Ik heb de samenwerking erg prettig ervaren. Er word de tijd voor je genomen en alles word uitgelegd. Er word ook echt goed naar jou als persoon gekeken. Wat heb je nodig? Gewoon echt super!
Mevrouw Smeulders is een persoon die hard werk en haar best doet. Ze is een betrouwbare persoon waarmee je open kunt zijn.
De communicatie ligt heel dochtbij en heel vertrouwd
Ik ben in 2 verschillende zaken door beide dames afzonderlijk geholpen met een positief resultaat. In beide zaken ook doorlopend kunnen overleggen en van zeer goed advies voorzien. Op momenten dat het nodig was werd ik of direct te woord gestaan of binnen korte termijn terug gebeld.
Mijn ervaring is super positief. Ze maken een zwaardere periode in je leven dragelijker en ze geven je verlichting. Communicatie verloopt super snel,duidelijk,concreet en vooral respectvol. Ze bezitten een grote dosis geduld en een groot luisterend oor. Maar vooral de menselijke en warme omgang met elkaar maakt ze echt uniek!
Heel erg behulpzaam, luistert goed naar jou verhaal en doet alles wat ze kan voor je Echt een top advocaat!
Het juiste advies op het juiste moment met gepaste terughoudendheid
Ik voel me gehoord, gezien, begrepen en erkend. Er wordt op deskundige wijze geïnformeerd en geadviseerd waardoor belangen professioneel in samenspraak kunnen worden behartigd.
Ik ben enorm tevreden met alle juridische werkzaamheden die ik laat verrichten door mevrouw Simons. Ik kan altijd rekenenen op deskundig advies waar ik mee verder kan en waar mijn bedrijf zakelijk mee groeit. De communicatie is helder en de betrokkenheid is groot. Kan ik iedereen aanraden! Keep up the good work.
Ik had nooit eerder een advocaat nodig gehad, maar Diane is wel echt een geweldige advocaat. Denkt goed mee, komt met oplossingen waar mogelijk en weet de procedures goed uit te leggen. Maar het belangrijkste, ze blijft menselijk en meelevend. Doet wat ze kan, en nog net iets meer. Ook in de rechtszaal zit ze letterlijk en figuurlijk naast je, heeft oog voor emoties, verliest het juridische absoluut niet uit het oog en kan zich goed verwoorden.
Heel tevreden
Ondanks een onprettige aanleiding ben ik zeer goed geholpen door Diane, ik zal dit kantoor aanbevelen bij mensen die problemen hebben.
Betrokken Luisterend oor Geduld
Mijn ervaring met Smeulders & Simons Advocaten was prettig, kundig en heeft mijn zaak tot een goed einde gebracht.
Een fij e advocaat die goed naar je luisterd, je goed verwoord en goed helpt
Ik ben tevreden met mijn advocaat en de inzet en resultaat Ik zou dit advocatenkantoor zeker bij andere aanbevelen altijd op tijd en netjes behandeld en zeker deskundigheid. Vol vertrouwen!
Kundig en betrokken.
Mijn ervaring is zeer positief Proffesioneel, zeer goede commumicatie, krachtige aanpak, resepectvolle benadering, en ook een stukje aandacht voor het mentale stuk.
Marieke heeft mij goed geholpen met een lastige zaak. Blij met het resultaat. Ook stelde ze mij op m’n gemak en kwam ze met creatieve oplossingen. Nogmaals bedankt voor alles!!
Een hele fijne samenwerking bedankt
Diane, Ik ben dik tevreden over je werk stijl en handelingen, al begreep ik ze in het begin niet altijd. De samenwerking loopt momenteel nog altijd en ervaar dit als zeer prettig, Ga zo door!!
Ik heb altijd goed contact, en vooral ook eerlijkheid op mijn vragen. Ik ben zeer te vreden.
Ik ben heel erg tevreden
Gewoon goed , vriendelijke betrokken mensen
Na vele bezoekjes aan het juridisch loket en verschillende advocaten, kreeg ik de indruk dat de situatie kansloos was. Het ging om een situatie van 7 jaar geleden. Ik had de hoop opgeven maar iets in mij zei dat ik nog niet moest opgeven, al helemaal omdat ik volledig in mijn recht stond. Na mijn research besloot ik om nog een laatste advocaat te benaderen, mevrouw Simons. Vanaf die afspraak verliep alles vlot en duidelijk. Mw. was transparant naar mij toe, wat ik erg kan waarderen. Mw. was betrokken, luisterde goed en heel alert. Door haar oplettendheid hebben wij de zaak gewonnen!! Zij zag namelijk opmerkelijke dingen in stukken die normaal niet op zouden vallen.
Emmastraat 1
4941 AX Raamsdonksveer