Beste Ingrid, door een bepaalde manipulatie van het systeem heeft u een goedkopere prijs uit ons systeem weten te krijgen. Zoals we ook met u besproken hebben is dit niet de bedoeling en hoort u net zoals al onze andere klanten de juiste prijs te betalen. Ondanks dat u er vervolgens zelf voor gekozen heeft het blad alsnog te laten leveren met de correcte prijs, vinden we het vanzelfsprekend jammer dat u dit uiteindelijk toch als minpunt heeft ervaren. Om verwarring in de toekomst te voorkomen nemen we dit vanzelfsprekend als aandachtspunt mee.
Beste Hans, wij betreuren het dat u niet tevreden bent over het door ons geleverde product. We hebben hierover reeds contact gehad en aangegeven dat we het probleem graag met u samen hadden willen oplossen, echter op het moment dat u dit aan ons meldde had u het blad reeds laten monteren waardoor een eventueel herstel van het probleem niet meer mogelijk was. Ondanks de door u ervaarde onvolkomenheden zijn wij ervan overtuigd dat u een goed blad heeft ontvangen en hopen dat u hiervan toch jaren plezier gaat beleven.
Wilt u een kunststof keukenblad op maat? Niet één keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk en het is verrassend goedkoop. Via onze online configurator kunt u, als klusser, zelf eenvoudig uw eigen keukenblad op maat bestellen. U kunt op een eenvoudige manier het type, de kleur, formaten en accessoires ingeven. Binnen 20 werkdagen leveren wij uw keukenblad bij u op locatie. Keukenconcurrent.nl voor uw kunststof keukenblad op maat.