in de details en consistente, professionele opvolging. De uiteindelijke uitkomst van de zaak, die heeft geleid tot een rechtvaardige afwikkeling en finale oplossing, is te danken aan zijn expertise, ervaring en doortastende verdediging. De wijze waarop het dossier is gemanaged, de heldere communicatie over het juridische traject en zijn duidelijke betrokkenheid bij de belangen van de cliënt waren van uitzonderlijk hoog professioneel niveau. Ik kan mr. Deldjou Fard zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die te maken heeft met juridisch gevoelige en complexe zaken.

Super ervaring

De heer Deljdou Fard is zeer kundig en vecht voor zijn cliënten.

Zeer Goed Behartigt / Aanrader

Ik ben door de heer Deldjou-Fard zeer professioneel geholpen. Comfortabele communicatie, adequaat, zeer begripvol/betrokken. Ook zeer geduldig met het desnoods herhaaldelijke uitleg, en legt het zeker in heel goed in duidelijke taal uit.. Ik ben de heer Deldjou-Fard zeer dankbaar voor het behartigen van mijn zaak die naar zeer tevredenheid is afgesloten.

Professioneel

Zeer positief, alles verliep zeer professioneel en duidelijk prettig geholpen. Ik ben erg tevreden! !Aanrader!

• Betrokkenheid

Mijn ervaring met dit bedrijf was werkelijk uitstekend. De communicatie was prettig en transparant, vanaf het eerste contact tot de afronding ben ik uitstekend begeleid alles werd duidelijk uitgelegd en het proces verliep zonder problemen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen!.

• Betrokkenheid

Een uitmuntende advocaat die mijn zaak vastberaden, deskundig en met uitzonderlijke inzet tot een su

Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening van mijn advocaat. Vanaf het eerste contact werd ik serieus genomen en duidelijk geïnformeerd over mijn mogelijkheden. Hij werkte snel, dacht altijd met me mee en hield me continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Dankzij zijn deskundigheid en inzet is mijn zaak uiteindelijk uitstekend opgelost. Ik voelde me gedurende het hele traject gesteund en begrepen. Ik kan deze advocaat dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar iemand die écht voor je klaarstaat en professioneel te werk gaat.

• Betrokkenheid

Hij heeft ons heel goed geholpen en ook altijd alles goed uitgelegd is gewoon top wat die voor ons gedaan heeft

Pirima

Goed geholpen

• Betrokkenheid

Professioneel, deskundig & adequaat. Top Advocaat!

Dhr. Deldjoe is een zeer kundig, gespecialiseerd advocaat die mijn belangen zeer goed heeft behartigt! Een naar mijn mening hard werkende advocaat zijn de clienten voorop stelt! Een aanrader! Heel duidelijk in communicatie, adequaat,zeer begripvol/betrokken en legt alles heel erg goed in duidelijke taal uit! En een enorme vechter voor mijn belangen! Ben Mr. Deldjoe zeer dankbaar voor het behartigen van mijn zaak die naar zeer tevredenheid is afgesloten!

• Betrokkenheid

Uitstekende service: duidelijk, deskundig en betrouwbaar.

Boschrecht heeft mij uitstekend geholpen. Ze waren deskundig, goed bereikbaar en hielden me gedurende het hele proces helder op de hoogte.

• Betrokkenheid

Beste advocaat die je je kunt wensen!

Vanaf het begin tot het einde van het proces heeft dhr S. Deldjou Fard mij enorm goed begeleid. Hij is geduldig, professioneel en maakt graag tijd vrij om alles duidelijk uit te leggen. Wat ik bijzonder waardeer, is dat hij zelfs buiten kantooruren de tijd nam om de zaak te bespreken en mijn vragen te beantwoorden. Dankzij zijn betrokkenheid kreeg ik echt het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Door zijn manier van werken heb ik bovendien veel doorzettingsvermogen ontwikkeld gedurende het hele traject. Hij onthoud elk detail, wat ik erg waardeer. Kortom: een uitstekende advocaat die ik iedereen van harte kan aanbevelen!

Hartelijk dank

Beste meneer Deldjou-Fard, Je bent een goede advocaat en ik ben u dankbaar dat je mij vertegenwoordigt. Ik wil u nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

• Betrokkenheid

Ik vond het super fijn om geholpen te worden en zal een 10 geven aan mijn advocaat Deldjou

Ik ben heel erg goed geholpen, ondanks mij heftige omstandigheden. Ik ben dankbaar dat de zaken zo lopen

De best advocaat

Professioneel hulp met een tevreden uit komst. Ondanks de knelpunten die in het dossier zaten, ben ik toch erg tevreden met het eindresultaat. Meneer Deldjou heeft mij gedurende het hele traject goed bijgestaan. Hij leefde mee, dacht constructief mee en reageerde steeds snel en duidelijk. Je hebt echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat, en dat hij er dicht op zat .Dankzij zijn inzet en betrokkenheid is er uiteindelijk toch een mooi en bevredigend resultaat uitgekomen.

Top vent.

Hij heeft me heel goed bijgestaan in mijn donkere periode. Hij heeft mij altijd aangemoedigd om door te blijven gaan in het leven. Hij heeft mij vaker kansen gegeven omdat ik het vaak heel moeilijk had dat ik niet eens zijn telefoontjes beantwoorden of reageerde op zijn mails. Hij heeft engelen geduld met mij gehad. Nogmaals heel erg bedankt voor alles en dat u in mij geloofde. Ben u voor altijd dankbaar!!!!!!

Maliesingel 2

3581 BA Utrecht

Over Boschrecht advocatenkantoor B.V.

Boschrecht Helpt!

Over Advocaatscore.nl